سلامت خانواده

دنیای املاک برای قیمت گذاری گران این روزها

در ترکیبی از گوجه فرنگی سبز ، مقادیر زیادی پتاسیم و فلور وجود دارد که در سلامت دندان و پتاسیم تأثیر زیادی بر روی بافت عضلانی و عضله قلب دارد. بادام می تواند یک میان وعده نسبتاً بی ضرر باشد ، به خصوص برای کودکانی که بسیار دوست داشتنی میان وعده های کالری بالا هستند.

هامشاهری در یک خبرنامه نوشت: اگرچه طعم گوجه فرنگی و بادام سبز با نمک غیرقابل توصیف است و تمایل زیادی به غذا خوردن وجود دارد ، اما علاوه بر مزایای آنها ، بیش از حد نیز دارای مشکلات و ایجاد دستگاه گوارش است.

دکتر هاشمی به سؤالاتی در مورد این میوه های غنی و چه مقدار از این میوه ها در رژیم غذایی روزانه شما و میزان مصرف آنها چقدر نمک پاسخ می دهد.

در این مقاله ، او خوردن این میوه ها را توصیه نمی کند زیرا بافت فیبر آنها هنوز برای هضم و جذب مناسب نیست.

به همان اندازه غذا بخورید

معمولاً فیبر زودرس در این میوه ها می تواند باعث بروز مشکلات سوء هاضمه مانند درد دل ، سوزش سر دل و نفخ شود.

الیاف میوه زودرس به دلیل نوع رژیم غذایی قادر به هضم در بدن نیستند ، به همین دلیل خوردن آنها معمولاً مضر نیست.

البته بادام تا حدودی از این قانون مستثنی هستند. با این حال ، مصرف بیش از حد قطعاً می تواند مشکلاتی داشته باشد.

بادام را می توان یک میان وعده نسبتاً بی ضرر در نظر گرفت (البته ثابت و دائمی نیست) ، به خصوص برای بچه هایی که خیلی به میان وعده های کالری بالا علاقه دارند.

بادام ننشین

در مورد بادام ، مهمترین چیز ، گاهی اوقات حتی بیشتر مجاز است ، مسئله رکود و بهداشت است. بادام اغلب توسط فروشندگان فروخته می شود.

این فروشندگان معمولاً سطح را مرطوب می کنند تا تازه تر به نظر برسند و در عین حال مشتریان بیشتری را به خود جلب کنند.

اما نکته اصلی این است که ما مطمئن نیستیم که آب که دائماً روی بادام ریخته می شود و کجاست. به همین دلیل ، دقیقاً مانند بقیه میوه هایی که پوست آنها دهان و دندان است باید قبل از مصرف کاملاً ضد عفونی شود.

زیرا این آب آلوده می تواند منبع بسیاری از آلودگی میکروبی باشد.

به عبارت دیگر ، ما نباید قبل از شستشو تحت هیچ شرایطی بادام بخوریم.

چه مقدار بادام برای خوردن؟

در مورد بادام ، درست مانند همه غذاهای دیگر ، یک نسخه واحد را می توان برای همه پیچیده کرد.

بسته به وضعیت جسمی و به ویژه شرایط دستگاه گوارش ، هر شخص باید با این ماجراجویی بهاری خارج شود.

افرادی که هیچ مشکلی با دستگاه گوارش ندارند به طوری که دستگاه گوارش آنها می تواند با هضم این غذا مقابله کند ، می توانند بادام را به اندازه نیمی از لیوان یا یک کاسه کوچک ماست بخورند.

مراقب باشید ، این میزان مصرف هر روز نیست! به عبارت دیگر ، اگر مشتری دائمی بادام هستید ، باید خیلی کمتر در نظر بگیرید. برای افراد مبتلا به مشکلات دستگاه گوارش ، وضعیت متفاوت است.

این افراد گاهی اوقات باید از خوردن این میوه ممنوع باشند زیرا سیستم گوارشی آنها قادر به هضم بادام نیست.

در مورد کودکانی که معمولاً حامی شدید بادام هستند ، باید در مورد خوردن آن محتاط باشند.

سیستم هضم کودکان ، به ویژه کودکانی که قرار است برای اولین بار با بادام باشند ، هضم و صدمه زدن به آنها دشوار است.

بنابراین ، بهتر است مقدار بسیار کمی و به تدریج آنها را تهیه کنید ، نه به اندازه بزرگسالان.

بادام بادام بادام نیست

بسیاری از بادام (بادام) به اندازه بادام هستند ، در حالی که این یک مقایسه کاملاً رد شده است.

بادام رسیده خشکی است که از نظر روغن ، کلسیم ، آهن و مواد معدنی که به طور طبیعی در دسترس است ، خاصیت زیادی دارند.

اما بادام میوه بادام زودرس است و بنابراین نمی تواند تمام خواص بادام را داشته باشد. بادام نسبت به بادام رسیده از خصوصیات پایین تر است ، بنابراین نمی تواند جایگزینی برای بادام باشد.

گوجه فرنگی سبز و دنیای املاک

گوجه فرنگی سبز یکی دیگر از غذاهای این فصل است که نسبت به بادام خاصیت بیشتری دارد.

گوجه فرنگی سبز منبع خوبی از ویتامین C و گروهی از ویتامین ها است.

ویتامین C نقش مهمی در تقویت ایمنی بدن و افزایش بافت دارد و ویتامین های BB می توانند به کاهش استرس و سلامت سیستم عصبی ما کمک کنند.

میزان مصرف گوجه فرنگی سبز به عوامل مختلف بستگی دارد

در ترکیب گوجه فرنگی سبز ، مقادیر زیادی پتاسیم و فلوئور وجود دارد که در سلامت دندان و پتاسیم تأثیر زیادی در عملکرد بافت عضله و عضله قلب دارد.

گوجه فرنگی سبز ، به عنوان یک میوه آنتی اکسیدان ، می تواند خاصیت ضد سرطان و جلوگیری از پیری سلولی و حتی برخی از تأثیر کاهش یافته بر چربی های خون داشته باشد.

چه مقدار گوجه فرنگی سبز می خوریم؟

میزان گوجه فرنگی سبز به عوامل مختلفی بستگی دارد.

یک عامل مهم وضعیت هضم مردم است. به هر حال ، گوجه فرنگی سبز نیز یک میوه زودرس است و خوردن بیش از حد می تواند فرد ، سوء هاضمه ، گرفتگی شکم و نفخ را تولید کند ، اما از طرف دیگر ، زیرا گوجه فرنگی سبز قند کم دارد ، میوه کم است.

صد گرم گوجه فرنگی سبز ، حدود 5 کیلو کالری انرژی ، می تواند به عنوان یکی از میان وعده ها حساب شود ، اما با توجه به اینکه مقدار مناسب گوجه فرنگی سبز در روز نیمی از لیوان تا یک لیوان گوجه فرنگی سبز است.

در مصرف گوجه فرنگی سبز مانند فشار بادام ، نکته این است که در نظر گرفتن مهم است. گوجه فرنگی سبز همچنین یکی از میوه هایی است که با پوست خورده می شود و برای تمام میوه هایی که با پوست خورده می شوند ، ضد عفونی قبل از مصرف یک نکته بسیار مهم است که باید مشاهده شود.

نمک کم بخورید

نمک بخشی جدایی ناپذیر از بادام و سبز است. یکی از دلایلی که این میوه های زودرس مورد توجه بیشتر افراد است ، دریافت آنها با نمک است. با این حال ، مقدار نمکی که معمولاً با هر وعده بادام و گوجه فرنگی خورده می شود بسیار بیشتر از نیاز روزانه ما به نمک (یک قاشق چایخوری در روز) است.

معمولاً افراد بادام را می گیرند و شروع به خوردن می کنند ، که این یک رفتار کاملاً اشتباه است ، زیرا این میوه هنوز ضد عفونی نشده است و دلیل بعدی این که این نمک می تواند باعث ایجاد عوارضی مانند فشار خون بالا و مشکلات قلبی شود.

نیاز به توجه به میزان نمک خورده شده با این غذاها معمولاً باید در کودکان بیشتر از بزرگسالان باشد.

بهتر است مراقب باشید که بچه ها بدون نمک یا حداقل نمک بخورند.

به دو دلیل است ؛ اول ، عوارض جانبی خوردن نمک بیش از حد بر آنها تأثیر نمی گذارد ، و دوباره با همان مراقبت ساده ، سلیقه آنها به خوردن غذاهای کم مصرف عادت خواهد کرد.

هضم بادام راحت تر است.

بسیاری از طرفداران بادام گاهی اوقات آن را در خورش و گاهی ترشی می خورند.

با این حال ، هنگامی که یک غذا در فرآیند پخت و پز یا نگهداری طولانی مدت قرار دارد ، خواص آن تغییر می کند.

این تغییر گاهی خوب است ، اما گاهی اوقات به ضرر ارزش غذایی آن مغذی ختم می شود.

با این حال ، پخت و پز بادام باعث می شود هضم آسانتر شود ، یا ترشی باعث می شود بافت های سلولز سست تر شود و هضم در دستگاه گوارش را آسان تر کند ، اما همین روند بر مواد معدنی ، به ویژه مواد معدنی موجود در آب بادام تأثیر می گذارد ، به طوری که بادام را تحت تأثیر قرار می دهد.

با گوجه فرنگی سبز بشکنید

گوجه فرنگی سبز مقادیر زیادی اگزالات دارد و می تواند تجمع و سنگ ادراری را در سیستم کلیه بدن ایجاد کند.

کسانی که سابقه سنگ اگزالات دارند باید مراقب خوردن گوجه فرنگی سبز باشند.

از طرف دیگر ، افراد دیگری که علاقه مند به خوردن گوجه فرنگی سبز هستند نیز باید مقداری آب با آن بنوشند تا اگزالات موجود در گوجه فرنگی از بین برود و باعث ایجاد مزاحمت در تولید سنگ های ادراری نشود.

۲۳۳۲۱۷

منبع:خبرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا