سلامت خانواده

خوردن این جوانه ها شما را از خستگی نجات می دهد

جوانه گندم یکی از آن غذاهایی است که متأسفانه خانواده ها به اندازه کافی استفاده نمی کنند.

ویتامین A در جوانه گندم باعث افزایش بینایی ، رشد رشد کودکان ، نشاط پوست و سلامت ریه و گلو می شود.

از طرف دیگر ، مصرف جوانه گندم باعث کاهش خستگی ، ضعف و بی حالی می شود. ویتامین B1 در جوانه گندم نیز برای تعادل سیستم عصبی ضروری است.

جوانه گندم همچنین می تواند در تسکین بی خوابی ، یائسگی زودرس ، اختلالات قلبی و دیابت مفید باشد.

پودر جوانه گندم یک مکمل رژیم غذایی با ارزش ویتامین E و ویتامین های B است.

امروزه ویتامین E به عنوان یک معجزه و اکسیر جوانان معرفی می شود. سلنیوم و منیزیم در جوانه گندم در جلوگیری از سرطان مؤثر هستند.

به گفته برخی از متخصصان پوست ، جوانه گندم در درمان ریزش مو ، شوره سر و انواع جوش های صورت و اختلالات پوستی مؤثر است. کسانی که از یبوست ، خستگی و بی حالی ، کلسترول زیاد و درد عضلانی رنج می برند ، باید از این ماده مغذی کمک کنند.

در حقیقت ، جوانه ها غذاهایی هستند که با رشد و تولید طبیعی خود در گروه سبزیجات زیاد هستند و دارای ارزش غذایی بالایی در ویتامین ها و مواد معدنی هستند.

در سنین مختلف ، مردان بین 2 ٪ تا 5 ٪ پروتئین و ویتامین های B2 ، B2 و اسید فولیک و کلسیم ، فسفر ، روی و ید نیاز دارند. اما برای زنان باردار و زنان شیرده ، بیشترین نیازهای غذایی در نظر گرفته می شود و حتی در برخی موارد ، میزان مردان بسیار بیشتر است.

233233

منبع:خبرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا