خواص فوق العاده این میوه برای سلامت استخوان

نتایج یک مطالعه در دانشگاه ایالتی پنسیلوانیا نشان می دهد که زنان یائسه فقط می توانند با خوردن فقط 2 تا 5 آلو خشک در روز ، چگالی و قدرت استخوان خود را حفظ کنند و خطر شکستگی را به میزان قابل توجهی کاهش می دهند. محققان با استفاده از تصویربرداری سه بعدی پیشرفته ، دریافتند که زنانی که از آلوهای خشک استفاده می کنند ، کیفیت استخوان را در بخش های مهمی که تحمل وزن بدن را حفظ کرده اند ، بهتر از کسانی که آن را نمی خورند ، حفظ کرده اند. آلوهای خشک به دلیل ترکیبات ضد التهابی می توانند در مقابل پوکی استخوان یک متحد طبیعی باشند.
ایسنا نوشت: “زنان یائسگی در این آزمایش در این کارآزمایی مورد بررسی قرار گرفته اند ، از جمله” بدون استفاده از آلوهای خشک “،” مصرف روزانه 2 گرم “(1-5 قطعه) و” مصرف روزانه 1 گرم “(1-5). در مقابل ، زنانی که روزانه 2-5 آلو خشک می خوردند ، تراکم و ساختار استخوان خود را به ویژه در استخوان قشر مغز حفظ می کردند.
استخوانها همیشه با کمک سلولهایی به نام “استئوبلاست” و “پوکی استخوان” بازسازی می شوند ، با افزایش سن ، تعادل این روند مختل می شود و استخوان سریعتر از آن نابود می شود. این مورد پوکی استخوان است. بیماری که بیش از 5 میلیون نفر در ایالات متحده دارند و بیشتر آنها زن و افراد مسن هستند.
در یائسگی ، کاهش هورمون استروژن باعث تسریع در تجزیه و تحلیل استخوان می شود. با وجود داروهای موجود برای درمان پوکی استخوان ، بسیاری از خانمها از آنها استفاده نمی کنند. به گفته محققان ، آلوهای خشک شده می توانند مسیرهای التهابی مؤثر در تجزیه و تحلیل استخوان را مهار کنند و یک گزینه طبیعی و امیدوار کننده باشند.
کیفیت استخوان را به صورت سه بعدی مشاهده کنید
پیش از این ، از روش DXA برای اندازه گیری تراکم استخوان استفاده شده بود ، اما نمی تواند کیفیت استخوان و ریزساختار را نشان دهد. وقتی یک تصویر سه بعدی داریم ، می توانیم به ساختار ، هندسه و میکرو استخوان نگاه کنیم. این بدان معنی است که ما می توانیم درک کنیم که کیفیت استخوان چقدر خوب است.
اگرچه هر دو گروه مصرف کننده از آن سود می بردند ، مصرف 1-2 آلو خشک در روز کمی کاربردی تر بود. بیشتر زنانی که روزانه 1-5 مصرف می کردند ، از این مطالعه خارج بودند زیرا از خوردن آلوهای خشک بیش از حد خسته شده بودند.
این یافته ها برای یک مطالعه 6 ماهه واقعاً هیجان انگیز است. ما توانستیم استخوانهای قشر را در پا حفظ کنیم که وزن بدن را تحمل می کند و این کلید پیشگیری از شکستگی است. مصرف آلو خشک همچنین ممکن است خطر پوکی استخوان را کاهش دهد ، اما مطالعات بیشتری لازم است.
۴۷۲۳۶
منبع:خبرآنلاین