سلامت خانواده

رابطه رژیم غذایی ناسالم با سرطان های کشنده – خبرگزاری مهر خبر ایران و جهان

سلامت جو به نقل از شین هوادر دو مطالعه جدید، محققان دانشگاه فلاندر در استرالیای جنوبی، آنها نشان دادند که رژیم های غذایی حاوی مقادیر زیادی میوه، سبزیجات، غلات کامل، ماهی، حبوبات و محصولات لبنی می تواند در برابر خطر ابتلا به سرطان های دستگاه گوارش محافظت کند.

در بحبوحه افزایش نرخ سرطان روده در میان افراد زیر 50 سال، محققان از مردم می خواهند مصرف فیبر خود را افزایش دهند و عادات غذایی خود را بهبود بخشند.

“یوهانس ملاکونویسنده ارشد این تحقیق از پژوهشکده بهداشت و درمان فلاندردکتر دکتر می‌گوید: «ما دریافتیم که رژیم غذایی سرشار از چربی‌ها و سبزیجات سالم و در عین حال محدود کردن مصرف شکر و الکل می‌تواند خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ و سایر سرطان‌ها را کاهش دهد.»

الگوهای غذایی ناسالم با مصرف زیاد گوشت قرمز و فرآوری شده. جشنواره غذاهاغلات تصفیه شده، الکل و نوشیدنی های شیرین نشان دهنده یک رابطه هشداردهنده با افزایش خطر ابتلا به سرطان های دستگاه گوارش است.

بر اساس گزارش سازمان بهداشت جهانی، سرطان های دستگاه گوارش، از جمله سرطان روده بزرگ، معده و پانکراس، 26 درصد بار سرطان جهان و 35 درصد از کل مرگ و میرهای مرتبط با سرطان را تشکیل می دهند.

تحقیقات جدید نشان می دهد که غذاهای پر فیبر باعث تقویت باکتری های سالم روده می شوند که می توانند التهاب را کاهش دهند. نتایج نشان داد افرادی که رژیم غذایی سالمی دارند و به سرطان دستگاه گوارش مبتلا می شوند نسبت به افرادی که رژیم غذایی ناسالم دارند، نتایج بهتری دارند.

ملاکو او گفت: «یافته‌ها نشان می‌دهد که انتخاب غذای سالم می‌تواند گامی پیشگیرانه برای حفظ سلامت بلندمدت باشد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا