رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشی: نماز سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند
Alireza Zali با اشاره به نتایج بسیاری از مطالعات تحقیقاتی در مراکز دانشگاهی و دانشگاهی ، گفت: طبق این مطالعات ، نماز با سلامت روانی افراد رابطه مستقیمی دارد و در کاهش اضطراب ، از بین بردن استرس ، کاهش وسواس عملی ، افزایش تمرکز بیشتر حواس ثبات شخصیت ، خوشبختی بدن و روح ، مقاومت در برابر مشکلات ، امنیت روانی را به عنوان یک چیز غیرقابل انکار به همراه خواهد داشت.
مهر در یک خبرنامه نوشت: او به رابطه بین دعا و ارائه نشاط معنوی و آرامش روانی ، تقویت اراده ، جلوگیری از افسردگی ، ایجاد تعامل فردی ، افزایش تمرکز ، ارائه رفتارهای اجتماعی ، سفارش ، افزایش مقاومت ، فراهم آوردن مهار ذهنی هوشمندانه ، چاه ذهنی و سلامت روان اشاره کرد.
زالی ، با اشاره به تحقیقات با استفاده از فن آوری های تصویربرداری مدرن در مورد نمازگزاران ، گفت: “بر اساس روش های جدید ضبط علائم حیاتی و تصویربرداری ، افرادی که دعا می کنند و از ظرفیت مراقبه در طول نماز ، در زمان نماز استفاده می کنند. دعا با فشار خون بالا ، کاهش یافته است. ضربان قلب ، افزایش هماهنگی عملکرد قلب ، افزایش سطح ملاتونین و سحر و جادو و متابولیت های سرتونین و سیستمی به نام قشر مغز قشر مغز قشر مغز قشر.
وی با توجه به دانش قرنیه ، که فعالیت ها و تعامل بین ریتم ها تحقق می یابد ، به وجود همگام سازی اشاره کرد و افزود: “با توجه به ماهیت ریتمیک نماز ، که روزانه پنج بار انجام می شود ، و به ویژه رابطه آن با آن .
زالی ، با اشاره به مطالعات با استفاده از عملکرد MRI در افرادی که آیین های مذهبی مانند دعا یا مراقبه را انجام می دهند ، نشان می دهد که در بخش هایی از مغز مانند هیپوکامپ ، قشر یا قشر Insola ، قسمت پایین لوب تمپورال ، قسمت قبلی یا قدامی سینک سینک ، قسمت هایی از آمیگدال ، قسمت هایی از پیش از کورتکس پیشرو ، تغییرات را نشان می دهد.
وی این تغییرات را در ارتباط با بخش هایی از مغز که مستقیماً با آرامش عاطفی ، دلسوزی ، احساسات مثبت ، چاه روانشناختی ، انسجام معنوی و خوشبختی و نشاط مرتبط است ، ذکر کرد.
زالی خاطرنشان کرد: نماز در سایر ادیان نیز به عنوان یک آیین معنوی در نظر گرفته می شود: از تحقیقات جهانی می توان برای مباحث پزشکی و فیزیولوژیکی مربوط به دعا استفاده کرد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتتی با اشاره به اجرای یک پروژه بسیار مهم در مطالعه دانشگاه نماز دانشگاه هاروارد ، گفت: در این مطالعه که در حال اجرا است ، عملکرد مغز در استراحت و انجام آیین های مذهبی و مراقبه. و مراقبه مقایسه می شود.
۲۳۳۲۱۷
منبع:خبرآنلاین