خواص هل و مقدار مجاز مصرف هل در روز
به گزارش خبرگزاری ایمنا، هل فواید زیادی برای سلامت بدن دارد که در دو رنگ سبز و مشکی استفاده می شود. هل سبز گیاهی است متعلق به جنوب شرق آسیا و دارای خواص ویژه ای در طب سنتی است. هل بسیار معطر و معطر است. این موضوع نقش بسزایی در محبوبیت آن دارد و چای با هل یکی از پرطرفدارترین انواع چای است.
از فواید هل می توان به محافظت از دستگاه گوارش، کنترل کلسترول، کنترل سرطان، رفع مشکلات قلبی عروقی و بهبود جریان خون در بدن اشاره کرد. این گیاه برای درمان بیماری های دهان و دندان و عفونت های ادراری مانند سیستیت و سوزاک نیز مفید است. است
در سیستم های طب سنتی، هل سبز را به دلیل خواص دارویی مختلف مورد توجه قرار می دهند و اعتقاد بر این است که به هضم غذا کمک می کند، مشکلات گوارشی مانند نفخ و سوء هاضمه را بهبود می بخشد و نفس را خوشبو می کند. به علاوه هل سبز برای بیماری های تنفسی مانند درمان سرفه خشک و آسم استفاده می شود
هل زیر زبان چه خواصی دارد؟
تحقیقات انجام شده نشان می دهد که جویدن هل می تواند در از بین بردن انواع میکروب ها و باکتری ها موثر باشد و پس از مصرف آن دهان و دندان ها را کاملا تمیز و ضد عفونی کند.
ترکیبات موثر هل باعث حذف کامل می شود غشاء باکتری است و در صنعت پزشکی به عنوان یک داروی ضد میکروبی موثر شناخته شده و مورد استفاده قرار می گیرد.
خواص هل برای آرامش اعصاب
خواص هل برای اعصاب یکی از ویژگی های مهم این گیاه دارویی است که شامل اثرات ضد استرس و آرامش بخش است و به دلیل این فواید باعث می شود بسیاری از افراد به آن روی بیاورند، همچنین این ادویه می تواند خواب را بهبود بخشد و خستگی و اضطراب را در طول روز کاهش دهد.
دمنوش هل مناسب اعصاب و روان، آرام بخش و ضد افسردگی است، روغن عصاره هل روغنی است که در رایحه درمانی استفاده می شود، در طب سنتی از روغن هل و چای آن برای درمان بیماران افسرده استفاده می شود و به طور کلی می توان از هل استفاده کرد. به عنوان یکی از ادویه های مفید برای بهبود سلامت روحی و جسمی استفاده می شود.
خواص هل برای افسردگی
هل می تواند به افراد در کنترل افسردگی کمک کند، برای این منظور مقداری آب بجوشانید و مقداری پودر دانه هل به آن اضافه کنید، چای حاصل را هر روز بنوشید و برای گرفتن بهترین نتیجه این چای را به طور منظم مصرف کنید. تا از این خاصیت هل بهره مند شوند.
درمان زخم معده با هل
هل به درمان مشکلات گوارشی از جمله زخم معده کمک می کند و برای کمک به هضم غذا استفاده می شود. هل اغلب با سایر ادویه های دارویی برای تسکین ناراحتی، تهوع و استفراغ مخلوط می شود.
بزرگترین خاصیت هل توانایی احتمالی آن در بهبود زخم معده و مصرف هل، زردچوبه و عصاره برگ است. سامبونگ (سمبونگ) با آب گرم از خوردن آسپرین زخم معده جلوگیری می کند.
بوی بد دهان را با هل از بین ببرید
هل میتواند بوی بد دهان را درمان کند و از پوسیدگی دندانها جلوگیری کند، استفاده از هل برای درمان بوی بد دهان و بهبود سلامت دهان یک درمان قدیمی است و در برخی فرهنگها با خوردن دانههای هل کامل بعد از غذا، نفس را تازه میکند. یک رفتار عادی است.
خواص هل برای پوست و مو
هل سبز به اشکال مختلف (عصاره، روغن، پودر) در تهیه ماسک های پوستی برای زیبایی و رفع لک ها و عوارض پوستی استفاده می شود، اسانس هل باعث روشن شدن پوست می شود، همچنین هل دارای خواص ضد التهابی بوده و در کاهش پوست موثر است. التهابات؛ می توانید پودر هل و عسل را ترکیب کرده و به عنوان ماسک روی گونه ها استفاده کنید.
خواص آنتی اکسیدانی هل باعث تغذیه پوست سر و فولیکول ها می شود و در نتیجه باعث تقویت و تقویت ریشه مو، افزایش استحکام مو و شفافیت و درخشندگی مو می شود، خاصیت ضد باکتریایی هل باعث مبارزه با عفونت های پوستی، بیماری های پوستی از بین برنده، تقویت کننده می شود. و موها را تقویت می کند.
درمان گلودرد و آسم با هل
ترکیب هل و دارچین و فلفل سیاه را در آب جوش بریزید و بگذارید دم بکشد سپس با عسل شیرین کنید. هر روز صبح با معده خالی یک فنجان بنوشید. معجون یک گرم دارچین و 100 میلی گرم فلفل سیاه را با یک قاشق چای خوری عسل درست کنید و روزی سه بار بمکید، گلودرد را برطرف کرده و از حالت تهوع و استفراغ جلوگیری می کند.
هل گردش خون را تسهیل می کند و خون رسانی به ریه ها و اندام های بدن و در نتیجه اکسیژن رسانی را تسریع می کند و شفابخش تنگی نفس، خس خس سینه و ناراحتی های ریوی است. هل سبز برای درمان برونشیت، آسم و التهاب استفاده می شود. غشاء برای رفع مشکلات مخاطی و تنفسی استفاده می شود.
میزان مجاز مصرف هل در روز چقدر است؟
مصرف سه یا چهار عدد هل سبز در روز توصیه می شود، می توان گفت مصرف سه گرم پودر هل در طول روز منعی ندارد، همچنین جالب است بدانید که نوشیدن روزانه آب هل سطح قند خون را کنترل می کند.
هل برای چه افرادی مضر است؟
مصرف زیاد هل برای افراد با طبع گرم مضر است، کسانی که یبوست دارند هل کمتر مصرف کنند و کسانی که فشار خون یا زخم معده دارند نباید زیاد بخورند، مصرف زیاد هل باعث افزایش ضربان قلب و مصرف زیاد هل می شود. برای روده مضر است.