رژیم بدون شکر ؛ کدام میوه ها بهتر از خوردن غذا هستند؟/ نقش میوه ها در سلامت متابولیک

طبق اخبار آنلاین ، بسیاری از افراد به دلایل بهداشتی از جمله مدیریت دیابت یا کاهش وزن به دنبال از بین بردن قند از رژیم غذایی خود هستند. اگرچه میوه ها منبع طبیعی قندهایی مانند فروکتوز هستند ، اما برخی از گونه ها به دلیل کم بودن قند آنها گزینه های خوبی برای این منظور هستند.
مزایای میوه های کم
مصرف ظروف کم می تواند به حفظ قند خون کمک کند ، به خصوص برای افرادی که دیابت نوع 2 دارند که باید از پیک های گلوکز جلوگیری کنند. فیبر موجود در این میوه ها جذب فروکتوز را کاهش می دهد و احساس سیری را افزایش می دهد ، که در مدیریت وزن مؤثر است.
مطالعات نشان می دهد که رژیم های غذایی حاوی میوه کم می توانند مقاومت انسولین را تا 5 ٪ بهبود بخشند. همچنین ، این میوه ها جایگزینی سالم برای میان وعده های بالا مانند شکلات یا کیک هستند.
برای این مزایا ، توصیه می شود روزانه 2-5 گرم از این میوه ها به ویژه به عنوان بخشی از صبحانه یا میان وعده مصرف کنید. برای جلوگیری از افزودن شکر یا عسل به این میوه ها ضروری است. همچنین ، افرادی که شرایط خاصی دارند ، مانند سندرم روده تحریک پذیر ، باید از مصرف بیش از حد فیبر جلوگیری کنند. تنوع در انتخاب میوه ها نیز برای تهیه طیف گسترده ای از مواد مغذی مهم است.
۱۰ میوه های مناسب برای رژیم غذایی بدون قند
میوه هایی که در زیر معرفی می شوند به دلیل قند بسیار کم برای دیابتی ها یا پیروان رژیم غذایی کتو مناسب هستند. به آنها توصیه می شود روزانه 1-5 گرم مصرف کنند. همچنین بهتر است این میوه ها را با پروتئین (مانند آجیل) یا چربی سالم (مانند روغن زیتون برای آووکادو) ترکیب کنید. سعی کنید از اضافه کردن شکر یا شربت شیرین به میوه ها خودداری کنید تا مزایای آنها را حفظ کنید.
میوه هایی مانند آووکادو ، لیموترش ، لایم و زردآلو (مقدار محدود) گزینه های ایده آل برای رژیم های غذایی بدون قند هستند. این میوه ها با تهیه مواد مغذی و فیبر به سلامت جسمی کمک می کنند:
1 آووکادو
آووکادو با کمتر از یک گرم شکر در هر 2 گرم ، به دلیل مقدار بالای چربی های غیر اشباع نشده (حدود 2 گرم) گزینه خوبی برای رژیم های غذایی بدون قند است. سرشار از پتاسیم و ویتامین E است که به سلامت قلب و پوست کمک می کند. فیبر بالا آن (2 گرم در هر 2 گرم) نیز جذب هر قند کم را کند می کند و احساس سیری را افزایش می دهد. مناسب برای سالاد یا اسموتی ، اما به دلیل کالری زیاد ، توصیه می شود که متعادل شوید.
2 لیمو
لیموترش به دلیل اسیدیته بالا و طعم تند ، عمدتاً به عنوان طعم دهنده با حدود 0.5-5 گرم شکر در هر 2 گرم استفاده می شود. این ماده حاوی ویتامین C (حدود 1 میلی گرم در 2 گرم) است که سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند. قند کم آن به دلیل غالب اسید سیتریک است ، اما مصرف مستقیم به دلیل ترشی زیاد مناسب نیست و باید با آب رقیق شود.
1. Lyme (سبز لیمو)
مانند لیموترش ، لیم با کمتر از یک گرم شکر در 2 گرم ، گزینه کم است. سرشار از آنتی اکسیدان ها و ویتامین C است که از التهاب محافظت می کند. طعم آن شبیه به لیموترش است و در پخت و پز یا نوشیدنی استفاده می شود. فیبر موجود (حدود 1.5 گرم) به سلامت دستگاه گوارش کمک می کند ، اما مصرف بیش از حد ممکن است معده را تحریک کند.
1. زردآلو
زردآلوهای تازه اگر به مقدار کمی (کمتر از 2 گرم) مصرف شوند ، در هر وعده به زیر یک گرم می رسند ، اگرچه معمولاً در هر گرم 2 گرم دارد. سرشار از بتا -کاروتن و ویتامین A است که برای سلامت چشم مفید است. با این حال ، باید با احتیاط برای محدود کردن میزان مصرف قند استفاده شود.
منابع: Healthline ، دیابت
مترجم: الهه جعفر زاده
۴۷۲۳۲
منبع:خبرآنلاین