سلامت خانواده

رابطه بین مصرف قند و سرطان چیست؟

وب سایت Wink News گزارش می دهد: پیوند بین قند و سرطان مورد بحث بسیار بوده و باعث سردرگمی زیادی شده است. پیج ولزی ، متخصص تغذیه در کلینیک کلیولند (مرکز معروف بهداشت آمریکا) ، توضیح داد: این واقعیت که قند سرطان است ، درک بدی است. هنگامی که ما غذاهای حاوی کربوهیدرات می خوریم ، چه غذاهایی که مردم فکر می کنند احتمالاً خوب نیستند ، مانند نوشیدنی یا بستنی یا کربوهیدرات های بهتر مانند میوه و نان (مخصوصاً نان کل) ، برخی از آن کربوهیدرات ها به خوبی “گلوکز” نامیده می شوند. سیستم هایی مانند مغز و عضلات ما در صورت دریافت مقداری گلوکز بهترین کار را می کنند.

ولچ تأکید کرد: تمام سلولها ، از جمله سلولهای سرطانی ، برای تأمین انرژی خود به قند متکی هستند. اما هیچ یک از یافته های علمی نشان نمی دهد که مصرف قند به طور مستقیم باعث سرطان یا بر رشد سلولهای سرطانی می شود.

متخصص تغذیه گفت: “ما باید در استفاده از قندهای اضافه شده ای که به طور طبیعی در مواد غذایی وجود ندارند ، مراقب باشیم و می تواند به چاقی و سایر مشکلات بهداشتی مرتبط با سلامتی کمک کند.”

وی توصیه کرد: زنان بیش از 5 گرم در روز و بیش از 5 گرم شکر در روز استفاده نمی کنند. اگر آنها از این مقدار کمتر استفاده کنند ، عالی است. بنابراین ، برچسب های موجود در مواد غذایی را بررسی کنید تا این کار را برای شما آسان نکنید.

ولچ گفت: “بهترین انتخاب استفاده از غذاهای سالم و کامل با قندهای طبیعی است که به بدن انرژی می دهد.” میوه ها منبع خوبی از قندهای طبیعی هستند. اما اگر هوس می کنید ، شکلات یا بستنی بخورید ، بیش از حد از آن استفاده نکنید.

233233

منبع:خبرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا