اخبار سلامت

در روزهای گرم چه میوه هایی بخوریم؟/ 2نوشیدنی برای کاهش عطش در فصل تابستان

دکتر غزاله اسلامیان ، در مصاحبه ای با خبرنگار اجتماعی خبرنگار خبرنگار تاسنیم ، توصیه های تغذیه ای را در روزهای گرم سال ارائه داد و گفت: “در آب و هوای گرم ، نیاز به مصرف آب افزایش می یابد.” تشنگی همیشه یک علامت قابل اعتماد برای تعیین نیاز بدن به آب نیست. به خصوص در افراد مسن ، زیرا بیشتر افراد قبل از احساس تشنگی ، کم آبی بدن را کم آب کرده اند.

علائم کم آبی بدن چیست؟

وی افزود: “برای جلوگیری از کم آبی بدن ، روزانه در فواصل مختلف آب بنوشید تا رنگ ادرار شما بسیار کمرنگ شود. همچنین از غذاهای حاوی آب زیاد مانند میوه و سبزیجات موجود در وعده های غذایی و میان وعده ها استفاده کنید. علائم کم آبی بدن شامل تشنه شدید ، ادرار کم ، ضعف و بی شماری ، خرگوش و عصبانیت است که آب و هوای خرد شده است. درمان اضطراری برای پزشک.

این چهار گروه از میوه و سبزیجات را در رژیم غذایی خود قرار دهید

متخصص تغذیه و رژیم غذایی گفتند: “این آنتی اکسیدان ها نقش مهمی در تقویت سیستم ایمنی بدن دارند.” با توجه به تغییرات رنگ میوه و سبزیجات در تابستان ، دو اصل تعادل و تنوع رژیم غذایی برای دستیابی به اهداف بهداشتی همیشه باید مشاهده شود.

وی به لزوم مصرف میوه و سبزیجات در تابستان اشاره کرد: در طی یک روز هر چهار گروه در رژیم غذایی خود دارید. این گروه چهار گروه شامل می شود میوه ها و سبزیجات سبز از جمله کلم بروکلی ، اسفناج ، کلم ، کاهو ، لوبیا ، خیار ، کدو سبز ، نخود فرنگی ، فلفل سبز ، گلاب ، کیوی ، انگور سبز. میوه ها و سبزیجات زرد و نارنجی شامل هویج ، فلفل زرد و نارنجی ، سیب زرد ، زردآلو ، هلو ، انبه ، گلابی ، آناناس است. میوه های قرمز و سبزیجات از جمله گوجه فرنگی ، تربچه ، کلم قرمز ، انگور قرمز ، توت فرنگی ، هندوانه ، گیلاس ، تمشک ، زغال اخته و میوه ها و سبزیجات آبی و بنفش مانند بادمجان کلم بنفش ، تمشک ، کشمش ، انجیر ، آلو سیاه است.

اسلامگرایان تأکید کردند: البته مصرف بیش از حد میوه های تابستانی می تواند منجر به مشکلات دستگاه گوارش ، افزایش قند خون و حتی افزایش خطر کبد چرب شود. برخی از میوه های تابستانی همچنین ممکن است منجر به آلرژی و آلرژی شود ، بنابراین شما باید در مورد میزان مصرف با یک متخصص تغذیه مشورت کنید.

2 نوشیدنی خوشمزه برای روزهای گرم سال

عضو دانشکده دانشکده علوم تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشی ، با اشاره به انواع اسموتی های کم کالری برای کاهش تشنگی در تابستان ، گفت: شما می توانید در این فصل از هندوانه و اسموتی انبه استفاده کنید. مواد تشکیل دهنده ساخت اسموتی های هندوانه حاوی دو قاشق غذاخوریبرگ نعناع تازه ، پوست لیمو رنده شده یک قاشق چایخوری است ، آب لیمو تازه دو قاشق غذاخوری و هندوانه بدون هسته 4 کپی است. برای تهیه این نوشیدنی قطعات کوچک هندوانه را به مدت 4 ساعت در فریزر قرار دهید تا یخ بزنید. سپس هندوانه یخ زده را با آب لیمو تازه ، پوست لیمو رنده شده و نعناع درون میکسر بریزید و خوب مخلوط کنید. همچنین می توانید 3 انبه منجمد را با دو سوم ماست یونانی کم یا ماست ایسلندی ، سه قاشق غذاخوری تخم مرغ کنجد ، دو گردو و دو لیوان شیر بادام یا دو لیوان آب مخلوط کنید. مقادیر هر نوشیدنی برای سه نفر است.

پایان پیام/

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا