خواص منحصر به فرد مصرف تخم مرغ که نمی دانستید

یک مطالعه جدید نشان داده است که خوردن تخم مرغ به هر دلیلی خطر مرگ را به ویژه خطر مرگ و میر ناشی از بیماری قلبی کاهش می دهد. این اثر حتی در افرادی که کلسترول بالایی دارند مشاهده شده است.
یورو نیوز در یک خبرنامه نوشت: مطالعه جدید ، به رهبری محققان دانشگاه موناش استرالیا ، موضوع مصرف تخم مرغ را مورد بررسی قرار داد و به طور خاص ارتباط آن با مرگ بیماری های قلبی در سالمندان را بررسی کرد ، منطقه ای که هنوز در حال تحقیق است. در مورد آن کافی نیست
تخم مرغ منبع غنی از مواد مغذی است
هالی وایلد ، دانشجوی دکترا و مدرس دانشکده بهداشت عمومی دانشگاه موناش و نویسنده اصلی این مطالعه ، گفت: “تخم مرغ ها یک ماده مغذی غنی از پروتئین هستند که حاوی مواد مغذی ضروری مانند ویتامین های B ، فولات ، اسیدهای چرب اشباع نشده ، ویتامین ها است” محلول چربی (A ، D ، E و K) ، کولین و بسیاری از مواد معدنی و ریز مغذی ها. “
وی گفت: “تخم ها همچنین یک منبع پروتئین برای سالمندان هستند.” “تحقیقات نشان داده است که بزرگان که به دلیل افزایش سن ، تخم ها را به عنوان منبع پروتئین مورد نظر خود کاهش می دهند ، تخم ها را افزایش می دهند.”
تجزیه و تحلیل داده های سالمندان در استرالیا و ایالات متحده
محققان داده های 5 نفر بالای 5 سال از استرالیا و ایالات متحده را که در مطالعه ای به نام “Aspree (Alsop) سالخورده) شرکت کردند” مطالعه کردند.
در این مطالعه ، شرکت کنندگان از مصرف تخم مرغ خود خبر دادند که به سه دسته تقسیم شده است:
مصرف یا مصرف نادر (هرگز یا یک تا دو بار در ماه)
مصرف هفتگی (یک تا شش بار در هفته)
استفاده روزانه (روزانه یا چندین بار در روز)
سپس رابطه بین مصرف تخم مرغ و مرگ و میر ناشی از همه علل و مرگ و میر ناشی از بیماری های قلبی عروقی و سرطان مورد بررسی قرار گرفت. در این تجزیه و تحلیل ، محققان عوامل مختلفی از جمله ویژگی های جمعیتی ، وضعیت سلامت ، عوامل بالینی و کیفیت کلی رژیم غذایی را در نظر گرفتند. دوره پیگیری تقریباً شش سال بود.
رابطه بین مصرف تخم مرغ و خطر مرگ ناشی از بیماری های قلبی عروقی
نتایج نشان داد افرادی که هفتگی تخم مرغ مصرف می کردند (یک تا شش تخم در هفته) در مقایسه با افرادی که هرگز یا به ندرت تخم می خورند:
5 ٪ در معرض خطر مرگ در اثر بیماری های قلبی عروقی بودند.
6 ٪ از هر علت دیگری در معرض خطر مرگ بودند.
اما بین مصرف تخم مرغ و مرگ سرطان رابطه معنی داری وجود نداشت.
محققان همچنین بررسی کردند که چگونه کیفیت رژیم غذایی در رابطه بین مصرف تخم مرغ و خطر مرگ ناشی از بیماری های قلبی عروقی تأثیر دارد.
نتایج نشان داد که افراد دارای رژیم غذایی متوسط یا با کیفیت بالا و هفتگی تخم مرغ مصرف شده به ترتیب در معرض خطر مرگ ناشی از بیماری های قلبی عروقی قرار داشتند.
نتایج نشان داد که افراد دارای رژیم غذایی متوسط یا با کیفیت بالا و هفتگی تخم مرغ مصرف شده به ترتیب در معرض خطر مرگ ناشی از بیماری های قلبی عروقی قرار داشتند.
محققان گفتند: “نتایج اصلی ما در مورد کاهش مرگ و میر ناشی از بیماری های قلبی عروقی ، حتی در افراد متوسط تا با کیفیت ، حفظ شده است.” “همچنین مشخص شد که داشتن یک رژیم غذایی با کیفیت بالا می تواند نقش بیشتری در این زمینه داشته باشد.”
مصرف تخم مرغ در افراد مبتلا به کلسترول بالا چقدر مفید است؟
برخلاف برخی مطالعات قبلی ، این مطالعه نشان داد که حتی در افرادی که دارای کلسترول بالا یا لیپیدهای خون ناسالم هستند ، رابطه بین تخم مرغ هفتگی و کاهش خطر مرگ ناشی از بیماری قلبی عروقی هنوز وجود دارد.
توضیح داد: “تحقیقات قبلی نشان داده است که در افرادی که کلسترول بالا دارند ، مصرف تخم مرغ ممکن است خطر مرگ را افزایش دهد.” “به همین دلیل ، ما همچنین این رابطه را در افراد مبتلا به دیسسی لیپیدمی بررسی کردیم.”
در میان کسانی که کلسترول بالایی دارند ، کسانی که هفتگی تخم مرغ مصرف می کردند ، کمتر از کسانی که به ندرت یا هرگز تخم نمی خوردند ، در معرض خطر مرگ ناشی از بیماری قلبی عروقی بودند.
نتیجه این است که در بین افرادی که کلسترول بالایی دارند ، کسانی که هفتگی تخم مرغ مصرف می کردند ، کمتر از کسانی که به ندرت یا هرگز تخم نمی خورند ، در معرض خطر مرگ ناشی از بیماری قلبی عروقی بودند.
این یافته ها نشان می دهد که در جمعیت تحت بررسی ، کلسترول بالا لزوماً خطرات مرتبط با مصرف تخم مرغ را افزایش نمی دهد.
سرانجام ، روزانه چند تخم مرغ؟
انجمن قلب آمریکا (AHA) توصیه می کند که افراد سالم روزانه یک تخم مرغ کامل بخورند و افراد مسن با کلسترول طبیعی می توانند روزانه دو تخم مرغ بخورند.
راهنمای رژیم غذایی استرالیا و بنیاد قلب استرالیا همچنین توصیه می کنند افرادی که کلسترول طبیعی دارند می توانند تا هفت تخم مرغ در هفته بخورند.
به طور خلاصه ، نتایج محققان نشان می دهد که مصرف حداکثر شش تخم در هفته می تواند خطر مرگ را از همه عوامل و بیماریهای قلبی عروقی در سالمندان کاهش دهد. این یافته ها می تواند به تدوین دستورالعمل های غذایی مبتنی بر شواهد برای افراد مسن کمک کند.
۲۳۳۲۱۷
منبع:خبرآنلاین