سلامت خانواده

راهنمای تغذیه ماه رمضان ؛ چه چیزی می توانیم تا طلوع آفتاب بخوریم؟ – آژانس خبری مهر ایرانی و اخبار جهانی

احمد اسماعیل زاده ، مدیر کل دفتر تغذیه انجمن بهداشت ، خبرگزاری مهر ، با اشاره به اهمیت مشاهده تغذیه سالم در ماه مقدس رمضان ، گفت: افراد ناشتا باید از همه گروه های غذایی در افطار و صحر استفاده کنند.

افطار خود را با نوشیدنی ها و تاریخ های گرم شروع کنید

وی تأکید کرد: روزه بهتر است با یک لیوان آب از افطار شما خارج شود لک یا چای کم رنگ را با دو تاریخ باز کنید. پس از آن ، غذاهای سبک مانند سوپ ، سوپ ، سالن یا پنیر توصیه می شود. همچنین ، افرادی که وزن طبیعی دارند باید یک یا دو ساعت بین وعده افطار و شام باشند ، اما برای افرادی که دارای اضافه وزن هستند ، مصرف همزمان IFTAR و شام برای جلوگیری از کالری اضافی توصیه می شود.

مدیر کل دفتر وزارت بهداشت انجمن تغذیه افزود: “در شام ، باید از انواع غذاها از جمله لبنیات و سبزیجات استفاده شود.” همچنین ، دو تا دو و نیم ساعت بعد از شام ، مصرف میوه و نوشیدنی مانند آب و چای.

از مصرف غذاهای شور و کافئین خودداری کنید

وی گفت: “بهتر است ناهار بخورید و از غذاهای شور ، نوشیدنی های کافئین مانند چای جسورانه ، قهوه و نسف جلوگیری کنید ، زیرا اینها باعث تشنگی روز می شوند.” همچنین ، بیش از حد پروتئین در سحر توصیه نمی شود ، زیرا زباله زباله باعث افزایش نیاز بدن به آب می شود.

اسماعیلزاده در ادامه به اهمیت فعالیت بدنی در هنگام روزه گفت و گفت: “بعضی از افراد از ترس تشنگی فعالیت بدنی را رها می کنند ، اما توصیه می شود که نور یا نیم ساعت قبل از افطار یا دو ساعت بعد انجام دهید.”

راهنمای تغذیه ماه رمضان ؛ چه چیزی می توانیم تا طلوع آفتاب بخوریم؟

حفظ آب بدن با سبزیجات و میوه های آب زیاد

وی همچنین از مصرف شیرینی هایی مانند زولبیا و بامیه هشدار داد و گفت: “این مواد تشکیل دهنده قند و چربی زیادی دارند و توصیه نمی شوند.” همچنین برای مصرف سبزیجات مانند کاهو و میوه هایی با آب پنهان مفید خواهد بود.

مدیرکل دفتر تغذیه جامعه انجمن انجمن تغذیه گفت: “این افراد باید با پزشک خود مشورت کنند زیرا شرایط آنها بسته به ماه بارداری یا شیردهی متفاوت است.”

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا