دلیل گران قیمت داروهای جدید سرطان در کشور/ هزینه مصرف داروهای جدید سرطان بین 1 تا 2 میلیون در هر زمان
براساس اعلام انجمن آنولوژی رادیو ایران ، رئیس انجمن آنولوژی رادیو ایران در مصاحبه با ایلنا ، “داروهای ایمونوتراپی داروهای جدیدی در درمان سرطان پس از تأیید سازمان غذا و داروی ایالات متحده و تصویب شده توسط سازمان غذا و داروی ایالات متحده هستند. آنها به دست آوردند ، وارد بازار بین المللی شدند و به تدریج در سایر کشورها پذیرفته می شوند و بر اساس دستورالعمل های بالینی برای درمان سرطان استفاده می شوند.
تهیه داروهای جدید سرطان در قدرت کارمند و کارگر نیست
وی گفت: “این داروها تا زمان ثبت اختراع یا تولید نشده ، نسبت به سایر داروها گران تر هستند.” شرکت های ایرانی تلاش کرده اند به طور مشابه در خارج از قوانین ثبت اختراع تولید کنند ، اما بسیاری از این داروها تا زمان ورود به فارماکوف یا دفتر کشور دوام دارند و به دلیل حقوق ثبت اختراع گران هستند. پس از ورود دارو به فارماکوف ایران ، اجازه واردات می شود و سپس بیمه گذاران این داروها را می پذیرند.
یکی از مشکلات این است که داروهای جدید سرطان وارد لیست بیمه نمی شوند ، بنابراین بیمار مجبور است هزینه آنها را رایگان بپردازد.
وی افزود: “داروهای جدید سرطان از محدوده 1 میلیون تا بیش از 5 میلیون در هر نوبت ، بسته به دوز و مقدار ، که در قدرت کارمند و کارگر نیست ، استفاده می شود و معمولاً معمولاً این داروها و دولتها را تهیه می کند نیاز به پشتیبانی. ” do. بیمه کشور نمی تواند داروهای گران قیمت سرطان را پوشش دهد ، زیرا بیمه سرانه باید تعریف شود و این بیمه سرانه با حقوق کارگران تعریف می شود ، بنابراین توانایی مالی صندوق های بیمه کشور به دلیل مسئله کلان اقتصادی و تا زمانی که هست ، ناکافی است. اینکه اقتصاد کل کشور بهبود نمی یابد ، اقتصاد بهداشت ، پوشش بیمه و مشکلات تأمین مواد مخدر برطرف نمی شود.
متخصص سرطان گفت: “کل فرآیند درمان سرطان پرهزینه است ، بنابراین به سرطان رایج برای کاهش تعداد سرطان ها داده می شود.” هنگامی که سرطان در مراحل اولیه تشخیص داده می شود ، هزینه های درمانی آن کمتر خواهد بود.
ماخدومی همچنین افزود: برای کاهش آن باید سرطان مانند آلودگی هوا ، تغذیه و شیوه زندگی بهبود یابد. از طرف دیگر ، برنامه های تشخیص زودرس و غربالگری برای سرطانهایی که قابل درمان هستند و آگاهی عمومی از علائم بیماری باید سریعتر به پزشک مراجعه شود و امکانات تشخیصی در دسترس است تا این بیماری در دسترس باشد تا این بیماری در اوایل موجود باشد مراحل با هزینه کمتری رفتار کنید.
همه سرطان ها هزینه بردار است
رئیس انجمن آنسولوژی رادیو ایران ، با تأکید بر اینکه همه سرطانها پرهزینه هستند ، اما سرطانهای رایج برای جامعه پر هزینه تر هستند ، و افزود که سرطانهایی مانند سرطان پستان و سرطان پروستات در مردان ، سرطانهای دستگاه گوارش ، سرطانهای خون و لنفاوی رایج است و برخی از سرطان ها بسته به مناطق جغرافیایی ، ممکن است شیوع بیشتری داشته باشد.
Makhdomi گفت: در روشهای درمانی سرطان بسته به بیماری و مرحله آن ، از روشهای مختلف درمانی استفاده می شود ، و افزود: روشهای اصلی درمان شامل جراحی ، پرتودرمانی و استفاده از داروهای ضد سرطان ، که شیمی درمانی کلاسیک ، ایمونوتراپی ، هورمون درمانی و روشهای نادر هستند بشر این هزینه دیگری است ، به ویژه پرتودرمانی و دارو درمانی.
قیمت تجهیزات رادیوتراپی از 1 میلیون دلار به ماشینهای پیشرفته ای که 5 میلیون دلار هزینه دارند ، شروع می شود ، بنابراین مسائل ارزی و کل اقتصاد سلامت باعث شده است تا امکانات و تجهیزات درمانی سرطان.
سرطان شناس ، با اشاره به اینکه میزان سرطان در کشور به معنای بروز سرطان در هر جمعیت است ، به طور متوسط در مقایسه با کشورهای مختلف است ، اما میزان رشد در کشور تقریباً 2 ٪ است که این یک رشد آهسته است. بالا آخرین آمار منتشر شده توسط وزارت بهداشت نشان می دهد که حدود 5000 بیمار مبتلا به سرطان جدید یک سال برای جمعیت این کشور دارند که با افزایش 5 درصدی در سال افزایش می یابد.
وی درباره تأثیر آلودگی هوا بر سرطان گفت: “علل سرطان متفاوت است و به دسته های محیطی و ژنتیکی تقسیم می شود.” عوامل محیطی زیادی مانند مواد شیمیایی ، تغذیه بد ، آلودگی هوا ، تابش ناخواسته ، سیگار و الکل وجود دارد. به غیر از افرادی که سیگاری هستند و مبتلا به سرطان هستند ، دقیقاً ثابت شده است که سرطان ریه را می توان به آلودگی هوا نسبت داد.
1 تا 2 درصد از سرطان ها می توانند به دلیل آلودگی هوا باشند
وی گفت: “اساساً ، سیستم زندگی شهری یکی از دلایل رشد سرطان است ، زیرا اکثریت جمعیت در دهه های گذشته در این روستا زندگی می کردند و اکنون این روند برعکس شده است.” ما می بینیم که آلودگی هوا ، استرس های زندگی شهری و تغییر سیستم تغذیه ای باعث افزایش میزان سرطان شده است.
“برای داشتن فناوری پیشرفته رادیوتراپی در کشور با مدل متوسط سیستم درمان سرطان ، ما باید حداقل 5 واحد داشته باشیم تا بتوانیم فناوری رادیوتراپی پیشرفته در کشورهای اروپایی با مدل متوسط سیستم درمان سرطان داشته باشیم. 3 دستگاه بسته به نقاط جغرافیایی و جمعیتی در صورت نیاز به حدود 2 رادیوتراپی برای یک میلیون نفر ، با جمعیت 5 میلیون نفر در کشور ، ما به 5 واحد نیاز داریم ، در حالی که حدود 5 واحد در حال حاضر در کشور فعالیت می کنند و بسیاری از اینها دستگاه ها فرسوده شده اند.
با توجه به جمعیت 5 میلیون نفری ، ما به حدود 5 واحد نیاز داریم ، در حالی که در حال حاضر حدود 5 واحد در کشور فعالیت می کنند و بسیاری از این دستگاه ها فرسوده می شوند.
چرخش طولانی مدت درمان سرطان در بخش دولتی
وی گفت: “به همین دلیل ، به ویژه در سیستم دولت ، به دلیل رادیوتراپی آزاد طولانی است و این بسیار مهم است.” ما باید گسترش افقی مراکز درمانی سرطان در کشور را در نظر بگیریم. رادیوتراپی چیزی نیست که به هر روستا منتقل شود ، باید رادیوتراپی نیمه با هم باشد ، نه اینکه یک مرکز رادیوتراپی را در هر شهر کوچک ایجاد کند ، اما لازم است در حداقل مراکز بزرگ این کار را انجام دهد.
گیاهان تولید مواد مخدر برای افزایش کیفیت داروها
Makhdoumi در مورد کمبود عقب ضد سرطان در کشور گفت: “شرکت های دارویی ایرانی داروهای ضد سرطان تولید کرده اند و موفقیت های آن زیاد است.” بسیاری از داروها تولید کشور هستند و داروهای جدید و ایمونوتراپی به تدریج تولید می شوند ، اما ما هنوز به دستگاه های درمان سرطان وابسته هستیم. بعضی اوقات لازم است مواد اولیه از خارج از کشور وارد شود و ما هنوز کاملاً وابسته نبوده ایم ، اما تولید کنندگان مواد مخدر باید کیفیت داروها را در مقایسه با داروهای خارجی افزایش دهند و از طرف دیگر برخی از داروهای خارجی برای کنترل و مقایسه. ما باید نیاز داشته باشیم
وی گفت: “تمام درمان های سرطان به غیر از عمل جراحی توسط متخصصان رادیولوژی انجام می شود.” در خون شناسی و انکولوژی شیمی درمانی. متخصصان خون شناسی و آنکولوژی کودکان در کشور که اقدامات شیمی درمانی را برای تومورهای کودکان انجام می دهند.
درمان سرطان در کشور مطابق با اقدامات بین المللی است
ماخدومی گفت: “تمام راهنمایی های بالینی تعیین شده توسط وزارت با کمک انجمن های اجتماعی رادیویی ایران -آنتی ، آنکولوژی کودکان و خون شناسی و انکولوژی بزرگسالان بر اساس دستورالعمل های بالینی اروپایی و آمریکا ارائه شده است.” در نتیجه ، الگوی درمان سرطان در کشور یک الگوی بین المللی است ، اما ممکن است ما بسیاری از موارد پیشرفته یا داروهای جدید و گران قیمت نداشته باشیم ، اما بیشتر روش های درمان سرطان در کشور مطابق با درمان های بین المللی است.
با توجه به مشکلات تحریم ها ، بازدید پزشکان به کنگره های بین المللی محدودتر شده و توانایی پزشکان برای حضور در چند روز در خارج از کشور بسیار ضعیف شده است.
شرکت متخصص سرطان در کنگره های خارجی بسیار کم است
این متخصص با اشاره به اینکه ما کنگره ها ، دریانوردان و کارگاه های آموزشی را در داخل و خارج از کشور برگزار می کنیم ، گفت: “به دلیل مشکلات تحریم ، پزشکان به کنگره های بین المللی محدود شده اند و توانایی پزشکان برای حضور در چند روز در خارج از کشور ، بسیار ضعیف است. در کنگره های علمی حداقل 1 یورو تا 5 یورو و فقط هزینه ثبت نام است و با هزینه بلیط های گردباد ، ویزا ، حداقل چند هزار دلار یا یورو به پزشکان متخصص نیاز دارد تا در یک کنگره 5 روزه هزینه کنند. حقوق پزشک زیاد است؟
حقوق یک پزشک دولتی مانند بنده من 2 میلیون دلار است
وی افزود: حقوق یک پزشک دولتی ، مانند بنده من ، 2 میلیون تومانس است و یک پزشک باید برای حضور در یک سمینار خارجی ، چندین ماه حقوق خود را بپردازد ، که برای بیش از 5 ٪ پزشکان کشور دشوار است. ” ما سعی کردیم از طریق کنگره های داخل ایران و ارتباطات بین المللی در کنگره ها در کنگره ها شرکت کنیم و از بحث های ارائه شده توسط آنها استفاده کنیم. این همان کاری است که ما قادر به انجام آن بودیم و مرتباً این کار را انجام دادیم.
وی گفت: “در زمینه ما ، امکانات رادیوتراپی کم است و وقتی ابزار ، دارو و تجهیزات کافی نداریم ، آموزش تخصصی فایده ای ندارد.” به منظور به دست آوردن تخصص در رادیوولوژی غیر از موضوعاتی مانند یک پروژه ، پس از تکمیل یک پزشک عمومی 5 ساله ، آنها باید 5 سال دیگر را برای تبدیل شدن به یک متخصص رادیو انکولوژی بگذرانند. بنابراین ما شخص را با هزینه زیادی آموزش می دهیم ، اما وقتی تجهیزات ، دارو و امکانات نداریم چه کاری می تواند در کشور انجام دهد؟!
در زمینه ما ، امکانات رادیوتراپی کم است و وقتی ابزار ، دارو و تجهیزات کافی نداریم ، آموزش تخصصی فایده ای ندارد.
Makhdoumi تأکید کرد: توسعه باید متعادل باشد و توسعه تسهیلات و موقعیت باید انجام شود تا بتوانیم نیرو را آموزش دهیم. ما حداقل به 2 رادیوتراپی در کشور نیاز داریم و اگر در هر واحد 2 متخصص آموزش دهیم ، حداقل به 2 متخصص رادیولوژی نیاز داریم ، در حالی که اکنون بیش از 5 متخصص در کشور وجود دارند که نیمی از آنها بیکار هستند ، بنابراین شهرهایی که بوده اند ارسال شده برای طرحی که هیچ امکاناتی ندارد و در واقع مسئله توزیع نامتعادل و عدم استفاده صحیح از نیروهای و فرسودگی شغلی آنها است.
داروهای ضد سرطان داخلی ، حاشیه عوارض آنها زیاد است
“خوشبختانه ، داروهای ایرانی کیفیت و استاندارد برای درمان را دارند.” داروهای ضد سرطان داروهایی هستند که حاشیه آنها برای عوارض زیاد است ، بنابراین ما بیماران را ترجیح می دهیم از داروهای خارجی از مبنای رسمی استفاده کنند و مشکلی در مورد زنجیره سرما و ایمنی در کشور نداشته باشند. پزشکی خارجی معاینه خود را انجام داده و آزمایش های بالینی روی آنها دارد و خطر آن کمتر از دارویی است که مطالعه بالینی احتمالاً یا مطالعات بالینی توسط متخصصان حاصل نشده است. باشد
پزشکان بیماران سرطانی را از پزشکی خارجی استفاده می کنند
وی گفت: “سرطان یک بیماری طبیعی نیست و زندگی بیمار در معرض خطر است ، بنابراین پزشکان نسبت به داروهای تجویز شده حساس هستند و بیماران سرطانی را ترجیح می دهند از داروهای خارجی که اطمینان بیشتری دارند استفاده کنند.” البته این قانون همچنین می گوید که در جایی که از داروی ایران استفاده می شود ، ما باید از موارد ایران استفاده کنیم ، اما گاهی اوقات همه مواد مخدر در داخل کشور تولید نمی شوند و حتی برخی از مواد اولیه داروهای ایرانی خارجی هستند.
در پایان ، دولت ها باید برای زیرساخت های درمان سرطان هزینه کنند زیرا هزینه سرطان به جامعه باز می گردد. دولت موظف است مطابق قانون اساسی برای مردم مراقبت های بهداشتی ارائه دهد و ما انتظار داریم كه دولت شهروند باشد. مسئله اقتصاد بهداشتی و کلیه موضوعاتی که گفته می شود این است که اگر اقتصاد جامعه صحیح باشد و مقامات پارلمان و اصلاحات دولت اقتصاد کشور ، اقتصاد بهداشتی ساخته می شود و خانواده های مقامات در سلامت هستند. این نیز سالم نخواهد بود.
۴۷۲۳۶
منبع:خبرآنلاین