سلامت خانواده

دیابت ؛ یک چالش جدی برای زندگی مدرن امروز

دیابت یکی از مهمترین بیماریهای متابولیک است که به دلیل افزایش غیر طبیعی سطح قند خون است و این اختلال معمولاً در اثر مشکلات در تولید یا عملکرد هورمون انسولین ایجاد می شود. انسولین ماده ای است که از لوزالمعده ترشح می شود و نقش مهمی در کنترل قند خون و فرآیندهای متابولیسم دارد.

دیابت می تواند تأثیر گسترده ای بر سلامت فرد داشته باشد ، از جمله آسیب به قلب ، کلیه ها ، چشم ها و سیستم عصبی. دیابت به طور کلی به دو نوع نوع 2 و نوع 2 تقسیم می شود که هر کدام تفاوت معنی داری در علل ، علائم و روش های درمانی دارند.

دیابت نوع 2 ، که به عنوان دیابت وابسته به انسولین نیز شناخته می شود ، بیشتر در دوران نوجوانی یا حتی کودکی رخ می دهد. انسولین تحت نظارت پزشکی است.

دیابت نوع 2 ، که بیشتر در بزرگسالان دیده می شود ، در اثر مقاومت سلولی در برابر انسولین یا کاهش تولید ایجاد می شود و این نوع دیابت بیشتر مربوط به سبک زندگی کم درآمد ، ناسالم و اضافه وزن است و برخلاف دیابت نوع 2 ، این بیماری ممکن است به تدریج و بدون علائم اصلی قابل توجه باشد. تغییر رژیم غذایی ، کاهش وزن و افزایش فعالیت بدنی روشهای موثری برای کنترل دیابت نوع 2 است و استفاده از داروهای خاص و گاه انسولین ممکن است در مراحل پیشرفته تر این بیماری ضروری باشد.

به طور کلی ، انسولین یکی از هورمونهای اصلی بدن است که وظیفه اصلی آن انتقال گلوکز از خون به سلول ها برای تولید انرژی است. علاوه بر این ، انسولین نقش مهمی در ذخیره انرژی به عنوان سنتز چربی و پروتئین ایفا می کند ، بنابراین عدم تعادل در تولید یا عملکرد انسولین می تواند منجر به مشکلات متابولیکی مختلفی شود که باعث می شود بدن مشکلات متابولیکی مختلفی را حفظ کند.

عوارض کودکان مبتلا به دیابت نوع 1 / عدم انسولین در بدن چیست؟

علی صمیمیغدد درون ریز و متابولیسم در مصاحبه ای با گزارشگر IMNA ، دیابت ، بیماری شایع ، مزمن ، wera concket وی گفت: و این پرهزینه است: دیابت یک بیماری پیشگیرانه است و برای دانستن نقش انسولین در بدن ، مهم است که نقش انسولین در بدن را بدانید.

وی افزود: ارگان به نام لوزالمعده یا لوزالمعده در سمت چپ شکم قرار دارد و یک یا دو درصد از اندام از سلولهای جزیره ای تشکیل شده است که انسولین می کنند و بدن در صورت عدم انسولین در بدن نمی تواند غذا بخورد. “

غدد درون ریز و متابولیسم ، با بیان اینکه اگر انسولین در بدن نباشد ، بافتهای مختلف بدن از جمله پروتئین ها و چربی ها به تدریج لاغر هستند ، می گوید: دیابت به دو نوع تقسیم می شود و 2 ، دیابت نوع 2 معمولاً در کودکان و بلوغ رخ می دهد.

کشف انسولین یک سرویس عالی برای بشریت بود / 1 ٪ از بیماران دیابتی دیابت نوع 2

صمیمی قبل از کشف انسولین ، بیماران نوع 2 به دلیل کمبود انسولین و اختلال متابولیک در بدن جان خود را از دست دادند و افزودند که انسولین حدود 5 سال پیش کشف شده است و کشف انسولین سرویس بزرگی برای بشریت و با انسولین ، بیماری دیابتی بود.

وی گفت: دیابت نوع 2 بیش از 5 ٪ تا 5 ٪ از بیماران دیابتی را تشکیل می دهد. وی گفت: دیابت نوع 2 همچنین به عنوان دیابت بزرگسالان شناخته می شود.

غدد درون ریز و متابولیسم ، با بیان اینکه حدود نیمی از بیماران دیابتی نوع 2 از بیماری آنها بی خبر هستند و هنگامی که این بیماری به عوارض جدی دیابت مبتلا شده است ، وی افزود: حوادث قلبی عروقی در جهان ، نابینایی ، دیالیز ، پیوند کلیه و نارسایی کلیه ، دیابت.

دیابت ؛ یک چالش جدی برای زندگی مدرن امروز

تفاوت بین دیابت نوع 2 و نوع 2 محدود به علت بیماری نیست و در روشهای درمانی تفاوت هایی وجود دارد. بیماران مبتلا به دیابت نوع 2 کاملاً وابسته به انسولین هستند ، در حالی که بسیاری از بیماران مبتلا به دیابت نوع 2 می توانند با اصلاح سبک زندگی و مصرف داروهایی که باعث افزایش حساسیت به انسولین می شوند ، بیماری خود را مدیریت کنند ، اما گاهی اوقات ، دیابت نوع 2 نیز به انسولین نیاز دارد.

پیشگیری از دیابت و به ویژه دیابت نوع 2 ، به عوامل خطر مانند چاقی ، بیهوشی و تغذیه ناکافی و مصرف غذاهای سالم از جمله سبزیجات ، میوه ها و غلات کامل ، کاهش ضد آفتاب و مصرف چربی اشباع ، افزایش فعالیت بدنی و کنترل وزن ، فشار خون مؤثر و فشار خون و فشار خون و فشار خون و فشار خون نیاز دارد. این اقدامات علاوه بر کاهش خطر ابتلا به دیابت ، همچنین به بهبود کیفیت زندگی افراد کمک می کند.

مدیریت دیابت نیاز به یک رویکرد جامع دارد که شامل آموزش بیمار ، معاینه منظم قند خون و برنامه ریزی دقیق و آگاهی از بیماری و روشهای کنترل آن نقش مهمی در بهبود کیفیت زندگی دارد. بیماران دیابتی باید رژیم های غذایی مناسب خود را انتخاب کرده و با همکاری پزشکان و متخصصان تغذیه ، با دقت از درمان خود پیروی کنند. در این میان ، توجه به سلامت روانی بیماران دیابتی نیز از اهمیت زیادی برخوردار است ، زیرا استرس می تواند تأثیر منفی بر کنترل بیماری داشته باشد.

علاوه بر چالش های جسمی ، دیابت می تواند تأثیرات اجتماعی و اقتصادی قابل توجهی داشته باشد و هزینه های درمان و نیاز به تغییر در شیوه زندگی ممکن است فشار زیادی را به بیماران و خانواده های آنها وارد کند. تحقیقات پزشکی همواره در نظر گرفته شده است که روشهای جدیدی برای درمان و پشتیبانی از بیماران دیابتی را کشف می کند ، و تلاش های علمی و توسعه فن آوری های پیشرفته می تواند به بهبود مدیریت این بیماری و کاهش تأثیر منفی آن در زندگی بیماران کمک کند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا