راه حل هایی برای محافظت از پوست و چشم در برابر آفتاب – آژانس خبری مهر | اخبار ایرانی و جهانی

علی گورانی ، رئیس وزارت بهداشت وزارت بهداشت ، در مورد خطرات پرتوهای ماوراء بنفش خورشیدی به آژانس خبری Mehr گفت: “بسیاری از مردم فکر می کنند که وقتی در سایه هستند ، از خطر تابش ماوراء بنفش در امان هستند ، و در حالی که چراغ ها مانند سایر اشعه است. به وضوح) ، تا 5 ٪ از این تیرها ممکن است در شستشوها نیز موجود در این تیرها باشد. از ضد آفتاب ، عینک آفتابی استاندارد و سایر تجهیزات محافظ استفاده کنید.
صرف تیره شدن شیشه کافی نیست ؛ عینک آفتابی باید استاندارد باشد
وی افزود: “استفاده از عینک آفتابی فقط در صورت داشتن خصوصیات محافظ کامل مؤثر است ؛ داشتن شیشه تیره کافی نیست. عینک باید بتوانند تیرهای ماوراء بنفش را تا 5 نانومتر جذب کنند و از طرف دیگر ، شکل فیزیکی باید به گونه ای باشد که چشم را در اطراف چشم نیز پوشش دهد تا از ورود به طرفین جلوگیری کند.
لباس مناسب ؛ اولین خط دفاعی در برابر پرتوی UV
در پاسخ به این سؤال ، “چه اقدامات دیگری برای کاهش آسیب آفتاب به جز کرم ها و عینک ها انجام می شود؟” همچنین ادامه دارد: از پوشش مناسب استفاده کنید. لباس آستین ، شلوار بلند و پارچه های با چگالی بالا می تواند نقش مهمی در کاهش نفوذ پرتوهای ماوراء بنفش داشته باشد. در برخی از کشورها ، حتی لباس های مخصوصی نیز با برچسب SPF تولید و تهیه می شود که قادر به جذب تیرهای مضر خورشید است.
چتر ، سایه و مرطوب کننده ؛ راه حل های ساده اما مؤثر
وی افزود: از قرار گرفتن در معرض نور مستقیم در ساعات اوج تابش و در 9 صبح تا 6 بعد از ظهر ، بالاترین شدت اشعه ماوراء بنفش خودداری کنید و باید از فعالیتهای خارجی تا حد ممکن جلوگیری کند یا بعد از صبح یا بعد از عصر آنها را به تعویق بیندازید و از چتر یا چتر در سایه استفاده کنید در حالی که حضور در فضای بیرون از نمایشگاه های خارج از نمایشگاه ، با استفاده از دنباله ، با استفاده از دنباله ، سایه بان ، سایه دار ، سایه دار ، سایه ای ، سایه دار ، سایه دار ، سایه و سایه.
به گفته گورانی ؛ آب کافی بنوشید و از سلامت عمومی پوست محافظت کنید. گرما و نور مستقیم خورشید باعث از بین رفتن آب و خشکی بدن بدن می شود و تأمین آب کافی و استفاده از مرطوب کننده ها می تواند به حفظ سلامت پوست و افزایش مقاومت آن در برابر آسیب های محیطی کمک کند.
وی ادامه داد: فرهنگ و آموزش عمومی برای درک خطرات ناشی از اشعه ماوراء بنفش یک ضرورت حیاتی در کشورهایی است که دارای شدت تابش زیاد مانند ایران هستند و مسئله محافظت از نور خورشید نباید یک مشکل شخصی یا صرفاً زیبایی شناختی تلقی شود ، بلکه یک ضرورت بهداشتی و کلی است که می تواند منجر به سلامتی و مشکلات عمومی شود.
گورانی با اشاره به شعار سازمان بهداشت جهانی در محافظت از تیرها گفت: “پیشگیری همیشه آسانتر ، ارزان تر و مؤثرتر از درمان است.” ما باید یاد بگیریم که چگونه زندگی سالم تری در آفتاب داشته باشیم.