خواص شگفت انگیز LABU برای سلامتی

براساس اخبار آنلاین ، LABU یکی از محبوب ترین غذاهای فصل سرد است که نه تنها به دلیل رنگ و طعم جذاب آن محبوب است ، بلکه منبع غنی از مواد مغذی و ترکیبات مفید برای بدن است و این گیاه سرشار از فولات ، منگنز ، منیزیم است.
مهر نوشت: وجود ترکیباتی مانند پپتین و تریپتوفان در LABU نیز ذهن را آرام می کند و علائم افسردگی را کاهش می دهد.
LABU و ارزش غذایی آن
یک فنجان LABU تنها 2 کیلو کالری انرژی دارد و همچنین حاوی 2 گرم فیبر و 1.5 گرم پروتئین است. این می تواند حدود 2 درصد از نیاز روزانه بدن به فولات ، 2 ٪ برای منگنز ، 2 ٪ به پتاسیم ، 2 درصد مس و 2 درصد برای منیزیم را فراهم کند. به همین دلیل ، LABU را می توان یکی از مغذی ترین سبزیجات زمستانی در نظر گرفت که در حالی که کم ، کالری ، مواد معدنی و ویتامین ها هستند.
سلامت و فشار خون LABO و قلب
آب Labo یکی از موثرترین نوشیدنی های طبیعی برای تقویت سلامت قلب و کنترل فشار خون است. نیترات موجود در بدن به اکسید نیتریک تبدیل می شود ، که رگ های خونی را رقیق می کند و جریان خون را بهبود می بخشد ، و تحقیقات نشان داده است که مصرف منظم آب می تواند به کاهش فشار خون بالا و کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی کمک کند.
LABU و کمک به بیماران دیابتی
LABU حاوی ترکیبی به نام “اسید آلفالیپوئیک” است که یک آنتی اکسیدان قدرتمند است. این می تواند با کاهش سطح قند خون و افزایش سلول های انسولین نقش مهمی در کنترل دیابت داشته باشد. مصرف منظم لب یا آب همچنین به کاهش استرس اکسیداتیو و محافظت از سلولهای عصبی در بیماران دیابتی کمک می کند.
خواص LABO برای نوزادان و نوزادان
در نوزادان و کودکان ، LABU خطر کم خونی کمبود آهن را کاهش می دهد و زردی و هپاتیت را درمان می کند. همچنین هضم را بهبود می بخشد و برای درمان یبوست در نوزادان و کودکان مفید است.
LABO گردش خون در مغز را افزایش داده و حافظه را در نوزادان و کودکان تقویت می کند.
چغندر به دلیل منابع غنی ویتامین و کلسیم و همچنین نیترات. این مناسب برای مراقبت از پوست ، استحکام استخوان و دندان ، جلوگیری از پوکی استخوان ، کنترل سطح کلسترول و غیره است.
التهاب را کاهش داده و به جلوگیری از سرطان کمک می کند
چغندر حاوی ماده ای به نام کولین است که می تواند حرکات عضلانی ، خواب ، یادگیری و حافظه را تقویت کند. با جذب چربی ، این مواد مغذی امواج عصبی را منتقل می کنند و التهاب مزمن را کاهش می دهند.
چغندر دارای رنگدانه ای از بتایانین است که می تواند از رشد سلولهای سرطانی جلوگیری کند. نیترات مورد استفاده به عنوان مواد نگهدارنده در گوشت ممکن است منجر به تشکیل ترکیبات نیتروسامین شود که در بدن به سرطان تبدیل می شوند و آب چغندر به کاهش یا پرش سلول های ناشی از این ترکیبات کمک می کند. چغندر در جلوگیری از سرطانهای روده بزرگ ، ریه و پوست مؤثر است.
LABU یکی از بهترین منابع فیبر طبیعی برای کمک به هضم بهتر است. استفاده منظم از LABU حرکات روده را افزایش می دهد ، از یبوست جلوگیری می کند و روند دفع را تسهیل می کند. فیبر در LABU همچنین به بهبود سلامت دستگاه گوارش و تقویت سیستم ایمنی بدن با تغذیه باکتریهای مفید روده کمک می کند.
LABU منبع خوبی از کولین است. ماده ای که به بسیاری از فرآیندهای حیاتی بدن از جمله خواب ، یادگیری ، انتقال پیام های عصبی و کاهش التهاب کمک می کند. کولین موجود در لوبو عملکرد عضلات را بهبود می بخشد ، حافظه را تقویت می کند و التهاب مزمن در بدن را کاهش می دهد.
مطالعات علمی نشان داده است که مصرف مکمل های حاوی آب لب می تواند در طول ورزش اکسیژن رسانی عضلانی را افزایش دهد. نیترات در LABU ، با بهبود راندمان اکسیژن در بدن ، قدرت و استقامت ورزشکاران را افزایش می دهد. برخی از مطالعات نشان داده اند که مصرف آب عملکرد دوچرخه سواران را تا دو درصد بهبود بخشیده است.
LABU در پیشگیری از سرطان کمک می کند
رنگ روشن LABU به دلیل ترکیب طبیعی به نام “بتا” است. این ترکیب یکی از آنتی اکسیدان های قوی است و می تواند سلولهای بدن را از آسیب های ناشی از رادیکال های آزاد محافظت کند. مطالعات علمی نشان داده اند که بتا -آلین با کاهش استرس اکسیداتیو و محافظت از سلولهای سالم در برابر اثرات مضر داروهای شیمی درمانی ، خطر ابتلا به برخی سرطان ها را کاهش می دهد.
LABO و مواد معدنی اساسی که دارند
پتاسیم ، کلسیم ، آهن ، منیزیم و فسفر مواد معدنی مهمی در LABU هستند که نقش مهمی در عملکرد مناسب سیستم عصبی و عضلانی دارند. کمبود پتاسیم در بدن می تواند باعث ضعف عضلات ، خستگی و گرفتگی شود. مصرف متعادل لپ تاپ ها سطح پتاسیم را تنظیم می کند و تعادل الکترولیت بدن را حفظ می کند.
یکی از مهمترین خصوصیات LABO ، تأثیر آن بر محافظت از کبد است و ترکیب Betaine در LABU از تجمع چربی در کبد جلوگیری می کند و به پاکسازی آن از سموم کمک می کند. به همین دلیل ، برای افراد مبتلا به کبد چرب ، به ویژه برای افراد مبتلا به کبد چرب توصیه می شود.
LABO و فولات مورد نیاز در دوران بارداری
LABU منبع طبیعی فولات است (ویتامین B2). یک ماده اساسی برای رشد جنین و پیشگیری از نقص مادرزادی مانند شکاف های مهره و بیحرکتی. استفاده منظم از LABU در دوران بارداری می تواند خطر تولد زودرس را کاهش داده و به رشد سالم کودک کمک کند.
تحقیقات نشان می دهد که عصاره LABU قادر به کاهش کلسترول کل و تری گلیسیرید است و در مقابل ، سطح کلسترول خوب (HDL) را افزایش می دهد. خصوصیات پایین آمدن روان کننده های کلسترول به ترکیبات فیتون مغذی و فلاونوئیدهای موجود در آن نسبت داده می شود.
سرانجام ، LABU فقط یک غذای زمستانی نیست. در عوض ، این یک داروی طبیعی برای حفظ سلامت بدن است که می تواند بدن را از قلب تا کبد ، از هضم تا مغز و از خلق و خوی تا ورزش تحت تأثیر قرار دهد.
۲۳۳۲۳۶
منبع:خبرآنلاین