دستورالعمل نظارت بر بهداشت محیط در محرم و صفر – خبرگزاری مهر | اخبار ایرانی و جهانی

این دستورالعمل برای نظارت بر سلامت محیط زیست در محرم و صفر با هدف حفظ سلامت عزاداران حسینی ، سه محور کلیدی ، از جمله ؛ بازرسی و نظارت گسترده بهداشت ، آموزش جامع و گزارشگری اطلاعات فعالیتهای اولویت بندی را در اولویت قرار داده است.
طبق دستورالعمل ها ، تیم های بهداشت محیط برای نظارت بر منابع آب ، ایستگاه های سالاد ، سایت های عزاداری و روند تهیه و توزیع گره ها موظفند. همچنین ، استفاده از ظروف مجاز و روش های پخت و پز ایمن تأکید شده است.
این دستورالعمل ها همچنین بر شرایط سلامتی توزیع برهنه ها و تغذیه در مراسم عزاداری محرم و صفر تأکید دارد:
در صورت پخت و پز ، هر پخت و پز باید در مکان های بهداشتی انجام شود.
کلیه افراد درگیر در توزیع آب و غذا باید دارای کارت بهداشتی باشند و بهداشت شخصی هنگام ارائه خدمات ضروری است.
مواد اولیه قابل مصرف باید سالم و سالم باشند و توصیه می شود از غذاهای بسته بندی شده تأیید شده توسط وزارت بهداشت استفاده کنید.
از محصولات حیوانی خام با کشتار مجاز یا بسته بندی شده تأیید شده توسط وزارت بهداشت و سازمان دامپزشکی استفاده کنید. جلوی تخته ذبح و فداکاری نکنید.
در تهیه و پخت و پز مواد غذایی ، برنج ، از نمکهای بسته بندی شده ید از سازمان غذا و دارو استفاده کنید.
در تهیه مواد غذایی از روغن های غذایی و داروهای کم مصرف استفاده کنید.
از ظروف مناسب در پخت و پز استفاده کنید.
برای مدت طولانی (حداکثر دو ساعت) از ذخیره مواد غذایی پخته شده در دمای محیط خودداری کنید. اگر شما را بیش از دو ساعت حفظ کنید ، مواد غذایی نباید زیر 2 درجه سانتیگراد یا بالاتر از 2 درجه سانتیگراد (روی شمع گاز) ذخیره شوند تا دمای غذا زیر 2 درجه سانتیگراد باشد.
بیش از دو ساعت قبل از مصرف از بسته بندی مواد غذایی خودداری کنید.
معاون وزارت بهداشت وزارت بهداشت از کلیه مؤسسات اجرایی ، محبوب و مذهبی خواسته است تا در این زمان از سلامت عمومی عزاداران اطمینان حاصل کنند.
متن کامل دستورالعملهای بهداشتی برای محیط ویژه در هنگام عزاداری از پیامبر ابو عبدالله آل -هوسین (AS) در محرم و صفر را می توان در پرونده زیر مشاهده کرد.