در طول هفته چند تخم مرغ بخورید؟
مصرف بیش از حد هر غذایی یا حتی تخم مرغ می تواند عواقب منفی و ناخوشایندی داشته باشد. در این مقاله می خواهیم با پیامدهای منفی مصرف تخم مرغ مقابله کنیم.
Health News در یک خبرنامه نوشت: هر وعده تخم مرغ برابر با تخم مرغ کامل یا 2 تخم مرغ تخم مرغ است. توصیه انجمن قلب آمریکا (AHA) این نیست که بیشتر از یک روز تخم مرغ بخورید. کارشناسان هزاره می گویند که بیشتر افراد سالم می توانند بدون آسیب رساندن به سلامت خود ، 2 تخم مرغ در هفته بخورند (اگرچه ما تأکید می کنیم که روش هایی مانند سرخ کردن برای تهیه تخم مرغ مناسب نیستند).
با این حال ، افراد مبتلا به بیماری قلبی یا دیابت باید در مورد محدودیت مصرف تخم مرغ با پزشکان خود مشورت کنند ، اما عواقب مصرف مضر تخم مرغ چیست؟!
1. شما خیلی کلسترول می گیرید
اگرچه کارشناسان چندین دهه معتقد بودند که کلسترول موجود در زرده تخم مرغ مستقیماً با افزایش کلسترول خون همراه است ، اما اکنون به نظر می رسد که سایر ویژگی های تاریخ رژیم غذایی و سلامتی می توانند نقش مهمی داشته باشند. با این حال ، تخم مرغ حاوی مقادیر زیادی کلسترول است و بیش از حد مصرف (مصرف چندین تخم در روز) می تواند به راحتی کلسترول را از محدوده کنترل شده و استاندارد خارج کند.
2. خطر ابتلا به بیماری قلبی را افزایش می دهید
بیشتر کارشناسان تأکید می کنند که مصرف یک تخم مرغ در طول روز خطر ابتلا به بیماری قلبی را افزایش نمی دهد. حتی برخی از مطالعات نشان داده اند که مصرف یک تخم مرغ روزانه نیز خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را کاهش می دهد. با این حال ، اگر استفاده روزانه از تخم ها به 1 تا 2 برسد ، شرایط کاملاً تغییر می کند. هر تخم مرغ حدود 5 میلی گرم کلسترول دارد ، در حالی که سطح کلسترول در رژیم غذایی افراد سالم نباید روزانه از 5 میلی گرم تجاوز کند. بنابراین ، مصرف 2 تا 5 تخم در روز خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی و همچنین خطر مرگ را حدود 5 ٪ افزایش می دهد.
1 وزن شما در حال افزایش است
اگر عادت کرده اید از تخم مرغ به همراه غذاهای سنگین مانند محصولات گوشتی ، پنکیک ، قهوه خامه ای و غیره استفاده کنید ، بعد از مدتی اضافه وزن خواهید داشت زیرا این کالری زیادی در وعده غذایی صبحانه دریافت می کند. تو هستی برای حفظ وزن و سلامتی خود در محدوده مورد نظر ، سعی کنید در صبحانه از تخم مرغ اجاق گاز به همراه اسفناج یا گوجه فرنگی استفاده کنید. اضافه کردن انواع سبزیجات و سبزیجات رنگارنگ به تخم مرغ های آب پز می تواند غذای آنتی اکسیدانی را برای شما فراهم کند. کباب کردن تخم مرغ دما کم با استفاده از روغن زیتون یا روغن آووکادو نیز می تواند گزینه مناسبی باشد.
1. شما خطر ابتلا به دیابت را افزایش می دهید
یکی از مطالعات سال که در مجله Diabetes Care منتشر شده است ، نشان می دهد که اگر مصرف تخم مرغ بیش از 2 عدد در هفته باشد ، خطر ابتلا به دیابت در مقایسه با سایر افراد افزایش می یابد. با این حال ، مصرف تخم مرغ متعادل و کنترل شده (2 قطعه در روز و 2 قطعه در هفته) می تواند به کنترل قند خون و حساسیت به انسولین کمک کند و برای افراد مبتلا به دیابت نوع 2 یا دیابت مفید است.
۲۳۳۲۱۷
منبع:خبرآنلاین