اخبار سلامت

روند افزایشی چاقی/نقش کارشناسان تغذیه در سلامت جامعه

Alireza Raisi ، معاون وزیر بهداشت در جلسه مدیران تغذیه در بخش بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و علوم پزشکی در سراسر کشور ، از تلاش مدیران و متخصصان تغذیه در سراسر کشور ستایش کرد: تغذیه کننده ها از جمله فعال ترین و تحصیل کرده هستند.

وی با اشاره به اهمیت تغذیه در سلامت افراد ، گفت: “امروز ، مسئله ریز مغذی ها بسیار مهم است و باید توجه داشته باشیم که در زمینه تغذیه ، باید توجه داشت که غذای مصرفی علاوه بر تغذیه ، باید نیازهای سلولی بدن را برآورده کند. متأسفانه امروزه مشکلاتی مانند چاقی ، بیماری فشار خون ، دیابت و عضلات مسکونی ایجاد می شود.

معاون وزیر بهداشت گفت: “متأسفانه ، آشنایی برخی از مدیران با این سیستم یک ضعف عمده است و تمام سطوح مدیریت باید اشراف کامل در مورد این سیستم و ظرفیت های آن داشته باشند.” همچنین ، این سیستم باید برای در نظر گرفتن تغذیه مبتنی بر جمعیت طراحی شود.

ریزی با اشاره به اهمیت خود مراقبت و نقش کارشناسان تغذیه در این زمینه ، گفت: “شما قهرمانان اصلی در ارائه اطلاعات صحیح و مقابله با سوء رفتار در فضای مجازی هستید.” از این کتاب که در پاسخ به سؤالات و باورهای نادرست تغذیه ای گردآوری شده است ، باید به طور گسترده ای مورد استفاده قرار گیرد.

وی بر لزوم جلوگیری از کار موازی در سیستم بهداشت و درمان تأکید کرد و اظهار داشت: کار موازی یکی از خطوط قرمز ما است و در صورت مشاهده ، تحت درمان قرار می گیرد. ادغام طب سنتی در شبکه بهداشت و درمان یکی از اقدامات مثبت برای جلوگیری از کار موازی است و در آینده می توانیم به ادغام تغذیه و پزشکی سنتی فکر کنیم ، زیرا هر دو زمینه تمرکز تغذیه و توصیه های مرتبط را دارند.

معاون معاون وزارت بهداشت با اشاره به ظرفیت شورای بهداشت و امنیت غذایی ، خواستار استفاده بیشتر از این فرصت برای ارتقاء سلامت جامعه شد.

با تأکید بر نقش کارشناسان تغذیه در مشارکت جامعه در فرآیند ارتقاء سلامت ، ریزی افزود: “شما می توانید از ظرفیت ارتباطات بهداشتی ، داوطلبان بهداشت و سفیران بهداشت برای آموزش و هماهنگی سازمان های دیگر بهره مند شوید.” متأسفانه ، تغییرات فرهنگی و مصرف غیر ضروری فست فود ، نمک ، چربی ، شکر و کربوهیدرات ها منجر به مشکلات بسیاری در جامعه شده است. همچنین ، نتایج تحقیقات اخیر نشان می دهد که نقص ید حتی در بین زنان باردار نیز وجود دارد که این یک هشدار جدی است.

وی با اشاره به اجرای برنامه پزشک خانواده ، گفت که نقش کارشناسان تغذیه در این برنامه بسیار جسورانه است و گفت: “با این برنامه ، نقش شما به عنوان یک متخصص تغذیه در منابع از اهمیت بیشتری برخوردار خواهد بود و می توانید پیشنهادات مؤثر ارائه دهید.”

در بخش دیگری از اظهارات وی ، معاون معاون وزارت بهداشت ، با اشاره به اهمیت فضای فیزیکی برای خدمات تغذیه ، گفت: “حریم خصوصی در ارائه مشاوره های غذایی بسیار مهم است.”

سرانجام ، وی با تأکید بر نیاز به توانمندسازی مستمر متخصصان تغذیه ، گفت: “در عملکرد متخصصان تغذیه در سراسر کشور ناهمگونی وجود دارد و ما باید با توجه به فرهنگ ، اقتصاد ، وضعیت اجتماعی جامعه و بیماری ها به طور جدی عمل کنیم.”

Raisi تأکید کرد: وظیفه اصلی شما تجویز رژیم غذایی برای کاهش وزن نیست ، بلکه حفظ سلامت ، پیشگیری و درمان در سطح دو و سه است. یک متخصص تغذیه باید با علائم سوء تغذیه و علائم آن آشنا باشد و بدانید که اپیدمیولوژی در منطقه وی چیست ، زیرا همه این بیماری ها مربوط به تغذیه است.

به گفته معاون معاون بهداشت وزارت بهداشت ، تشخیص زودرس علائم بیماری هایی مانند پوکی استخوان ، دیابت ، فشار خون بالا در افراد چاق از اهمیت زیادی برخوردار است و به یک دیدگاه جامع و منظم از متخصصان تغذیه نیاز دارد.

پایان پیام/

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا