درمان بیماران مزمن در جنگ متوقف نشد/توزیع داروهای حیاتی در شهرهای مسافرپذیر

به گفته خبرنگار خبرنگار اجتماعی آژانس تاسنیم ، سید ساجاد رازوی امروز در پاسخ به کنفرانس خبری با خبرنگار رسانه در مورد میزان ارائه خدمات به بیماران خاص و غیرقابل تحمل در هنگام حملات رژیم صهیونیستی به کشور ، و اقدامات برخی از شهرها به بحران های آینده پرداخته شد. برخی از آنها به داروهای خاص احتیاج داشتند ، برخی به دیالیز و برخی دیگر برای نوزادان خود نیاز به شیر خشک داشتند.
وی افزود: “در دو روز اول ، مسائل ایجاد شد ، اما با همکاری دانشگاه های میزبان ، سازمان غذا و داروی و وزارت بهداشت ، مشکلات به سرعت برطرف شد و داروهای حیاتی مانند داروهای تزریقی و سایر داروهای مورد نیاز برای بیماران خاص و سرطانی به سرعت جابجا شدند.”
وی ادامه داد: در مورد بیماران دیالیز ، اقدامات فوری انجام شد. به عنوان مثال ، در گیلان ، تیم ها در شب فعال شدند که هر دو دستگاه دیالیز آسیب دیده را تعمیر کردند و تجهیزات و داروهای مورد نیاز بیماران دیالیز به استان فرستاده شدند. در همین زمان ، تغییر کار برای خدمت به بیماران مزمن چهار آخر هفته ترتیب داده شد تا بیماران دیالیز مشکلی نداشته باشند. در بعضی موارد ، ممکن است جابجایی یا یک روز اختلال وجود داشته باشد ، اما هیچ چیز خاصی اتفاق نیفتاد و درمان بیماران به خوبی دنبال شد. تمام بیماران مزمن که به مناطق میزبان منتقل شدند ، به درمان خود ادامه دادند و پیگیری کردند.
رازاوی گفت: در طول جنگ در زمینه معالجه همکاری مردم با بیمارستان ها بسیار خوب بود ، وی گفت: “در حادثه مربع احدیس ، مردم برای کارکنان بیمارستان شوهادا بسیار مفید بودند و کارکنان بیمارستان با کشش زخمی به بیمارستان منتقل شدند.” کارهای بیشتری باید در زمینه آموزش کمک های اولیه انجام شود. بحث های مختلفی در زمینه مسائل هسته ای و شیمیایی وجود داشت ، اما وقتی اطلاعات توسط مقامات انجام شد ، شایعات دامن نمی زدند.
وی افزود: “میزان مانورهای نگهداری شده برای افراد برای شرایط بحرانی کم است ، در حالی که کشورهایی که بحران های کمتری از محیط زیست و بشردوستانه دارند مانورهای بیشتری دارند و بنابراین ما باید این موضوع را در نظر بگیریم.”
وی گفت: بیش از نیمی از بیمارستان های کشور فرسوده شده اند و یک سوم باید بازسازی شوند. بسیاری از پناهگاه های بیمارستان نیز به یک انبار تبدیل شده اند و ما معتقدیم که باید بیمارستان های زیرزمینی و ایمن داشته باشیم تا افراد به مراقبت های بهداشتی بحرانی منتقل شوند.
رازوی با اشاره به فداکاری کادر در این زمان توضیح داد: “پرسنلی که با ماندن مشکلی داشتند به ما گفتند که اگر به ما اسکان دهیم ، ما در بیماری ها می مانیم و حتی به خانه نمی رویم.” این فداکاری در زمینه سلامتی بی نظیر بود. نیروی انسانی بسیار خوبی که داریم گرانترین دارایی وزارت بهداشت است. پزشکان ، پرستاران و امدادگران اعلام کردند هلال احمر ، بسیج جامعه پزشکی و غیره. ما حتی از خارج از کشور ارتباط داشتیم که پزشکان و پرستاران ایرانی مستقر در کشورهای خارجی آمادگی خود را اعلام کردند ، اما ظرفیت بیمارستان ها موفق به استفاده از کارمندان موجود شد.
معاون وزیر بهداشت گفت که ما در این 12 روز برای هماهنگی درمان حدود 30 نامه صادر کردیم که مهمترین آنها درمان رایگان جراحات بود: حتی مجروحان که توسط بخش اورژانس به بخش خصوصی منتقل شده اند.
رازاوی در پاسخ به سؤالی در مورد تابش هسته ای ناشی از حمله ایالات متحده -اسرائیلی به مراکز هسته ای این کشور ، توضیح داد: “ما در زمینه تابش هسته ای مشکلی نداشتیم و طبق ارزیابی های سازمان انرژی اتمی ، شرایط بی خطر بود و فقط اگر تابش در صورت وجود یک واژگان انجام شود.
وی خاطرنشان کرد: اقداماتی وجود دارد که در صورت طولانی شدن جنگ ، تا یک سال مشکلی در ذخایر استراتژیک پزشکی و تجهیزات پزشکی وجود نخواهد داشت. ما حتی به دنبال ایجاد محدودیت بودیم ، اما نیازی به استفاده از این ظرفیت ها نبود. بود
معاون وزیر بهداشت گفت که ویزیت مردم به مراکز پزشکی و داروخانه ها در حملات اسرائیل کاهش یافته است ، اما این کاهش نباید بهانه ای برای بسته شدن داروخانه ها باشد. وی گفت ، از آنجا که این یک تخلف انضباطی است ، با پیگیری سازمان غذا و داروی ، روند بسته شدن بسته شدن برخی از داروخانه ها از روز سوم یا چهارم پس از بحران آغاز شد. البته برخی از داروخانه های منتخب و اورژانس ، به ویژه آنهایی که دور ساعت بودند ، به دلیل ضروری بودن و ادامه آنها بسته نبودند. سازمان غذا و داروی همچنین دلایل بسته شدن داروخانه ها را که بسته شده بود ، بررسی کرد و مواردی که خارج از قوانین بودند ، مطابق با قوانین تحت درمان قرار می گیرند. سایر داروخانه ها فعالیت های خود را از روز سوم یا چهارم به بعد از سر گرفتند و عملا ما از روز شنبه کمبود یا بسته شدن قابل توجهی در سطح داروخانه نداشتیم و فعالیت ها به حالت عادی بازگشتیم.
پایان پیام/