سلامت خانواده

دریافت بیش از حد آهن می تواند شما را بیمار کند

به گزارش خبرآنلاین، کارشناسان آمریکایی اخیرا دریافته اند افرادی که بیشترین مواد غذایی سرشار از آهن هِم (عمدتاً در گوشت قرمز و سایر فرآورده های حیوانی یافت می شود) مصرف می کنند، 26 درصد بیشتر از دیگران در معرض خطر ابتلا به دیابت نوع 2 هستند. 2 قرار گرفته اند.

ایسنا در خبری نوشت: این مطالعه که در 22 مرداد در مجله تخصصی Nature Metabolism منتشر شد، نمونه خون بیش از 375 هزار نفر را مورد تجزیه و تحلیل قرار داد.

نتایج همچنین نشان داد که آهن غیر هِم که در غذاهای گیاهی یافت می شود، ارتباطی با دیابت نوع 2 ندارد.

«فرانک هو»، استاد تغذیه و اپیدمیولوژی در دانشگاه هاروارد، معتقد است که این مطالعه بر اهمیت انتخاب غذای سالم در پیشگیری از دیابت تأکید دارد.

به گفته وی، کاهش دریافت آهن هِم به ویژه از طریق گوشت قرمز و اتخاذ رژیم غذایی گیاهی می تواند راهکاری موثر در کاهش خطر ابتلا به دیابت باشد.

به گزارش دویچه وله به نقل از مجله پزشکی Health Day، آهن هِم از «هموگلوبین» پروتئین خون که انتقال اکسیژن در گلبول های قرمز را تسهیل می کند، به دست می آید. این نوع آهن معمولاً در گوشت، طیور و غذاهای دریایی یافت می‌شود و نسبت به آهن غیرهم راحت‌تر جذب بدن می‌شود.

۲۳۳۲۱۷

منبع:خبرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا