در بهار چه چیزی بخورید؟/ معرفی 2 غذای خوشمزه و مفید بهاری

طبق اخبار آنلاین ، غذاهای بهاری علاوه بر داشتن عطر و طعم تازه و خوشمزه ، سرشار از منابع فلاونوئید و آنتی اکسیدانی هستند و مواد مغذی ضروری دیگری را نیز به بدن می آورند.
مفیدترین غذاهای بهاری:
۱) چغندر
چغندر هم غذای بهار و هم پاییز است. رنگ غلیظ و پر جنب و جوش این غذا به شما می گوید که بهبود گردش خون چقدر مفید است. چغندر فشار خون را کاهش داده و استقامت بدن را افزایش می دهد. علاوه بر این ، همچنین دارای خواص سم زدایی است. آب چغندر را بگیرید و از آن در تهیه اسموتی استفاده کنید. همچنین می توانید آن را جوش داده و به عنوان میان وعده با مقداری شکر بخورید.
۲) هویج
این غذای بهاری سرشار از ویتامین A و آنتی اکسیدان های مختلف است. هویج یک انتخاب عالی برای حفظ مو ، پوست و ناخن ها است و به همین دلیل به عنوان یک اکسیر ضد باستانی شناخته می شود. هویج همچنین یک مبارز قوی در برابر سرطان است.
۳) نعناع
نعناع مشهورترین سبزی بهاری است. این گیاه مفید حاوی آنتی اکسیدان به نام اسید رزمارینیک است که می تواند علائم آلرژی فصلی را تسکین دهد. منتول موجود در آن یک پیش بینی طبیعی است و همچنین می تواند ناراحتی معده را بهبود بخشد.
نعناع یک گیاه ظریف است ، بنابراین بهتر است آن را بپزید یا آن را بپزید. آن را به عنوان یک طعم دهنده به نوشیدنی های سرد اضافه کنید. طعم بی نظیر نعناع آن را به یک چاشنی فوق العاده تبدیل می کند که می تواند به سالادها و غذا اضافه شود.
۴) نخود
نخود فرنگی معمولاً یک فصل رشد بسیار کوتاه دارد و آن را به یک غذای خاص تبدیل می کند. این ماده حاوی طیف گسترده ای از ویتامین ها و مواد معدنی از جمله منگنز ، فسفر ، پروتئین و ویتامین های C ، K ، B و یک غذای ضد التهابی است.
۵) تربچه
تربچه یک ریسندگی عالی و یک غذای فوق العاده بهاری است که نقش مهمی در از بین بردن زباله و سموم از معده و کبد دارد. همچنین این یک ادرارآور طبیعی است که به درمان بیماری ادرار و کلیه و مبارزه با سرطان ، کاهش تب و داشتن آب به پوست کمک می کند.
تربچه را می توان به نان ، پنیر و سبزیجات اضافه کرده و از طعم بی نظیر آن لذت برد. برش های نازک تربچه انتخاب مناسبی برای تزئین و طعم دادن به انواع سالادها است.
منبع: الیزابتریدر
مترجم: الهه جعفر زاده
۴۷۲۳۲
منبع:خبرآنلاین