در این فصل این غذاها را نخورید

طبق اخبار آنلاین ، در تابستان ، انتخاب غذای مناسب و نوشیدنی نقش مهمی در حفظ سلامت ، انرژی و جلوگیری از بیماری های مرتبط با گرما دارد. تغذیه ، آبگریز و غنی از مواد مغذی می تواند بدن را در برابر گرما مقاوم تر کند و از بروز مشکلاتی مانند گرما ، سوء هاضمه و بی حسی جلوگیری کند.
در این رابطه ، توجه به سه نکته مفید است:
– وعده های غذایی سبک تر و بیشتر در طول روز را تقسیم کنید
– غذاهای تازه و خانگی بخورید و از خوردن غذاهای باقیمانده خودداری کنید
– در صورت فعالیت بیش از حد یا تعریق ، نمک و پتاسیم را متعادل نگه دارید
مناسب برای غذاهای تابستانی:
1. میوه های آبدار مانند هندوانه ، خربزه ، پرتقال و توت فرنگی
2. سبزیجات خنک کننده مانند خیار ، کاهو ، گوجه فرنگی و کدو تنبل
1. لبنیات سبک مانند ماست ، ماست کم آب و کشک
1. نوشیدنی های سنتی ایرانی مانند آبشار ، خاکستر و شربت
1. غذاهای سبک مانند سوپ سبزیجات ، سوپ و سالاد سرد
1. آب های طبیعی اضافه شده
1. آب و نوشیدنی های نارگیل حاوی الکترولیت طبیعی
غذاهایی که باید محدود شوند:
– غذاهای چرب ، سرخ شده و سنگین
– نوشیدنی های شیرین و گازدار
– غذاهای نمکی که باعث احتباس آب می شوند
– کافئین و الکل که دفع آب را از بدن افزایش می دهد
منابع:
HealthShots ، EmediHealth
مترجم: الهه جعفر زاده
۴۷۲۳۲
منبع:خبرآنلاین