اخبار سلامت

دام را از مراکز مجاز خریداری کنید/نکات بهداشتی در عید قربان

Farbod Ebadi Azar در گفتگو با خبرنگار اجتماعی آژانس Tasnim گفت: “برخی از بیماری ها بین انسان و دام ها رایج است و اگر کسی به یکی از این بیماری ها آلوده شود ، تشخیص دام را امکان پذیر می کند ، بنابراین امکان تماس با افراد وجود دارد.”

وی افزود: “ما اکیداً توصیه می کنیم که مردم مستقیماً دام را تأمین نکنند و تحت نظارت یک دامپزشک از مزارع تأمین دامداری بازدید کنند و به این مراکز اشاره می کنند زیرا دام ها مورد بررسی و ذبح قرار می گیرند و گوشت آنها به مردم تحویل داده می شود.”

وی گفت: “وقتی شخصی دام را از مراکز دیگر خریداری می کند و وارد خانه می شود ، مسائلی مانند ریختن خون در محیط زیست ، دفع پوست و آلودگی محیط زیست بوجود می آید و استانداردهای بهداشت محیط رعایت نمی شود ، بنابراین بهتر است از مراکز تحت نظارت شهرداری و سازمان های دامپزشکی برای خرید دامداری استفاده کنید.” برخی از مراکز ذبح نیز قربانی خوبی هستند که می توان نیز اهدا کرد.

ابدی فارد گفت که کشتار دام نباید در برابر چشم کودکان انجام شود و گفت که خرید دام از مراکز دامپزشکی مجاز باعث می شود روند ذبح کاملاً ، سالم و دور از چشم کودکان باشد.

وی هشدار داد که خطر تب کنگو کریمه در ذبح سنتی وجود دارد و گفت که تب خونریزی کنگو کریمه نوعی کنه است که باعث آلودگی دام و انتقال بیماری به انسان می شود ، بنابراین لازم است که دام قبل از کشتار بررسی شود. این امتحانات در بازار آزاد و مراکز که تأیید ندارند انجام نمی شود.

معاون بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران اظهار داشت که تکه تکه شدن گوشت گرم خریداری شده در خارج از مزارع مجاز ممکن است خطر تب کنگو کریمه را افزایش دهد. وی گفت: برای جلوگیری از آلودگی ، گوشت تازه باید تا 24 ساعت نگه داشته شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا