داروهایی که بعد از مصرف روی رانندگی تاثیر میگذارد

به گفته دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتتی ، رانندگی پس از مصرف برخی از داروها احتمال خطر و تصادف را افزایش می دهد ، بنابراین اطمینان از تأثیر دارو بر آگاهی قبل از هرگونه اقدام مهم است.
برخی از داروها می توانند برای مدت زمان کوتاهی بر رانندگی شما تأثیر بگذارند. برخی دیگر می توانند برای چند ساعت و حتی روزها مؤثر باشند ، باید مطمئن شوید که این دارو قبل از رانندگی هیچ تاثیری در آگاهی شما ندارد.
اگر بروشور داروهای غیر نسخه ای و همچنین داروهای تجویز شده توسط پزشک ، از جمله خواب آلودگی یا سردرگمی ، دید تاری ، سرگیجه ، کندی یا ناسازگاری ، غش ، کاهش تمرکز یا توجه ، حالت تهوع و تحریک پذیری ، رانندگی بی خطر نیست.
برای بزرگنمایی روی تصویر کلیک کنید
اگر دارویی برای خواب دارید ، از پزشک یا داروساز خود در مورد مصرف دوز مناسب ، زمان مصرف قبل از خواب و هنگام رانندگی پس از خواب ایمن است.
همچنین ، اثرات برخی از آنتی هیستامین ها با داروهای خواب بیشتر از سایر داروها ادامه دارد. استفاده همزمان از داروهای آنتی هیستامین و خواب آلودگی باعث افزایش خواب آلودگی و سردرگمی می شود. از اینها آگاه باشید و از رانندگی خودداری کنید.
از داروهای آنتی هیستامین برای تسکین انواع سنسورها ، از جمله حساسیت فصلی یا علائم سرماخوردگی استفاده می شود. اگر کسی احساس خواب نرود ، این داروها ممکن است باعث سردرگمی شوند. بنابراین ، آنها می توانند رانندگی را مختل کنند و احتمال تصادف را افزایش دهند.
رانندگی پس از مصرف داروهای عصبی ، ضد افسردگی ، ضد اضطراب ، ضد تشنج و صرع خطرناک است و خطر تصادف را افزایش می دهد. رانندگی پس از مصرف داروها از بیماری های مسافرتی مانند متنوع بودن هیدراتاین همچنین اجتناب کنید.
به گفته سازمان غذا و داروی ، استفاده از سرماخوردگی یا داروهای ضد آلرژیک که حاوی آنتی هیستامین ها هستند ، در خواب شبانه ، کدئین یا داروهای سرفه کمک می کند ، برای رانندگی خطرناک است و خطر تصادف را افزایش می دهد.
در صورت نیاز به رانندگی ، با توجه به استفاده از داروهای مختل کننده ، باید به پزشک خود بگویید. پزشک شما می تواند با تغییر دوز دارو ، هنگام مصرف دارو یا تغییر دارو به داروی دیگری که عوارض جانبی کمتری دارد ، به شما کمک کند.