دستورالعمل وزارت بهداشت برای توزیع نذورات در ایام محرم و صفر

به گفته گروه اجتماعی خبرگزاری Tasnim ، با ورود عزاداری پیامبر ابو عبدالله آل -هوسین (ص) و برگزاری مراسم مذهبی در مساجد ، حسینیا ، تاکیا و نمایندگان در سراسر کشور ، ضرورت پیروی از اصول سلامت شخصی و محیط زیست در حال افزایش است. در همین راستا ، وزارت بهداشت و آموزش پزشکی با هدف حفظ و ترویج سلامت عزاداران حسین ، تأکید بر آموزش ، نظارت ، هماهنگی بین قاره ای و استفاده از ظرفیت های مردمی ، یک چارچوب دقیق برای مراقبت های بهداشتی ، مراقبت های بهداشتی ، مراقبت های بهداشتی ، مراقبت های بهداشتی ، مراقبت های بهداشتی ، مراقبت های بهداشتی ، مراقبت های بهداشتی ، مراقبت های بهداشتی ، مراقبت های بهداشتی ، مراقبت های بهداشتی ، مراقبت های بهداشتی ، مراقبت های بهداشتی ، مراقبت های بهداشتی ، مراقبت های بهداشتی ، مراقبت های بهداشتی ، مراقبت های بهداشتی ، مراقبت های بهداشتی ، مراقبت های بهداشتی انجام می شود. انتظار می رود دانشگاه های پزشکی این کشور این دستورالعمل را اجرا کنند و فعالیت های فعالیت ها را مطابق با قالب مرکز بهداشت محیط و کار ارائه دهند.
مهمترین موضوعات تحت پوشش این برنامه عبارتند از: بهداشت در پخت و پز و توزیع اکوسیستم ها ، استفاده از مواد غذایی سالم و مجاز ، آموزش همکاران بهداشت ، کنترل سلامت شخصی و زیست محیطی در سالادها و ایستگاه ها ، نظارت بر آب و فاضلاب ، کنترل سلامت و کنترل سلامت و مسکن عزاداری. اجرای دقیق این دستورالعمل ، با همکاری دولت و نهادهای عامه ، نقش مهمی در محافظت از سلامت عزاداران حسین و جلوگیری از خطرات سلامتی در هنگام عزاداری ایفا خواهد کرد.
متن کامل دستورالعمل های جامع بهداشت محیط در طی عزاداری Muharram و Zero 1404 به شرح زیر است.
با توجه به مراسم عزاداری شهدا در روزهای محرم و صفر ، ایران عزیز اسلامی و اهمیت سلامت عزاداران ، به کنترل و پیشگیری نیاز دارد ، به ویژه کنترل عوامل محیطی به منظور حفظ و ترویج سلامت عزاداران با برنامه ریزی منسجم و برنامه ریزی شده. از طرف دیگر ، عدم رعایت استانداردهای بهداشتی در توزیع مواد غذایی در عزاداری ، مسجد ، تاکایا و هیئت ها و اجساد می تواند احتمال ابتلا به بیماری های مرتبط با آب و مواد غذایی ، به ویژه بیماریهای عفونی روده و همچنین کمبود بهداشت شخصی و محیطی را افزایش دهد. بنابراین ، موارد زیر به عنوان سیاست های برنامه در دستور کار بهداشت محیط کشور قرار دارد:
خط مشی برنامه: 1- هماهنگی و مشارکت داخلی 2- آموزش و اطلاعات 3- نظارت ، نظارت و بازرسی از سلامت 4- گزارش
هماهنگی و هماهنگی مقدمه و هماهنگی شرکت ها: 1- برگزاری جلسات هماهنگی داخل بخش با بخش ها و واحدهای دانشگاهی مربوطه (معاون/ سازمان غذا و داروی ، آزمایشگاه کنترل مواد غذایی ، گروه کنترل ، گروه/ گروه کنترل ، آموزش و توسعه بهداشت و توسعه منابع انسانی ، شهرداری ها ، استان و استان ، و آژانس های استانی ، فرماندهان و حوزه های دامپزشکی ، و حوزه های و حوزه های و حوزه های و حوزه های حوزه و حوزه های حوزه و حوزه های حوزه و حوزه های حوزه و حوزه های حوزه و حوزه های حوزه و حوزه های حوزه و حوزه های حوزه های حوزه و حومه و بخش های مربوط به شهر ، ادارات عمومی و مقامات قضایی و … برای همکاری با مقامات ذیربط 3- جلسات مذهبی و هیئت مدیره و مقامات را به منظور بازرسی از محل مورد نظر و همکاری در عزاداری 5- برگزاری جلسات هماهنگی تخصصی با کارشناسان و کارشناسان 6- هماهنگی با سازمانهای مربوط به هماهنگی های مربوط به کارتهای بهداشتی و بهداشت. 8- Coordination to Selection of Board Health Assistants (at least each with the priority of Basij volunteer forces with minimum diploma or high school and high school students) Chemical Freight with Inhumane Education and Public Information: 1- Education and Information on Personal Health Observation and proper use of health and service facilities and appropriate waste and wastewater disposal, water and food hygiene and ventilation in Takaya and Hussainiyeh and mourning venues 2- public information through voice و صدا
گزارش: 1- گزارش مداوم به مقامات استانی و استانی 2- گزارش مداوم به مرکز طبق قالب گزارش گزارش شده در دو بار به مرکز بهداشت محیط و کار به صورت کتبی: دهه اول Muharram 6 تا 15 ژوئیه ، ارسال تا پایان دفتر در تاریخ 22 ژوئیه:
ضمیمه: شرایط سالم توزیع هسته ای و تغذیه در محرم و عزاداری صفر. 3. مواد اولیه باید سالم و سالم باشند و توصیه می شود از غذاهای مشمول بسته بندی تأیید شده توسط وزارت استفاده شود. 4. از محصولات حیوانی خام با کشتار مجاز یا بسته بندی شده تأیید شده توسط وزارت دامپزشکی و سازمان دامپزشکی استفاده کنید. 5. ذبح و فداکاری را در مقابل تخته انجام ندهید. 6. در تهیه و پخت و پز مواد غذایی ، برنج ، از نمکهای بسته بندی شده ید از مواد غذایی و مواد غذایی دارو استفاده کنید. 7. از سازمان غذا و داروی با روغن و دارو دارای مجوز در تهیه غذا استفاده کنید. 8. از ظروف مناسب در پخت و پز استفاده کنید. 9. از نگهداری مواد غذایی پخته شده در دمای محیط برای مدت طولانی (حداکثر دو ساعت) خودداری کنید. در صورت نیاز به حفظ بیش از دو ساعت ، مواد غذایی نباید در زیر 4 درجه سانتیگراد یا بالاتر از 63 درجه سانتیگراد (روی شمع گاز) ذخیره شوند تا اینکه دمای غذا زیر 63 درجه سانتیگراد باشد. 10. بیش از دو ساعت قبل از مصرف از بسته بندی مواد غذایی خودداری کنید. (گاهی اوقات نمایندگان و نذورات چند ساعت قبل از عزاداری مواد غذایی را بسته بندی می کنند ، که سلامت عزاداران را به خطر می اندازد.) 11. از نگه داشتن غذای خام و پخته شده در مجاورت در یخچال یا یخچال خودداری کنید. 12. از آب آشامیدنی سالم استفاده کنید. 13. اگر از ظروف یکبار مصرف برای توزیع غذاهای گرم استفاده می کنید ، از غذا و دارو استفاده کنید. 14. از استفاده از ظروف یکبار مصرف غیرمجاز و همچنین ظروف پلی استایرن (ظروف پلاستیکی شفاف و نازک) برای توزیع نوشیدنی های گرم و غذای پخته شده خودداری کنید. 15. از توزیع آب ، شربت یا شیر بدون بسته بندی بین گروه های عزاداری یا در مراسم جداگانه خودداری کنید. 16. هنگام مشاهده تمیز کردن ، شستشو و ضد عفونی مایعات توالت یا نصب مقدار مایع توالت مایع. 17. زباله های تولید شده باید به صورت بهداشتی جمع آوری ، حمل و دفع شوند. مخصوصاً در سطل یا کیف برای جمع آوری منظم مکانهای یکبار مصرف ذخیره شده است. 18. از استفاده از دخانیات و جمع آوری مصرف دخانیات در سایت های بام با نصب تابلوها یا ممنوعیت دخانیات خودداری کنید.
پایان پیام/