سلامت خانواده

دیابتی ها چه میوه های تابستانی بخورند؟

به گزارش خبرآنلاین، در نتیجه دو سوال اساسی در ذهن ایجاد می شود: چه میوه ای بخوریم؟ و از چه میوه یا میوه هایی اجتناب کنیم؟ بدون شک، این یکی از بزرگترین نگرانی های فردی است که با عدم تعادل بالای انسولین و قند دست و پنجه نرم می کند. به گزارش تایمز آو ایندیا، در حالی که اعتقاد بر این است که میوه ها یکی از سالم ترین غذاها برای افزایش متابولیسم و ​​تقویت سیستم ایمنی هستند، اگر بدانید همه میوه ها برای دیابتی ها مفید نیستند، شگفت زده خواهید شد.

این به دلیل وجود مقادیر زیادی قند به شکل فروکتوز و ساکارز در برخی میوه ها است که ممکن است سطح قند را در بدن افزایش دهد. در این مقاله به برخی از میوه های تابستانی اشاره می کنیم که دارای قند نسبتاً کمتر و شاخص گلیسمی (GI) کمتری هستند.

لیست کامل میوه های تابستانی برای بیماران دیابتی

انواع توت ها: توت فرنگی، تمشک، زغال اخته، و شاه توت قند کمی دارند و فیبر بالایی دارند و برای افراد دیابتی انتخابی عالی هستند. آنها در مقایسه با بسیاری از میوه های دیگر دارای شاخص گلیسمی پایین تری هستند.

گیلاس: این میوه شاخص گلیسمی نسبتا پایینی دارد و سرشار از آنتی اکسیدان و فیبر است. گیلاس می تواند یک گزینه خوشمزه و مغذی برای افراد مبتلا به دیابت باشد.

هلو: این میوه شیرین است اما شاخص گلیسمی کمتری نسبت به برخی میوه های دیگر دارد. هلو همچنین حاوی فیبر و ویتامین است و برای افراد دیابتی انتخاب خوبی است.

آلو: این میوه قند کم و فیبر بالایی دارد که می تواند به تنظیم سطح قند خون کمک کند. آلو همچنین سرشار از ویتامین و آنتی اکسیدان است.

زردآلو: این میوه رنگارنگ یکی دیگر از میوه های کم قند است که افراد دیابتی می توانند از آن لذت ببرند. زردآلو سرشار از فیبر و ویتامین های A و C است.

انگور: در حالی که انگور نسبت به سایر میوه ها قند بیشتری دارد، اما همچنان می توان آن را در یک رژیم غذایی متعادل برای دیابتی ها گنجاند. بخش‌های کوچک‌تر را انتخاب کنید و آن‌ها را با پروتئین یا چربی‌های سالم همراه کنید تا به تثبیت سطح قند خون کمک کنید.

هندوانه: این میوه آبدار علیرغم شیرینی که دارد، شاخص گلیسمی نسبتاً پایین و محتوای آب بالایی دارد و باعث آبرسانی و شادابی افراد دیابتی می شود. فقط مواظب وعده هایش باشید، این را به خاطر قند هندوانه می گوییم.

کیوی: میوه ای مغذی است که قند نسبتاً کمی دارد و فیبر بالایی دارد و برای بیماران دیابتی انتخاب خوبی است. کیوی همچنین سرشار از ویتامین C و سایر آنتی اکسیدان ها است.

منبع:خبرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا