سلامت خانواده
رد شایعه در مورد تغذیه زنان باردار

دفتر لبنیات بهبود لبنیات در لبنیات لبنیات گفت: لبنیات مانند شیر ، ماست و پنیر از نظر مواد مغذی مانند پروتئین ، کلسیم ، فسفر ، پتاسیم ، ویتامین A ، ویتامین B2 و ویتامین B2 در دوران بارداری است.
طبق گفته ISNA ، توصیه می شود که زنان باردار روزانه بین 2 تا 5 واحد لبنیات کم چربی در رژیم غذایی خود قرار دهند. این استفاده نه تنها نه تنها باعث بزرگ شدن غیر طبیعی جنین می شود ، بلکه سیستم ایمنی بدن را نیز تقویت می کند ، استخوان ها و دندان ها را تقویت می کند و نیازهای غذایی مادر و جنین را برآورده می کند ، در سلامت بارداری نقش اساسی دارد.
دفتر بهبود تغذیه گفت: “اجتناب از لبنیات در دوران بارداری می تواند سلامت مادر و جنین را به خطر بیندازد و توصیه نمی شود که از این نظر از عقاید نامناسب پیروی کنید.”
۲۲۳۲۱۷
منبع:خبرآنلاین