سلامت خانواده

راه حل حیاتی برای به حداقل رساندن خطر سکته مغزی – آژانس خبری مهر | اخبار ایرانی و جهانی

به گفته خبرنگار Mehr به نقل از پزشکی تحقیقات اخیر نشان می دهد که استفاده از گزینه های نمک غنی شده با پتاسیم به جای نمک معمولی ممکن است منجر به کاهش 5 ٪ در سکته های مکرر و کاهش 5 ٪ مرگ و 5 ٪ شود. مایه ناشی از سکته مغزی است.

پیشگیری از سکته مغزی و کاهش تأثیر آن بر افراد و خانواده ها بسیار مهم است.

نتایج مطالعه جدید امیدوار کننده و برجسته پتانسیل گزینه های نمک به عنوان یک راه حل امیدوارکننده برای کاهش عود سکته مغزی و مرگ و میر است.

این مطالعه نشان می دهد که جایگزینی نمک معمولی با نمک غنی از پتاسیم ممکن است یک مداخله کم ، ایمن و مؤثر برای سکته مغزی باشد.

این مطالعه ، تجزیه و تحلیل گروهی از شرکت کنندگان در جایگزینی نمک و سکته مغزی بود که در چهار روستا در شمال چین انجام شد. شرکت کنندگان به طور متوسط ​​حدود 5 سال مورد بررسی قرار گرفتند.

در این مطالعه بررسی شده است که چگونه یک جایگزین نمک غنی از پتاسیم می تواند بر خطر سکته مغزی ، تصادفات قلبی عروقی و مرگ و میر در مقایسه با نمک معمولی تأثیر بگذارد.

جایگزین از 5 ٪ کلرید سدیم و 2 ٪ کلرید پتاسیم تشکیل شده است.

محققان دریافتند که افرادی که به جای نمک معمولی از تعویض نمک استفاده می کنند ، 5 ٪ در خطر سکته های مکرر و کاهش 5 ٪ در میزان مرگ و میر کلی کاهش یافته است.

نتایج برای سکته های بواسیر با کاهش 5 ٪ و مرگ و میر ناشی از سکته مغزی که 5 ٪ کاهش یافته است ، واضح تر بود.

در حالی که گزینه های نمک غنی از پتاسیم ممکن است گزینه مفیدی باشد ، با تمرکز بر افزایش غذاهای غنی از پتاسیم و به حداقل رساندن منابع سدیم بالا برای بهبود سلامت قلب و کاهش خطر سکته مغزی توصیه می شود.

محققان بر استفاده از غذاهای پتاسیم بالا تأکید می کنند:

• سیب زمینی (با پوست)

• گوجه فرنگی

• موز

• آووکادو

• لوبیا و عدس

• ماست

• سبزیجات برگ دار

• میوه های خشک نشده.

محققان گفتند: “علاوه بر بهبود نسبت سدیم به پتاسیم ، این غذاها فیبر و مواد مغذی ضروری را افزایش می دهند که باعث افزایش سلامت قلبی عروقی می شود.”

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا