سلامت خانواده

خواص شگفت انگیز هسته زردآلو – آژانس خبری مهر | اخبار ایرانی و جهانی

زردآلو یکی از محبوب ترین و محبوب ترین میوه های آن است که هسته آن دارای مغز شبیه به بادام است که توسط هسته ، هسته زردآلو قابل خوردن است. مغز هسته زردآلو اغلب خوشمزه است ، اما گاهی اوقات می تواند طعم تلخ باشد. به دلیل طعم خوب این مغز ، بسیاری از افراد تمایل به مصرف هسته های زردآلو دارند. اما تحقیقات زیادی در مورد میزان و مزایا و مزایای مصرف هسته زردآلو انجام شده است ، و مشاوران و متخصصان تغذیه در مورد مصرف هسته زردآلو توصیه های زیادی دارند.

خواص هسته زردآلو در طب ایرانی

در زردآلو ، مقادیر زیاد فیبر ، ویتامین C ، ویتامین A ، انواع مختلفی ضد اکسیدان ها دوست دارند کاروتنپتاسیم و آهن وجود دارد. همچنین ، مغز هسته زردآلو شیرین پس از شکستن هسته آن نوعی بادام است که باعث شده بسیاری از افراد و به ویژه کودکان علاقه زیادی به خوردن هسته های زردآلو داشته باشند و فکر کنند که از آنجا که زردآلو دارای خواص زیادی است ، مغز آن نیز سرشار از خواص است.

یکی از خواص هسته زردآلو در طب اسلامی که در بالا به آن اشاره شد امیگدالین است تحقیقات انجام شده در آزمایشگاه ، امیگدالین به عنوان ماده ای با خصوصیات ضد سرطان شناخته شده است. اما این در آزمایشات ملی سرطان تأیید نشده است. با این حال ، این ماده برای تهیه برخی از داروهای درمانی سرطان استفاده می شود.

با توجه به خواص هسته زردآلو و عملکرد ضد سرطان آن ، توصیه می شود روزانه کمی هسته زردآلو مصرف کنید تا از تأثیرات مصرف هسته زردآلو با مصرف بیش از حد جلوگیری شود.

خواص هسته زردآلو برای کودکان

کودکان اغلب بعد از مصرف زردآلو که دارای فواید سلامتی زیادی هستند ، علاقه مند به شکستن هسته و استفاده از طعم خوب هسته های زردآلو هستند. با این حال ، وجود خواص هسته زردآلو برای کودکان هنوز اثبات نشده است و بهتر است از مصرف بیش از حد جلوگیری شود. خوردن حداکثر 5 مورد از این ماده ممکن است برای بزرگسالان مشکلی ایجاد نکند ، اما بهتر است به دلیل تشکیل مواد سیانید در بدن از هسته های زردآلو جلوگیری کنید.

خواص هسته زردآلو در بارداری

هسته زردآلو دارد امیگدالین به همین دلیل می تواند باعث مسمومیت سیانید شود. نه تنها هیچ خاصیت هسته زردآلو در بارداری و شیردهی اثبات شده است. در عوض ، توصیه می شود که زنان باردار و شیرده در این دوره از مصرف هسته های زردآلو خودداری کنند.

هسته زردآلو حاوی سد و اسیدهای چرب امگا -3 است

دانه های زردآلو حاوی سطوح فوقانی سد همچنین به عنوان ویتامین B1 شناخته می شود ، که برخی تحقیقات حاکی از آن است که ممکن است به کاهش فشار خون و حفظ سلامت قلب کمک کند. سد ممکن است فشار پمپ (وابسته به سیستولیک) و پر کردن (دیاستولیک) برای تحریک قلب و احتمالاً جلوگیری از نارسایی متخلف قلب کمک می کند.

دانه های زردآلو نیز به دلیل پتانسیل کاهش التهاب آنها هستندبشر تحقیقات نشان می دهد که محتوای فیبر موجود در دانه ها ممکن است اسید و سایر سموم بدن را به دام بیندازد و به از بین بردن آنها کمک کند. مطالعات نشان می دهد که دانه های زردآلو حتی ممکن است از التهاب شدید مانند آرتروز پشتیبانی کنند. در یک مطالعه کره جنوبی در مورد موشهای مبتلا به آرتروز ، هسته زردآلو در کاهش درد آرتروز موفق بود.

خواص هسته زردآلو و مضرات آن

هسته زردآلو برای سلامت تنفسی بدن مفید است

هسته زردآلو قرن ها در طب سنتی چینی برای حمایت از سلامت تنفسی استفاده شده است. مطالعات نشان می دهد که مواد فعال در دانه های زردآلو ممکن است به عنوان مثال باشد مخلوط کردن نوار یا موادی که ترشحات هوایی را افزایش می دهد تا با افزایش میزان آب عمل کنند. افزایش میزان آب به بدن اجازه می دهد تا بیماری هایی ایجاد کند که باعث التهاب ، عفونت ، حملات شود آسمواکنش های آلرژیک و سایر مشکلات تنفسی را از بین ببرید.
خواص هسته زردآلو در طب اسلامی

خواص روغن هسته زردآلو

اگرچه مغز هسته زردآلو به دلیل خاصیت کم هسته زردآلو خشک توصیه نمی شود ، توصیه نمی شود. اما روغن هسته زردآلو دارای خواص بسیاری است که برای مصرف موضعی مشکلی ایجاد نمی کند و نباید به صورت خوراکی مورد استفاده قرار گیرد. یکی از خواص روغن هسته زردآلو می تواند وجود مواد باشد ضد اکسیدانیزه ، ضد باکتریایی و مواد مغذی ایجاد شده جوانی پوست و چین و چروک کاهش یافته است.

همچنین روغن هسته زردآلو می تواند مانند یک باشد تونر کار کنید و به تمیز کردن عمیق پوست کمک کنید. برای کمک به هیدراتاسیون پوست و همچنین برای جلوگیری از اثرات مخرب خورشید ، آنها از روغن هسته زردآلو استفاده می کنند ، که نه تنها به مرطوب نگه داشتن پوست کمک می کند بلکه به دلیل ویتامین E نیز به آن کمک می کند.

از دیگر خواص روغن هسته زردآلو برای موهاست که به دلیل ویتامین A ، فولیکول های مو را تقویت می کند و به کاهش ریزش مو کمک می کند. همچنین ، ویتامین E در روغن هسته زردآلو به تسکین موهای خشک و حفظ رطوبت کمک می کند.

مضرات هسته زردآلو

اگرچه برخی از محققان ادعا می کنند امیگدالین موجود در هسته های زردآلو دارای خواص ضد سرطان است. اما با آنزیم های موجود در بدن واکنش نشان می دهد و در نتیجه ، سیانید هیدروژن را آزاد می کند ، که عملکردی شبیه به سیانید در بدن دارد.

یکی از مضرات هسته های زردآلو می تواند عوارض باشد امیگدالین وی اظهار داشت که در صورت مصرف بیش از حد ، حتی می تواند باعث اختلال تنفسی ، فلج و مرگ شود.

خطرات هسته های زردآلو همچنین شامل عوارض خفیف مغز زردآلو است که باعث سردرد ، حالت تهوع ، استفراغ و سردرگمی می شود و می توان مضرات هسته زردآلو را نیز مسموم کرد. سیانید خاطرنشان كرد كه باعث كاهش سطح آگاهی شده و باعث می شود وابسته به محیط زیست این بدان معنی است که به دلیل کمبود اکسیژن در بافت ، پوست ، ناخن و لب کبود می شود. افت پلک و فشار خون پایین نیز منجر می شود.

همچنین مسمومیت سیانید این می تواند به کبد آسیب برساند و حتی مصرف هسته های زردآلو و مصرف همزمان ویتامین C باعث افزایش سیانید در بدن می شود و حتی می تواند منجر به اغما و مرگ شود. مغز هسته زردآلو نباید همزمان با هلو ، کرفس ، جوانه گندم و هویج مصرف شود زیرا این امر عوارض جانبی عوارض جانبی را چند برابر می کند. امیگدالین در بدن می شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا