سلامت خانواده

روشی که در عین حال می تواند به کاهش وزن و کنترل قند خون کمک کند

طبق اخبار آنلاین ، این مفهوم که به عنوان “آرایش وعده غذایی” شناخته می شود ، شامل خوردن سبزیجات غنی از غنی ، سپس پروتئین و چربی های سالم و در نهایت کربوهیدرات ها است.

به گفته کارشناسانی که با FoxNews صحبت کرده اند ، این خوردن منظم می تواند از افزایش ناگهانی قند خون جلوگیری کند ، سیری را افزایش می دهد و به کاهش وزن کمک می کند.

کارولین سوزی ، متخصص تغذیه در دالاس تگزاس می گوید: “شروع یک وعده غذایی با سبزیجات ، پروتئین و چربی های سالم – قبل از مصرف نشاسته یا غذاهای شیرین – می تواند از پرش قند خون پس از مقدار جلوگیری کند.”

وی گفت: “این کار به ویژه برای افراد دارای مقاومت به انسولین ، قبل از دیابت یا دیابت نوع 2 مفید است.”

با این حال ، سوزی تأکید کرد که مبتلایان به دیابت باید از پزشک راهنمایی شخصی و تخصصی دریافت کنند.

به گفته دانشگاه UCLA ، افزایش قند خون پس از وعده های غذایی (هایپرگلیسمی) می تواند خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را افزایش دهد. کنترل سطح قند خون می تواند به درمان دیابت و چاقی کمک کند.

مطالعه ای که در مجله Nutrients منتشر شد نشان داد که بیمارانی که از غذا پیروی می کردند – ابتدا سبزیجات مصرف می کردند و سپس کربوهیدرات ها را تصفیه می کردند – پس از پنج سال پیشرفت قابل توجهی در کنترل قند خون داشتند ، در حالی که گروهی که به آن پایبند نبودند.

ساندرا آرولو ، یک متخصص تغذیه نیویورک و سخنگوی آکادمی تغذیه و رژیم غذایی ، در مصاحبه با FoxNews گفت: “آنچه باعث جهش قند خون می شود ، بیش از حد کربوهیدرات است.”

وی هشدار داد: “مصرف کربوهیدرات به تنهایی اوضاع را بدتر می کند. اما وقتی آنها را با پروتئین و فیبر مصرف می کنیم ، با کند شدن جذب ، اثر آنها را کاهش می دهیم.”

رابطه خوردن غذا با کاهش وزن

علاوه بر کاهش قند خون ، چیدمان وعده غذایی نیز می تواند به کاهش وزن کمک کند.

مطالعات نشان داده اند که مصرف قبل از کربوهیدرات باعث ترشح هورمون GLP-1 از روده می شود ، که تخلیه معده را به تأخیر می اندازد و اشتها را کاهش می دهد.

آرولو توضیح داد: “هنگامی که شما برای اولین بار غذاهای دیگر – به ویژه غذاهای غنی از فیبر – می خورید و سپس آب می نوشید ، فیبر موجود در غذاها احساس می شود و از این طریق اشتها را کاهش می دهد.”

وی افزود: “و فراموش نکنیم که فیبر باعث کاهش جذب قند در خون می شود و به تنظیم سطح قند کمک می کند.”

همه کربوهیدرات ها یکسان نیستند

کربوهیدراتهای پیچیده – مانند اکثر سبزیجات ، حبوبات و حبوبات – از نظر فیبر بالا هستند و بعداً هضم می شوند که به تدریج قند خون را افزایش می دهد.

در مقابل ، کربوهیدراتهای تصفیه شده – مانند قند ، برنج سفید و آرد سفید – دارای شاخص گلیسمی بالاتری هستند ، سریعتر تجزیه می شوند و باعث جهش سریع قند خون می شوند.

متخصصان تغذیه تأکید می کنند که مصرف فیبر قبل از کربوهیدرات می تواند کند و سطح قند خون را در طی فرایند هضم کم نگه دارد.

کارشناسان توصیه می کنند از شاخص گلیسمی برای رژیم غذایی سالم تر و نظارت بر قند خون پس از مواد استفاده کنید. این شاخص نشان می دهد که هر غذایی چقدر سریع می تواند قند خون را افزایش یا کاهش دهد.

چگونه شروع کنیم؟

برای کسانی که علاقه مند به تلاش برای چیدمان غذا هستند ، موارد زیر را پیشنهاد می کند:

  • ابتدا سبزیجات غیر مسکونی بخورید ، زیرا فیبر موجود در آنها هضم می کند.

  • سپس پروتئین و چربی های سالم مصرف کنید. این احساس سیری را افزایش می دهد و جذب گلوکز را کند می کند.

  • سرانجام ، کربوهیدرات بخورید. این می تواند جهش قند خون را کاهش دهد.

آرولو خاطرنشان کرد: واکنش مردم به برنامه های مختلف رژیم غذایی متفاوت است.

هر دو متخصص تغذیه تأکید کردند که کار با یک متخصص تغذیه دارای مجوز می تواند به برنامه ریزی وعده های غذایی متعادل و نظارت بر سطح قند خون کمک کند.

منبع: FoxNews

233233

منبع:خبرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا