در عصاره های آماده ، از چه مقدار از ترکیبات گوشت استفاده می شود؟

نهایی بههانی: سؤالی که اغلب توسط خانواده ها مطرح می شود این است که آیا از بافت حیوانات و پروتئین در عصاره های آماده شده گوشت و مرغ استفاده می شود یا مواد تشکیل دهنده طعم دار عطر این عصاره ها هستند.
دکتر آراش دابباغ مغادام ، متخصص علوم و فناوری مواد غذایی و عضو دانشگاه علوم پزشکی ارتش ، در مصاحبه ای با اخبار آنلاین گفت: امروز ، عصاره های آماده برای طعم دار و متمرکز. غذاهایاز خورش و سوپ استفاده شده است. در این صنعت ، عصاره های گوشتی از گوشت سفید سفید و درجه دوم مانند مرغ مادر استفاده می کنند که دارای بافت سفت و سخت یا گوشت قرمز است که برای استفاده در خانه یا رستوران مناسب نیست. این گوشت ها از نظر سلامتی مشکلی ندارند.
وجود کم رنگ بودن ترکیبات گوشت در عصاره ها
در کارخانه ها ، گوشت پخته و استخراج می شود. درصد فوق العاده ای از عصاره های ساخته شده آماده گوشت و مرغ است و بیشتر این عصاره ها حاوی ترکیباتی مانند نشاسته ، روغنهای هیدروژنه ، پروتئین گیاهی ، ادویه جات ترشی جات و طعم هایی مانند سدیم گلوتامات و غیره هستند. با توجه به اینکه در صنعت برای استخراج ، از گوشت ثانویه استفاده می شود و ترکیبات گوشت حاوی درصد کمی از عصاره ها ، ویتامین ها ، مواد معدنی و پروتئین های موجود در عصاره های آماده با عصاره های گرفته شده در خانه قابل مقایسه نیستند و افراط و تفریط ها نیستند قابل مقایسه آنها می توانند در استفاده از آنها مشکل ساز باشند.
نشاسته ، ماده غلظت عصاره ها
عصاره های آماده برای افراد در حال رشد ، به ویژه کودکان و نوجوانان ، جایگزین مناسبی برای گوشت یا مرغ نیست و فقط به عنوان یک عطر و طعم مجاز قابل استفاده است. یکی از خواص عصاره های ساخته شده آماده ، غلظت بالایی است که انواع خورش ها ، غذاها و سوپ ها را ایجاد می کند و برخی از افراد فکر می کنند که غلظت مواد غذایی با اضافه کردن این عصاره ها نشانه ای از کیفیت و مواد مغذی چنین محصولات است. با این حال ، غلظت این عصاره ها به دلیل میزان نشاسته مورد استفاده در ترکیبات آن است. نشاسته می تواند قوام و غلظت غذا را افزایش دهد.
افزودنی خوشمزه اما شور در عصاره
دکتر دابغ مغادام می افزاید: طعم این عصاره ها به دلیل افزودن مونو سدیم گلوتامات به آن است. این ترکیب نوعی افزودنی پودر سفید شبیه به نمک یا شکر است و به تنهایی طعم آن را نمی دهد ، اما همراه با سایر مواد ، به ویژه گوشت ، طعم آن را تشدید می کند و طعم دلپذیری را در غذاهای صنعتی ایجاد می کند. این ماده نوعی حس طعم است ، به این معنی که می تواند خطوط زبان را تحریک کند تا بهترین و قدرتمندترین طعم غذا از خوردن آن لذت ببرید و لذت ببرید. نکته این است که این ترکیب حاوی سدیم پنهان است و کلیه متخصصان تغذیه توصیه می کنند به افراد مبتلا به فشار خون بالا توصیه شود که از این عصاره ها با احتیاط استفاده کنند. افزودن نمک به غذاهای حاوی عصاره های آماده توصیه نمی شود.
کپک
با توجه به اینکه عصاره ها شرایط لازم برای رشد میکروارگانیسم های فساد را ندارند. اما به محض باز شدن بسته بندی ، محصول مستعد فساد است و برای جلوگیری از قالب باید در ظروف درب به دور از رطوبت قرار گیرد. سرانجام ، توصیه می شود عصاره های خانگی را مصرف کرده و استفاده از عصاره های آماده شده را حتی به جای نمک محدود کنید.
۴۷۲۳۲
منبع:خبرآنلاین