سلامت خانواده

روزه گرفتن و تجربه طلوع اول و افطار

روزه یکی از ارزشمندترین اقدامات معنوی است که علاوه بر تقویت روابط انسانی با خدا ، تأثیر مثبتی بر سلامت جسمی و روانی دارد. این تعهد فرصتی برای انعکاس ، تقویت صبر و درک درک عمیق تر از نعمت های الهی و روزه است ، علاوه بر ایجاد نظم در بدن و کمک به دفع سموم ، به بدن می دهد تا استراحت کند و فرصتی برای بازیابی انرژی فراهم کند.

روزه باعث افزایش اراده و خودآزمایی می شود و انسان را به معنویت نزدیک می کند ، و تغذیه مناسب در این دوره یکی از عوامل اصلی در بهره مندی از این مزایا است ، زیرا انتخاب غذاهای مناسب به حفظ تعادل انرژی و سلامت بدن کمک می کند. روزه برای اولین بار می تواند یک تجربه خاص و چالش برانگیز باشد و نکات ساده می تواند به کاهش استرس جسمی کمک کرده و تجربه ای دلپذیر را برای افراد فراهم کند تا بدن و ذهن را برای روزه آماده کنند.

اولین موردی که برای روزه گرفتن در نظر بگیرید ، تنظیم الگوی خواب است ، زیرا خواب نامنظم می تواند انرژی و خستگی را در طول روز کاهش دهد و Dawn یکی از مهمترین اجزای روزه است و انتخاب غذاهای مناسب در این وعده تأثیر مستقیمی در تحمل روزه در طول روز دارد. طب سنتی نشان می دهد که این وعده غذایی از غذاهای سبک و غنی استفاده می کند ، زیرا این غذاها به آرامی انرژی رایگان و سیری طولانی تر و همچنین نوشیدن مایعات گرم و طبیعی مانند چای نعناع یا داروهای گیاهی را برای بهبود عملکرد هضم و کاهش تشنگی فراهم می کنند.

توصیه می شود که افراد ، به ویژه روزه ، از غذاهای سنگین و پر آب در سپیده دم خودداری کنند ، زیرا هضم مدت زمان زیادی طول می کشد و ممکن است آن را در طول روز سنگین کند ، و همچنین استفاده از غذاها یا غذاهای با فناوری بالا. پرادو این می تواند تشنگی را افزایش دهد ، باید محدود باشد و مصرف متعادل میوه هایی مانند خیار برای حفظ رطوبت بدن مفید است.

در افطار بهتر است با غذاهای سبک و گرم شروع شود و توصیه های طب سنتی شامل بادام ، سوپ ها یا شربت های طبیعی مانند شربت خاکستر است که به آرامش معده و هضم بهتر و همچنین مصرف غذاهای سرد یا سنگین بلافاصله پس از افطار می تواند باعث ایجاد مشکلات معده شود.

روزه را برای روزه گرفتن / بهترین غذاها برای سریعتر آماده کنید

Alireza Qayyumi ، دکترا در طب سنتی ایران وی گفت: “توصیه می شود اولین غذاهای ناشتا با غذاهای سیال بیشتر در جادو و از فعالیت های سنگین در هنگام روزه جلوگیری کنند.”

وی گفت: “توصیه می شود از غذاهای سنگین و چرب هنگام غذا جلوگیری کنید.”

یک دکتر طب سنتی ایران ، با بیان اینکه باید بین افطار و فعالیت بدنی شکاف وجود داشته باشد: بیشتر به بدن عادت کرده است که مواد غذایی را از ذخایر بدن جبران کند ، در هنگام روزه گرفتن شوک بیشتری به بدن و این افراد روزه سخت تری را تجربه کند.

عادت های دروغین که روزه را دشوار می کند

Qayyum ادامه می دهد که مردم باید قبل از روزه گرفتن و روزه گرفتن ، یک دوره کوتاه و سریع را انتخاب کنند تا بدن آنها برای روزه آماده شود: کمبود تناسب اندام برای روزه گرفتن این کار را برای مردم دشوارتر می کند.

وی گفت: “انتخاب آب سرد یا نوشیدنی برای باز شدن روزه می تواند منجر به آسیب جبران ناپذیری شود و در طولانی مدت اثرات و پیامدهای این انتخاب منجر به افراد خواهد شد.”

یک پزشک طب سنتی ایران ، که می گوید خوردن غذاهای چرب ، سنگین ، متمرکز و سرخ شده ، مصرف میوه های آبدار به همراه آب آشامیدنی و استفاده از انواع غذاهای موجود در یک وعده غذایی دیگر خطاهای روزه دار است: مصرف بیش از حد آب و مایعات نیز می تواند منجر به هضم ضعیف شود.

