راهنمای تغذیه ماه رمضان ؛ چه چیزی می توانیم تا طلوع آفتاب بخوریم؟ – آژانس خبری مهر ایرانی و اخبار جهانی

احمد اسماعیل زاده ، مدیر کل دفتر تغذیه انجمن بهداشت ، خبرگزاری مهر ، با اشاره به اهمیت مشاهده تغذیه سالم در ماه مقدس رمضان ، گفت: افراد ناشتا باید از همه گروه های غذایی در افطار و صحر استفاده کنند.
افطار خود را با نوشیدنی ها و تاریخ های گرم شروع کنید
وی تأکید کرد: روزه بهتر است با یک لیوان آب از افطار شما خارج شود لک یا چای کم رنگ را با دو تاریخ باز کنید. پس از آن ، غذاهای سبک مانند سوپ ، سوپ ، سالن یا پنیر توصیه می شود. همچنین ، افرادی که وزن طبیعی دارند باید یک یا دو ساعت بین وعده افطار و شام باشند ، اما برای افرادی که دارای اضافه وزن هستند ، مصرف همزمان IFTAR و شام برای جلوگیری از کالری اضافی توصیه می شود.
مدیر کل دفتر وزارت بهداشت انجمن تغذیه افزود: “در شام ، باید از انواع غذاها از جمله لبنیات و سبزیجات استفاده شود.” همچنین ، دو تا دو و نیم ساعت بعد از شام ، مصرف میوه و نوشیدنی مانند آب و چای.
از مصرف غذاهای شور و کافئین خودداری کنید
وی گفت: “بهتر است ناهار بخورید و از غذاهای شور ، نوشیدنی های کافئین مانند چای جسورانه ، قهوه و نسف جلوگیری کنید ، زیرا اینها باعث تشنگی روز می شوند.” همچنین ، بیش از حد پروتئین در سحر توصیه نمی شود ، زیرا زباله زباله باعث افزایش نیاز بدن به آب می شود.
اسماعیلزاده در ادامه به اهمیت فعالیت بدنی در هنگام روزه گفت و گفت: “بعضی از افراد از ترس تشنگی فعالیت بدنی را رها می کنند ، اما توصیه می شود که نور یا نیم ساعت قبل از افطار یا دو ساعت بعد انجام دهید.”
حفظ آب بدن با سبزیجات و میوه های آب زیاد
وی همچنین از مصرف شیرینی هایی مانند زولبیا و بامیه هشدار داد و گفت: “این مواد تشکیل دهنده قند و چربی زیادی دارند و توصیه نمی شوند.” همچنین برای مصرف سبزیجات مانند کاهو و میوه هایی با آب پنهان مفید خواهد بود.
مدیرکل دفتر تغذیه جامعه انجمن انجمن تغذیه گفت: “این افراد باید با پزشک خود مشورت کنند زیرا شرایط آنها بسته به ماه بارداری یا شیردهی متفاوت است.”