رابطه استفاده از شیرین کننده های مصنوعی با رژیم غذایی ناسالم – خبرگزاری مهر ایران و جهان
سلامت جو به نقل از سلامتی به گزارش دی نیوز، این مطالعه رژیم غذایی نزدیک به 164000 نفر با میانگین سنی 53 سال را دنبال کرد که حدود چهار پنجم آنها زن بودند. همه در یک مطالعه در حال انجام انجمن سرطان آمریکا با هدف پیشگیری از سرطان ثبت نام کردند.
مصرف شیرینکنندههای مصنوعی مردم – در بستهها، نوشیدنیها و ماست – همراه با انبوهی از غذاها را دنبال میکرد. کیفیت کلی رژیم غذایی افراد با استفاده از امتیاز رژیم غذایی انجمن سرطان آمریکا ارزیابی شد.
این تحقیق نشان داد که با افزایش سطح شیرین کننده های مصنوعی، کیفیت کلی رژیم غذایی افراد کاهش می یابد.
به عنوان مثال، این مطالعه نشان داد که افزایش مصرف شیرین کننده های مصنوعی با مصرف کمتر میوه ها و سبزیجات، اما بیشتر غذاهای فرآوری شده مرتبط است.
اما چرا ممکن است این چنین باشد؟
نویسنده اصلی، “آلیسون سیلوتسکی، استادیار علوم ورزشی و تغذیه در دانشگاه جورج واشنگتن، در این بار او میگوید: «اگرچه از شیرینکنندهها برای جایگزینی قند افزوده استفاده میشود، اما مطالعه ما نشان میدهد که مصرفکنندگان غذاها و نوشیدنیهایی با جایگزینهای قند، از سایر غذاها و نوشیدنیهایی استفاده میکنند که دارای مواد مغذی بالایی نیستند، مانند چربی اشباع شده، سدیم و قند افزوده». »
در واقع، در بالاترین سطح مصرف شیرین کننده مصنوعی – چهار وعده یا بیشتر در روز – احتمال داشتن رژیم غذایی با کیفیت پایین در افراد 43 درصد بیشتر از افرادی بود که از جایگزین های شکر استفاده نمی کردند.
نتیجه نهایی: مصرف کنندگان شیرین کننده غیر مغذی کیفیت رژیم غذایی پایین تری داشتند.