روشی تلخ و شیرین برای جلوگیری از دیابت
یک مطالعه جدید نشان داد افرادی که به طور منظم شکلات می خورند کمتر به دیابت نوع 2 مبتلا می شوند، اما فقط شکلات تلخ با خطر کمتر ابتلا به این بیماری مرتبط است.
به گزارش مهر از واشنگتن پست، محققان بر این باورند که شکلات تلخ فواید متابولیک بیشتری نسبت به شکلات شیری دارد، زیرا حاوی قند کمتر و سطوح بالاتری از ترکیبات گیاهی است که در برخی مطالعات نشان داده است که التهاب را کاهش می دهد و حساسیت به انسولین را کاهش می دهد.
در حالی که بسیاری از مطالعات قبلی اثرات سلامتی خوردن شکلات را بررسی کرده اند، مطالعه جدید یکی از معدود مواردی است که به طور خاص شکلات تیره و شیری را مقایسه می کند. همچنین یکی از بزرگترین مطالعات در این زمینه تا به امروز است.
شکلات تلخ حاوی مقدار زیادی کاکائو است. به گفته محققان، در نتیجه، شکلات تلخ معمولاً چندین برابر غلظت ترکیبات گیاهی مفیدی به نام پلی فنول ها، به ویژه نوعی به نام فلاونوئیدها دارد.
این مواد طبیعی به عنوان آنتی اکسیدان عمل می کنند و در بسیاری از غذاهای گیاهی از جمله میوه ها، سبزیجات، چای و قهوه یافت می شوند. تعدادی از مطالعات نشان داده اند که فلاونوئیدها ممکن است با بهبود پاسخ بدن به انسولین و تجزیه قند و همچنین محافظت از سلول های بتا که انسولین را از لوزالمعده تولید و آزاد می کنند، در برابر دیابت نوع 2 محافظت کنند.
۲۳۳۲۳۳
منبع:خبرآنلاین