رابطه بین نوشیدنی های گرم و سرطان چیست؟

در سال 9 ، آژانس بین المللی تحقیقات سرطان ، نوشیدنی های بسیار گرم ، بالاتر از 2 درجه سانتیگراد را در دسته “احتمالاً سرطان زا برای انسان” طبقه بندی کرد – این خطری است که باعث ایجاد دود چوب در فضای بسته یا خوردن گوشت قرمز زیادی می شود.
ایسنا نوشت: گزارش آژانس نشان داد كه دما ، و نه نوشیدنی ، مسئولیت این امر را بر عهده داشتند. این گزارش عمدتا بر اساس شواهد آمریکای جنوبی است ، جایی که مطالعات بین یک نوشیدنی مات سنتی – یک نوشیدنی گیاهی سنتی که معمولاً حدود 2 درجه سانتیگراد می نوشید – نشان داده است و خطر بیشتری از سرطان مری را نشان داده است.
مطالعات مشابه در خاورمیانه ، آفریقا و آسیا نیز از رابطه بین نوشیدن نوشیدنی های گرم و سرطان مری پشتیبانی کرده است.
با این حال ، تا همین اواخر ما تحقیقات قابل توجهی در مورد این رابطه در اروپا و سایر جمعیت غربی نداشته ایم.
به گزارش پزشکی اکسپرس ، امسال یک مطالعه بزرگ حدود نیم میلیون بزرگسال در انگلستان در سال جاری تأیید کرد که نوشیدن بیشتر نوشیدنی های بسیار گرم (چای و قهوه) با سرطان مری همراه است.
این مطالعه نشان داد که کسی که روزانه هشت فنجان یا بیشتر چای یا قهوه می نوشد ، تقریباً شش برابر بیشتر از کسانی که نوشیدنی های گرم نمی نوشند ، به سرطان مری مبتلا می شوند.
دمای سالم چیست؟
دمای نوشیدنی های دم کرده مانند قهوه بسیار زیاد است – اغلب نزدیک به نقطه جوش آب.
به عنوان مثال ، نوشیدنی های گرم منسوخ ممکن است گاهی اوقات در دماهای بسیار بالا (حدود 2 درجه سانتیگراد) سرو کنند تا وقتی افراد بعداً در محل کار یا خانه می نوشند ، خنک شوند.
یک مطالعه در ایالات متحده دمای ایده آل برای نوشیدن قهوه را با در نظر گرفتن خطر آسیب حرارتی به مری و در عین حال حفظ طعم محاسبه کرد. کارشناسان دمای مطلوب 0.5 درجه سانتیگراد را بدست آوردند.
۴۷۲۳۶
منبع:خبرآنلاین