راز سلامتی در دل میوهای سرخ و خنک

با شروع تابستان و گرم شدن ، میوه های خنک و آبدار بیشتر از همیشه در سبد غذا قرار دارند و یکی از محبوب ترین ها هندوانه است. طعم دلپذیر ، رنگ و خواص جذاب که بسیاری از ما از آن غافل هستیم.
منبع غنی از آب و رطوبت طبیعی
هندوانه حدود 2 درصد از وزن خود را تشکیل می دهد. این ویژگی آن را به یک نوشیدنی طبیعی و مؤثر برای تهیه آب بدن در روزهای گرم تبدیل می کند و مصرف هندوانه در فصول گرم به جلوگیری از کم آبی بدن کمک می کند. علاوه بر تأمین آب ، حاوی ترکیبات معدنی است که به تعادل الکترولیت های بدن نیز کمک می کند.
پر از آنتی اکسیدان
هندوانه حاوی مقادیر قابل توجهی از آنتی اکسیدان ها مانند لیکوپن ، بتا -کاروتن و ویتامین C. لیکوپن همان ترکیب رنگدانه است که یک هندوانه قرمز جذاب ایجاد می کند. به عنوان یک آنتی اکسیدان قدرتمند شناخته می شود که می تواند رادیکال های آزاد را خنثی کند و به کاهش خطر بیماری های مزمن از جمله بیماری های قلبی و برخی از انواع سرطان کمک کند.
مطالعات نشان داده است که استفاده منظم از هندوانه می تواند به بهبود سلامت قلب کمک کند ، زیرا لیکوپن می تواند سطح کلسترول بد (LDL) را کاهش داده و از اکسیداسیون آن جلوگیری کند.
مناسب برای سلامت پوست و مو
وجود ویتامین C و ویتامین A در هندوانه آن را به یک میوه زیبا و زیبا تبدیل می کند. ویتامین C نقش مهمی در سنتز کلاژن دارد که برای حفظ طراوت و خاصیت ارتجاعی پوست ضروری است. ویتامین A همچنین به بازسازی سلول های پوستی کمک می کند.
به تأمین آب بدن کمک می کند
آب آشامیدنی یک روش مهم برای تأمین آب بدن و حفظ رطوبت بدن است. اما خوردن برخی از غذاها که حاوی آب زیادی هستند نیز می توانند در تأمین آب بدن مفید باشند. ممکن است برای شما عجیب باشد ، اما باید بدانید که 5 ٪ هندوانه آب است. حجم زیادی از آب در میوه ها و سبزیجات باعث می شود بعد از غذا احساس پر شدن کنید و ترکیب آب و فیبر در این غذاها به این معنی است که بدون داشتن کالری زیاد ، حجم مناسب غذا را مصرف می کنید.
به عملکرد عضلات کمک کنید
هندوانه حاوی سیترولین یک اسید آمینه طبیعی است که نقش مهمی در کاهش خستگی عضلات و بهبود ورزش دارد. ورزشکاران اغلب از آب هندوانه به عنوان یک نوشیدنی طبیعی برای بهبودی استفاده می کنند.
شامل ترکیباتی است که به جلوگیری از سرطان کمک می کند
محققان تحقیقاتی در مورد لیکوپن و سایر ترکیبات گیاهی خاص در هندوانه انجام داده اند تا ببینند آیا این اثر ضد سرطان دارد یا خیر. نتایج نشان داده است که لیکوپن کمتر احتمال دارد برخی از سرطان ها را توسعه دهد. قوی ترین رابطه بین لیکوپن و سرطان سیستم گوارشی بوده است. نتایج همچنین نشان می دهد که سرطان با کاهش فاکتور رشد مانند انسولین کاهش یافته است ، این پروتئین است که در تقسیم سلولی نقش دارد و سطح بالای آن با سرطان همراه است. همچنین به دلیل توانایی آن در مهار رشد تومور مورد بررسی قرار گرفته است.
دانه های هندوانه حاوی منیزیم زیادی هستند که به تمیز کردن روده و پوست کمک می کند. همچنین برای درمان جوش ها مفید است. منیزیم از ریزش مو جلوگیری می کند و رشد مو را تحریک می کند.
میوه کم -کالری مناسب برای رژیم های غذایی لاغر
هندوانه یکی از کمترین میوه ها است. همانطور که گفته شد ، در هر فنجان هندوانه با وزن 5 گرم فقط 2 کالری وجود دارد. این مقدار کالری کمتر از شیرین ترین میوه هایی مانند توت است.
هندوانه ، با وجود طعم شیرین ، یکی از میوه های کم کالری است. هر 2 گرم این میوه فقط حدود 2 کالری دارد. این ویژگی باعث می شود در حالی که از یک میوه خوشمزه لذت می برند ، برای افرادی که می خواهند از وزن خود لذت ببرند ، انتخاب خوبی داشته باشد.
نکاتی برای مصرف بهتر هندوانه
خنک برای افزایش طراوت طراوت ، بهتر است هندوانه ها را خنک مصرف کنید و بهتر است تازه باشید. پس از برش هندوانه ، آن را در چند روز مصرف کنید تا ویتامین ها و مواد مغذی را حفظ کنید.
با میوه های دیگر ترکیب کنید. تهیه سالاد میوه با هندوانه و سایر میوه ها می تواند یک میان وعده سالم و جذاب برای همه اعضای خانواده باشد.
هندوانه فراتر از یک میوه تابستانی است. سرشار از ویتامین ها ، آنتی اکسیدان ها و آب است که می تواند به سلامت کلی بدن ، زیبایی پوست و عملکرد بهتر اندام های داخلی کمک کند. با افزودن این میوه خوشمزه به رژیم غذایی روزانه خود ، می توانید از مزایای شگفت انگیز آن لذت ببرید و یک تابستان سالم و پرانرژی را تجربه کنید.