در تلاش برای حفظ سلامت شنوایی و گوش

گوش یکی از حساس ترین و حیاتی ترین اندام های بدن است که می تواند در حس شنوایی و تعادل نقش اساسی داشته باشد و پرده گوش به عنوان مرز بین گوش بیرونی و گوش میانی یک کار حیاتی برای انتقال صداهای محیط به سیستم شنوایی داخلی دارد ، که وظیفه تبدیل ارتعاشات به سیگنال های مغز و بدنهای پردازش شده را بر عهده دارد.
بیماری های مرتبط با گوش ، به ویژه گوش داخلی ، می تواند تعادل و جهت گیری فرد را مختل کند و به عنوان مثال ، عفونت های داخلی گوش که بر عصب شنوایی و تعادل تأثیر می گذارد ، ممکن است منجر به سرگیجه شدید ، اختلالات مربوط به عملکرد ترومپت شود. خندق همچنین می تواند با فشار نامتعادل در گوش میانی مشکلاتی مانند کاهش شنوایی موقت یا سرگیجه ایجاد کند.
مراقبت های روزمره نقش مهمی در حفظ سلامت گوش دارد و جلوگیری از قرار گرفتن در معرض صداهای بلند و کاهش استفاده طولانی مدت از هدفون می تواند از آسیب به گوش داخلی جلوگیری کند ، همچنین خشک نگه داشتن مجرای گوش پس از حمام ، خطر ابتلا به عفونت های گوش خارجی را کاهش می دهد و در مواردی که علائمی مانند کم شنوایی یا سرگیجه ظاهر می شود.
پرده گوش نسبت به صدمات جسمی بسیار حساس است و تروما شدید یا اشیاء خارجی در گوش می تواند منجر به پارگی شود ، در صورت پارگی ، روند انتقال صدا مختل می شود و کاهش شنوایی رخ می دهد ، و اگر به طور خودجوش ترمیم پرده گوش را انجام ندهد ، درمان های پیشرفته تر ممکن است نیاز به تأخیر بیشتری در درمان داشته باشند.
علل پارگی پرده گوش / کاهش شنوایی به دنبال پارگی مزمن پرده گوش
Afrooz Isaacian ، گوش ، بینی و بینی و یاران جراحی سر و گردن در مصاحبه ای با گزارشگر IMNA ، گوش به سه قسمت گوش بیرونی ، میانه و داخلی تقسیم می شود و می گوید: تقاطع بین گوش بیرونی و گوش میانی پرده گوش است که لرزش ها را به سیستم استخوان منتقل می کند و در نهایت گوش داخلی به عصب شنوایی.
وی افزود: سلامت پرده گوش از اهمیت زیادی برخوردار است و افزود: “پرده گوش صداهای خارجی و ارتعاشات را به زنجیره استخوان منتقل می کند و پارگی گوش می تواند دلایل مختلفی از جمله ضربه و اختلال عملکرد شیر داشته باشد. خندق و عفونت شدید گوش نیز می تواند به پرده گوش آسیب برساند.
متخصص گوش ، بینی و بینی و یاران عمل جراحی سر و گردن گفت: اگر پرده گوش به دلیل عفونت حاد پرده گوش رخ داده باشد ، انتظار می رود طی دو تا دو هفته جوش بخورد ، اظهار داشت: اگر پارگی پرده گوش با اختلال زیرین یا پارگی پرده گوش بسیار زیاد باشد ، ممکن است پرده گوش ترمیم نشود.
اسحاق با اشاره به اینکه شکستن پارگی پرده گوش می تواند منجر به انحراف مزمن پرده گوش شود و باعث ایجاد مشکلاتی شود.
چگونه گوش و سرگیجه را حفظ کنیم / چگونه سلامت گوش را حفظ کنیم؟
وی گفت: سرگیجه دلایل مختلفی دارد و حتی افت فشار و تاریکی مشروط را می توان سرگیجه در نظر گرفت.
متخصص گوش ، بینی و بینی و یاران جراحی سر و گردن گفت: در این حالت سرگیجه شدید خواهد بود و درمان این سرگیجه یک درمان علامت دار است.
اسحاق ها گفتند که خراشیدن پوست کانال گوش می تواند توسط بدن خارجی وارد گوش شود و توصیه می شود مردم از ورود به هر بدن خارجی به گوش خودداری کنند: برای جلوگیری از عفونت گوش های خارجی ، رطوبت در کانال گوش توصیه می شود که افراد از حوله استفاده کنند.
به منظور جلوگیری از بیماری های گوش ، بهداشت و استفاده صحیح از دستگاه های شنوایی ، تقویت سلامت عمومی از طریق تغذیه متعادل و ویتامین ها مانند ویتامین C و D و همچنین مصرف ماهی و سلامتی امگا -3 -rich و سلامتی بسیار حیاتی است.
رابطه نزدیک گوش با سیستم تعادل بدن نشان می دهد که اهمیت ویژه این اندام در زندگی روزمره نشان می دهد و سرگیجه ناشی از مشکلات گوش می تواند زندگی فرد را مختل کرده و منجر به محدودیت در فعالیت های روزمره شود و تشخیص زودرس و درمان مشکلات مربوط به گوش می تواند از این عوارض جلوگیری کند.
درک اهمیت سلامت گوش و گوش ، در نظر گرفتن عادات سالم و توجه به علائم هشدار دهنده یک سرمایه ارزشمند در حفظ کیفیت زندگی است و مراقبت روزانه ، مراجعه به موقع به پزشک و جلوگیری از صدمات نقش مهمی در حفظ این عضو حیاتی دارد.