دو چالش اصلی در اجرای جایگزینی مواد غذایی مضر در پرواز – آژانس خبری مهر | اخبار ایرانی و جهانی

به گفته خبرنگار MEHR ، وزارت بهداشت از ممنوعیت تهیه برخی از مواد غذایی در پروازها در ژانویه خبر داد.
به گفته مقامات وزارت بهداشت ، پس از جلسات بی شماری با نمایندگان خطوط هوایی و شرکت های هواپیمایی ، از ابتدای ژانویه توافق شد که سودا ، سودا تهیه کند. روزمرهنوشیدنی های ژله و میوه ممنوع در پروازها و استفاده از گزینه های سالم تر مانند آب معدنی ، آب گازدار ، پوره میوه ، مایع منی و آب میوه 100 ٪.
احمد اسماعیلزاده ، مدیر کل دفتر تغذیه انجمن بهداشت ، به خبرگزاری مهر گفت: “برخی از خطوط هوایی هنوز محصولات بهداشتی مضر را ارائه می دهند ، که با واکنش وزارت بهداشت و در جلسه ای که اخیراً با حضور نمایندگان هواپیمایی و مقامات همراه است ، همراه است. کیتنگ این برگزار شد ، اجرای فرمان جایگزینی مواد غذایی مورد بررسی قرار گرفت.
وی افزود: طبق این قطعنامه ، که قرار بود از ابتدای ژانویه اجرا شود ، تصمیم گرفته شد که برخی از مواد غذایی در پروازها با گزینه های سالم تر جایگزین شوند. بر این اساس ، به جای انواع دسرها و ژله ها ، و همچنین پوره میوه یا میوه و همچنین نوشیدنی های میوه ای یا نوشیدنی تهیه می شود. نکات100 ٪ آب میوه های طبیعی و بدون قند توزیع شده است. به جای برخی از نوشیدنی های دیگر ، آب معدنی و آب گازدار نیز باید در پروازها تهیه شود.
اعتراض مسافران برای از بین بردن نوشیدنی در پروازها
به گفته اسماعیلزاده ؛ در این جلسه مشخص شد که بیشتر شرکتهای هواپیمایی این قطعنامه را تا حدود 2 ٪ تا 5 ٪ اجرا کرده اند و در دو مورد ، یعنی پوره میوه و آب میوه های طبیعی ، موفقیت آمیز بوده اند. با این حال ، دو چالش اصلی در اجرای این قطعنامه وجود داشت ، که یکی از موضوعاتی بود که برخی از مسافران به عدم پرواز منظم به پروازها اعتراض می کردند و مسائل مربوط به قیمت که برخی از مدیران شرکت ها گفتند ، زیرا گزینه های جایگزین برای افزایش هزینه ها. کیتنگ می شود
وی گفت: “در مورد نوشیدنی ها ، شرکت های هواپیمایی گفتند که حذف کامل آنها باعث اعتراض شدید مسافران شده است.” به همین دلیل ، یکی از پیشنهادات موجود در این جلسه کاهش حجم نوشیدنی های ارائه شده به جای از بین بردن کامل و استفاده از بطری های 1 تا 2 سی سی به جای 2 بطری سی سی بود و این پیشنهاد یک راه حل موقت برای کاهش اعتراض مسافر و گامی به سمت اجرای بود.
به گفته اسماعیلزاده ؛ همچنین تصمیم گرفته شد تا اطلاعات گسترده ای را در فرودگاه ها و داخل هواپیما ارائه دهیم تا فرهنگ لازم تغذیه سالم را فراهم کند. این اطلاعات با همکاری وزارت بهداشت انجام می شود.
وی افزود: از طرف دیگر ، تصمیم گرفته شد كه جلسه ای با مدیران خطوط هوایی برگزار شود تا هزینه های جایگزین و راه حل های مناسب برای اجرای كامل قطعنامه را بررسی كنند. ” در این راستا ، قیمت کالاهای جایگزین و مقایسه آنها با هزینه های فعلی نیز در دستور کار قرار خواهد گرفت.
مدیر کل دفتر تغذیه جامعه وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: “هنوز هیچ تغییری اعلام نشده است و تصمیم نهایی پس از تحقیقات بیشتر و جلسات اضافی با مدیران هواپیمایی اعلام می شود.”