سلامت خانواده

راز پوست شفاف در یک میوه آبدار – آژانس خبری مهر ایرانیا و اخبار جهانی

به گفته گزارشگر مهر ، خربزه یکی از میوه های شیرین و معطر تابستانی است که به همراه طعم دلپذیر ، سرشار از ترکیبات مفید برای سلامت بدن هستند. در طب سنتی ، خربزه گرمتر در نظر گرفته می شود و برای بسیاری از مشکلات تقویت کننده دستگاه گوارش ، کلیه و حتی تقویت کننده بدن توصیه می شود.

خربزه با ویتامین ها ، آب ، فیبر و آنتی اکسیدان ها تأثیرات مثبتی در قسمت های مختلف بدن دارد. مصرف روزانه یا منظم خربزه و تعادل می تواند برخی از نیازهای غذایی روزانه را بدون افزایش کالری اضافی برآورده کند.

عملکرد هضم را بهبود می بخشد

فیبر محلول و نامحلول در خربزه به تنظیم حرکات روده ، افزایش حجم مدفوع و کاهش یبوست کمک می کند. همچنین در افراد مبتلا به سوء هاضمه یا نفخ ، مصرف متعادل خربزه می تواند به بهبود هضم کمک کند ، به شرط آنکه در زمان وعده اصلی استفاده شود. همچنین می توانید از خواص میوه پاپایا برای بهبود عملکرد دستگاه گوارش استفاده کنید.

آبرسانی قوی و طبیعی

با بیش از 5 ٪ آب ، خربزه یک منبع آبرسانی طبیعی برای بدن است ، به خصوص در تابستان. افرادی که در معرض کم آبی یا گرم شدن قرار دارند می توانند به سرعت الکترولیت ها را جبران کنند و با مصرف خربزه آب را از دست دهند. برای جلوگیری از کم آبی و گرم شدن ، حتماً آنچه را که می خوریم برای جلوگیری از گرما بخوانید.

افزایش سیستم ایمنی بدن

مقدار زیاد ویتامین C در خربزه باعث افزایش تولید گلبولهای سفید می شود. این فرایند دفاع طبیعی بدن را در برابر ویروس ها ، باکتری ها و عوامل بیماری زا تقویت می کند. بتا -کاروتن همچنین با اثر آنتی اکسیدانی سیستم ایمنی بدن را پایدارتر می کند.

سلامتی پوست را حفظ کنید

خربزه ، با ویتامین A و ترکیبات ضد التهابی ، در بهبود بافت پوست ، کاهش خشکی ، کاهش آکنه و تسریع در بهبود زخم نقش دارد و مصرف برای کسانی که به دنبال شفافیت در پوست طبیعی هستند توصیه می شود.

فشار خون را کاهش دهید

پتاسیم موجود در خربزه به تنظیم تعادل سدیم و کاهش فشار خون کمک می کند. این ویژگی به ویژه برای کسانی که رژیم کم مصرف دارند یا داروهای کنترل فشار خون مصرف می کنند بسیار مهم است.

سم زدایی کبد

کبد ، به عنوان یکی از اصلی ترین اندام های سم زدایی در بدن ، از میوه هایی مانند خربزه که دارای آب فراوان ، فیبر و آنتی اکسیدان هستند ، سود می برد. اگر احساس می کنید مشکل کبد دارید ، حتماً کبد چرب و روشهای تشخیص آن را بخوانید.

ویتامین C و بتا -کاروتن سلولهای کبدی را در برابر استرس اکسیداتیو محافظت می کنند. پتاسیم خربزه همچنین به تعادل مایعات در بدن کمک می کند و بار کبد را کاهش می دهد.

خصوصیات خربزه برای لاغری + مضرات و هشدارها برای گروه های سنی مختلف

خربزه انواع خربزه در ایران

در ایران ، چندین گونه خربزه با ویژگی های متنوعی کشت می شوند. تفاوت در طعم ، اندازه ، آب ، عطر و رنگ گوشت ، هر منطقه را به یک نوع خاص تبدیل می کند.

خربزه مشهاد یکی از مشهورترین انواع خربزه در ایران با گوشت زرد متوسط ​​تا بزرگ ، جسورانه و بافت نرم است. این نوع خربزه بسیار آبدار و شیرین است و برای سنگ کلیه توصیه می شود.

خربزه همچنین یک خربزه کوچک و بسیار معطر است که معمولاً در مناطق گرم و خشک ایران مانند یزد و کرمان کشت می شود. بافت دارای نرم تر و طعم دهنده است. از خربزه در طب سنتی برای تسکین تشنگی استفاده می شود.

خربزه سبز دارای پوست سبز و خشن است و گوشت آن معمولاً زرد یا سفید کم رنگ است. این نوع خربزه دارای بافت محکم تری نسبت به مشهاد است و دوام بالاتری دارد.

خربزه یک خربزه بزرگ با خربزه نارنجی و شیرین است که شبیه یک طالبی است ، اما عطر آن کمتر است. شما بیشتر در استان های شمالی و Hamedan دیده می شوید.

خربزه لبنانی (طالبی ایرانی) این نوع خربزه که به عنوان Talebi نیز شناخته می شود ، دارای بافت نرم تر و شیرین تر است. پوست آن نامناسب است و به طور گسترده در سالاد اسموتی ، بستنی و میوه استفاده می شود.

خصوصیات خربزه | مضرات مصرف خربزه

خربزه در طب ایرانی

در پزشکی ایران ، خربزه گرمتر است. این ویژگی آن را به یک میوه مناسب برای افرادی که دارای طبیعت سرد یا خشک هستند ، به خصوص در فصول گرم که بدن به رطوبت و انرژی بیشتری نیاز دارد ، تبدیل کرده است.

گرمای خربزه باعث می شود سیستم هضم انرژی بیشتری برای هضم داشته باشد. This feature is especially useful for those who have weak digestion, bloating or stomach cold, the moisture in the melon provides the moisture needed for the organs and prevents dryness, constipation or dryness of the skin, and due to its high humidity, melons are suitable for people who are warm, dry, dry, and dry, such as dryness and dryness, On the other hand, those who are very cold and humid (oatmeal) should be cautious about consuming خربزه ، زیرا می تواند باعث سنگین ، نفخ یا سرماخوردگی در بدن شود.

بهترین زمان برای مصرف خربزه

خربزه با وجود کالری کم آن به خوبی هضم می شود. حدود 2 کیلو کالری در 2 گرم خربزه وجود دارد. خربزه را نباید با معده خالی یا غذای دیگر یا با میوه های دیگر خورده کرد زیرا باعث ایجاد گاز یا اسهال می شود.

بهترین گزینه خوردن خربزه در یک ساعت بعد از غذا است. اگر پانکراتیت حاد (التهاب لوزالمعده) تشدید شود ، باید از خوردن خربزه اجتناب شود. از آنجا که خربزه به عنوان یک ملین خفیف عمل می کند ، در صورت بروز هرگونه اختلال در کار روده ، لازم نیست از آن استفاده کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا