سلامت خانواده

دستورالعمل های مدیریت سلامت در ماه رمضان و عید نوروز

در ماه رمضان و عید نوروز ، دستورالعمل های مدیریت محیط زیست در ماه رمضان و عید نوروز ، با اشاره به عید نوروز با ماه مقدس ماه رمضان و ضرورت ارائه ، حفظ و ترویج بهداشت عمومی و پیشگیری از بیماران منتقل شده. عوامل محیطی ، به ویژه بیماریهای منتقل شده از آب و مواد غذایی ، اجرای تشدید و کنترل عوامل محیطی در تهیه ، توزیع ، عرضه و فروش مواد غذایی از جمله رستوران ها ، شیرینی سازی ها ، شیرینی های عمومی و اماکن عمومی از جمله فرودگاه ها ، ایستگاه های راه آهن ، پایانه های مسافری ، بازارهای داخلی ، معابر و مراکز و اسکان ، اوقات فراغت و مساجد تأکید شده است.

طبق این دستورالعمل ، تشدید نظارت و کنترل محیط زیست در تهیه ، توزیع ، عرضه و فروش مواد غذایی و اماکن عمومی از 11 مارس تا 5 آوریل 2008 از 9:00 صبح تا 6:30 بعد از ظهر (طبق فعالیت های مراکز و مراکز مکان ها و شرایط هر استان تا ساعت 9 بعد از ظهر با نظر دانشگاه بهداشت و دانشکده علوم پزشکی قابل تغییر است) و باید در ساعات اداری اداره شود. غیر قانونی و تعطیلات انجام می شود.

بررسی و عمل در شرایط و رویدادهای خاص ، از جمله دریافت شکایات و شیوع بیماری ، برنامه چشم معاون ستاد و مراکز بهداشتی شرکتهای تابعه از ساعت 9 صبح تا 6:30 بعد از ظهر تدوین و اجرا می شود.

در این راهنما برای اجرای مورد نظر برنامه ، حمایت از مدیران ارشد استانی (فرمانداران و مدیران کل استان) ، استفاده از دفاتر خدمات درمانی ، پشتیبانی از روسای دانشگاه و دانشکده های پزشکی برای اجرای برنامه و ارائه نیازهای پشتیبانی زیست محیطی از جمله اتومبیل ، مواد مصرف می کنند ، اضافه کاری ، در کار دریافت شده محاسبه می کنند ، و حق را محاسبه می کنند چشم در روزهای اداری یک سوم و در تعطیلات و غیر قانونی در درجه دوم ویرایش برنامه ، لازم است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا