در کدام شکلات ها از “روغن پالم” استفاده می شود؟

Zohreh با اشاره به اهمیت نوع چربی مورد استفاده در شکلات های صنعتی ، Zohreh گفت: “کره کاکائو یکی از اصلی ترین مواد در تولید شکلات های با کیفیت است ، اما در بعضی از محصولات از آن برای استفاده از روغنهای مبتنی بر کره کاکائو استفاده می شود که می تواند در سلامت روغن مصرف استفاده شود.”
وی گفت: “کره کاکائو حاوی اسیدهای چرب استاریک است که تأثیر خنثی بر سطح کلسترول دارند ، اما بر خلاف روغن های جایگزین ، آنها معمولاً حاوی اسیدهای چرب لوریک و پالمیتیک هستند که مصرف طولانی مدت آنها می تواند کلسترول مضر را افزایش داده و باعث مشکلات قلبی عروقی شود.”
با اشاره به تفاوت بین کاکائو و شکلات ، بریز احمد توضیح داد: کاکائو و شکلات هر دو از دانه های درخت کاکائو به دست می آیند ، اما تفاوت های قابل توجهی وجود دارد. کاکائو پودر یا کره ای نامیده می شود که از دانه های کاکائو استخراج می شود و به دو شکل اصلی ، پودر کاکائو و پودر کاکائو و پودر کاکائو است.
وی ادامه داد: شکلات ترکیبی از پودر کاکائو پودر کاکائو و گاهی اوقات شیر است. شکلات انواع مختلفی از جمله شکلات تلخ دارد که درصد بالایی از کاکائو و شکر دارد. شکلات شیر ، که حاوی شیر و شکر بیشتر است و شکلات سفید متشکل از کره کاکائو شیر و شکر و فاقد پودر کاکائو است.
Pourahmadi همچنین گفت: شکلات محصولی است که در آن از کره کاکائو استفاده می شود و کالاهای با کیفیت و با کیفیت بهتر و محصول کاکائو یا کاکائو محصولی است که در آن کره کاکائو توسط روغن های مبتنی بر نخل استفاده نمی شود و از کیفیت پایین استفاده می شود.
رئیس بخش مواد غذایی ویژه سازمان غذا و داروی بر اهمیت پردازش مناسب شکلات های صنعتی تأکید کرد: تولید شکلات با کیفیت بالا به دانش فنی و تجهیزات مناسب نیاز دارد. برخی از تولید کنندگان به دلیل محدودیت های فنی یا کاهش هزینه ها ، به استفاده از روغنهای جایگزین کم مصرف روی می آورند که علاوه بر کاهش کیفیت محصول می تواند بر سلامت مصرف کنندگان تأثیر بگذارد.
رئیس دولت مواد غذایی و دارو گفت: “شکلات های واقعی به راحتی در دمای بدن ذوب می شوند و دارای یک بافت نرم و یکنواخت هستند ، در حالی که محصولات حاوی روغنهای جایگزین معمولاً موم و بافت سنگین را در دهان ایجاد می کنند ، تشخیص این اختلافات و انتخاب محصولات با ترکیبات مناسب می تواند به حفظ سلامت مصرف کنندگان کمک کند.”
پایان پیام/