دولت برنامهریزی مناسبی برای حمایت از نخبگان دارد
به گزارش گروه علمی ـ فناوری خبرگزاری سلامت (سلامت جو)محمدعلی ذوالفیگل صبح امروز _شنبه 20 فروردین_ وارد شهر یاسوج شد.
وی در بدو ورود به شهر یاسوج در جمع خبرنگاران گفت: وجدان بیدار دانشجویان و دانشگاهیان جهان را که از مظلومان دفاع می کنند ستایش می کنم و از همه دانشگاهیان می خواهم نسبت به نسل کشی و وحشیگری و کشتار زنان و کودکان فلسطینی حساسیت نشان دهند.
ذوالفیگل افزود: زمانی که دانشگاهیان جهان در مقابل این رژیم خونخوار و وحشی بایستند، معادله تغییر می کند و جهان بیش از پیش بیدار می شود و سازمان های بین المللی در این زمینه تصمیم جدی تری اتخاذ می کنند.
وی در خصوص حمایت از نخبگان گفت: در دولت سیزدهم مردم کارهای مختلفی برای جذب نخبگان انجام شده است.
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری تصریح کرد: با همکاری بنیاد نخبگان آیین نامه جذب نخبگان به عنوان هیأت علمی را بازنگری کردیم.
وی خاطرنشان کرد: از این پس نخبگانی که از سوی بنیاد نخبگان معرفی می شوند نیازی به شرکت در فراخوان جذب هیات علمی ندارند و مستقیما به دانشگاه ها معرفی می شوند.
ذوالفیگل اضافه کرد: در تفاهم نامه ای که با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری منعقد کردیم، سال گذشته به یک هزار و 380 نفر از کنکوری ها به ویژه کسانی که المپیکی هستند و مدال دارند، بورسیه شدند.
وی گفت: در صورت تحصیل در رشته های مرتبط خود در آینده به عنوان هیأت علمی استخدام خواهند شد.
وزیر علوم دولت سیزدهم تصریح کرد: بورسیه صنعت را برای اولین بار در دولت سیزدهم طراحی کردیم که هم سال گذشته و هم امسال در دفترچه کنکور آمده و جلساتی با اتاق بازرگانی داشته ایم و ما سعی داریم از راه های مختلفی برای تبادل رتبه های برتر استفاده کنیم. بگذارید نگران آینده شغلی خود نباشند و در کشور بمانند.
وی خاطرنشان کرد: جدای از اینها در تلاش هستیم تا یک دانشگاه فنی و حرفه ای با کنسرسیوم یا اتحاد استخدامی با صنایع مختلف تشکیل دهیم تا تکنسین برای آنها تربیت کنیم و همچنین یک دانشگاه علمی و کاربردی با رایزنی با صنایع مختلف به مدت چند هزار. افراد با تضمین اشتغال برای آموزش بر اساس نیاز صنایع می باشد.
وی گفت: دولت چنین اقداماتی را انجام داده تا نخبگان نگران نباشند و در کشور بمانند.