روزه گرفتن و تجربه طلوع اول و افطار

تجربه روزه برای اولین بار فرصتی ویژه برای تقویت بدن و روح است

بهنام یوسفیان ، متخصص طب سنتی ایران وی با بیان اینکه تجربه روزه برای اولین بار فرصتی ویژه برای تقویت بدن و روح است ، به IMNA می گوید: “برای بهره مندی کامل از مزایای روزه ، پیروی از اصول تغذیه مناسب همیشه باید مورد توجه مردم به ویژه روزه باشد.”

وی بر لزوم انتخاب غذاهای طبیعی و حفظ تعادل در رژیم غذایی تأکید کرد: وعده برای روزه گرفتن از اهمیت ویژه ای برخوردار است ، زیرا انرژی مورد نیاز خود را در طول روز در اختیار افراد قرار می دهد و غذاهایی که دیر هضم می شوند و به تدریج انرژی خود را آزاد می کنند ، مانند نان های غلات.

کارشناس سنتی پزشکی ایران خاطرنشان می کند که استفاده از تظاهرات مانند چای نعناع یا چای بابونه در سپیده دم ، سیستم دستگاه گوارش را آرام می کند و تشنگی را کاهش می دهد ، اظهار داشت: خوردن غذاهای پر از چربی ، شور یا تند ممنوع است ، زیرا می تواند احساس ناراحتی یا تشنگی را تجربه کند.

Yousefian در ادامه می گوید که در زمان Iftar ، معده باید به آرامی و به تدریج وارد فعالیت دستگاه گوارش شود: توصیه می شود Iftar را شروع کنید و با نوشیدنی های گرم مانند شربت خاکستر یا سوپ سبک باز کنید و خرما گزینه خوبی برای باز کردن روزه و سریع بازگشت قند طبیعی است.

کلید روزه گرفتن در روزه

وی گفت: مصرف غذاهای سنگین یا چرب که ممکن است معده را تحت فشار قرار دهد نباید در زمان افطار مصرف شود ، و می گوید: مشاهده فاصله بین افطار و عصر به مردم کمک می کند ، به ویژه روزه گرفتن ، آماده تر برای اسکان غذا هستند و شام باید متعادل باشد و حاوی مواد مغذی باشد.

متخصص پزشکی ایرانی ایران خاطرنشان کرد: مصرف سبزیجات پخته شده ، برنج کامل و پروتئین مانند ماهی یا مرغ برای تقویت بدن بسیار مفید است: قول افطار برای تسکین ضعف و خستگی برای فعالیت های روزانه و بهتر است غذاهای سرخ شده یا سنگین را محدود کنید.

وی خاطرنشان کرد: نوشیدن آب کافی به همراه نوشیدنی هایی مانند آب لیمو یا عرق طبیعی ، به حفظ تعادل مایعات بدن کمک می کند: کلید روزه گرفتن برای روزه ، مشاهده اعتدال و رفع نیازهای بدن و جلوگیری از خوردن یا خوردن غذاهای ناسالم و خوردن غذاها است.

روزه گرفتن و تجربه طلوع اول و افطار

توصیه می شود که افراد یک شام ساده و متعادل باشند ، و خوردن سبزیجات پخته شده ، غذاهای حاوی پروتئین مانند مرغ یا ماهی ، و برنج کامل دانه یا گندم می تواند یک انتخاب مناسب باشد ، همچنین مصرف مواد مغذی مانند سوپ جو یا سبزیجات و همچنین به تکمیل نیازها و انرژی بدن برای فعالیت های روزمره.

فاصله بین افطار و سحر بهترین زمان برای تهیه ویتامین ها و مواد معدنی و مصرف است غلات مانند گردو ، بادام و پسته ، به همراه میوه های تازه مانند سیب یا پرتقال ، می توانند ذخایر انرژی بدن را تقویت کنند و همچنین نوشیدن آب کافی و مایعات طبیعی ضروری است و نوشیدنی هایی مانند شربت ضروری هستند. آلوئه ورا یا آب خیار به حفظ تعادل مایعات بدن کمک می کند.

یکی از مهمترین نقاط روزه گرفتن ، جلوگیری از غذاهایی با قندهای ساده مانند زولبیا و بامیه است ، اگرچه ممکن است انرژی فوری به شما بدهد ، اما پس از مدت کوتاهی باعث ریزش قند خون می شود و به جای این غذاها ، استفاده از خرما یا آب انگور به عنوان منابع طبیعی قند توصیه می شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا