سلامت خانواده

رد پتو در نان و شیرینی: خطرناک یا بی خطر؟

به گزارش خبرآنلاین، دکتر محمد هاشمی، دبیر انجمن علمی پیشگیری و درمان چاقی با اشاره به اینکه بلنکت یا جوهر قند سفیدکننده ای است که در صنایع غذایی و همچنین در تولید شکر و شکر کاربرد فراوانی دارد. ، می گوید: این ماده به دلیل خاصیت جوان کنندگی آن است. می تواند سطح آنتی اکسیدان ها را از بین ببرد یا کاهش دهد، بنابراین مصرف این ماده می تواند مضر باشد. همچنین این ماده به خودی خود خاصیت سرطان زایی دارد و مصرف بیش از حد مجاز می تواند خطرناک باشد.

وی تاکید می کند: اگرچه اساسا مصرف شیرینی ها و ترکیبات آن برای سلامتی مضر است، اما افزودن پتو به میزان مجاز (10 میلی گرم در لیتر) به آنها در صورت تایید مراجع بهداشتی، خطر مضاعفی برای بدن ما ایجاد نمی کند. بدون شک توجه به برچسب مواد غذایی ما را از میزان افزودنی های مجاز در آن غذا آگاه می کند.

منبع:خبرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا