سلامت خانواده

روشی برای نگهداری گوشت تا 15 سال

نادیا زکالوند: “الکساندر پلومارد” از نسل ششم خانواده کشاورزان، پرورش دهندگان و قصابان روستای پلومارد فرانسه است که از سال 1846 وارد تجارت گوشت شده اند و از دهه 1990 گوشت تولیدی این خانواده به یک درجه رسیده است. شهرت بالا به دلیل ابداع روش تولید خاص که پدربزرگ و پدر این خانواده روستایی از آن استفاده می کردند.

در روش ابتکاری این خانواده، گوشت را در محیط سرد منفی 43 درجه سانتیگراد آزمایشگاه پیشرفته مزرعه سنت میهیل قرار داده و همزمان با هوای سرد با سرعت 120 کیلومتر در ساعت منجمد می شود و به اصطلاح “خواب زمستانی”. این روش فرآوری گوشت باعث می شود کیفیت آن حداقل تا 15 سال بدون افت باقی بماند. علاوه بر این، هر چه محیط فرآوری گوشت سردتر باشد و سرعت انجماد بیشتر باشد، کیفیت گوشت بیشتر می شود.

قیمت گوشت های 15 ساله این دامدار بسیار بالاست و مثلا یک کیلو دنده استیک او 3200 دلار است.

این گوشت در بین رستوران داران فرانسوی طرفداران زیادی دارد تا جایی که ماه ها قبل در نوبت آماده سازی آن می مانند. اما «پالمرد» گوشت خود را فقط به رستوران داران مطمئنی می فروشد که ظرافت های استفاده از این گوشت را می دانند.

منبع:

odditycentral

منبع:خبرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا