اخبار سلامت

دخانیات عامل ابتلا به انواع سرطان/ تداخل سیگار با داروها

به گزارش گروه اجتماعی سلامت جو ، شهاب الدین سروری اظهار داشت: سیگار خطر ابتلا به سرطان های حنجره، دهان، مری، لوزالمعده، کلیه ها و مجاری ادراری را افزایش می دهد.

یک متخصص بیماری های ریوی و مراقبت های ویژه اظهار داشت: سیگار خطر ابتلا به بیماری های گوارشی مانند زخم معده و رفلاکس اسید را افزایش می دهد. سیگار همچنین می تواند خطر ابتلا به عفونت های تنفسی از جمله سل ریوی و عفونت های باکتریایی، یائسگی زودرس در زنان، پوکی استخوان، از دست دادن بینایی و همچنین بیماری های پوست خشک و چین و چروک های زودرس پوست را افزایش دهد.

سروری با اشاره به اینکه استعمال دخانیات عامل مهم و قابل پیشگیری بیماری های ریوی و بسیاری از سرطان ها است، گفت: بیماری های قلبی عروقی از جمله بیماری هایی است که در افرادی که روزانه مقدار کمی سیگار مصرف می کنند بیشتر از افراد غیر سیگاری است. بیشتر ایجاد می کند

فوق تخصص بیماری های ریوی و مراقبت های ویژه دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه بهبود زخم در بیماران سیگاری نسبت به افراد دیگر کندتر است، افزود: سیگار با بسیاری از داروها به ویژه داروهای فشار خون تداخل دارد و می تواند باعث افزایش یا کاهش بیماری ها شود. .

وی تاکید کرد: همجواری با افراد سیگاری می تواند خطرات زیادی را نیز به همراه داشته باشد، زیرا دائما در معرض دود دسته دوم و سوم قرار دارند که این نوع دود می تواند خطرات زیادی را برای خانواده فرد سیگاری به همراه داشته باشد.

انتهای پیام/

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا