خواص شگفت انگیز این غذای شیرین برای بدن

عسل طبیعی سرشار از آنتی اکسیدان ها ، آنزیم های مفید و مواد مغذی است که به تقویت سیستم ایمنی بدن ، بهبود هضم و محافظت از سلول ها کمک می کند.
ایسنا نوشت: عسل را می توان به روش های مختلف برداشت و پردازش کرد.
دولت ایالات متحده هیچ تعریف رسمی از عسل خام ندارد ، اما هیئت مدیره عسل ملی ایالات متحده می گوید به طور کلی عسل خام عسل است که گرم نشده است.
خوردن عسل خام بی خطر است ، اگرچه کودکان زیر یک سال باید از خوردن انواع عسل خودداری کنند.
برخی از انواع عسل نیز ممکن است فیلتر نشوند.
عسل درمان نشده ، عسل که پس از برداشت از طریق پرونده های صنعتی منتقل نشده است. در عسل فیلتر شده ، ذرات ریز دانه ، گرده گل و بعضی اوقات تکه های زنبور عسل بسیار کوچک از عسل جدا می شوند تا آن را روشن کنند.
اما در عسل فیلتر شده ، این مواد طبیعی باقی می مانند و بنابراین ممکن است ذرات کوچکتر باشد یا ذرات کوچک دیده شوند ، اما می توان آنها را خورده و البته سالم تر.
در حقیقت ، عسل فیلتر شده طبیعی تر است و مواد مغذی مانند گرده گل و آنزیم ها را حفظ می کند.
همچنین مکانهایی که عسل تولید می کنند معمولاً قبل از فروش فرآوری یا پاستوریزه می شوند. این به معنای گرم کردن آن در دماهای بالا برای از بین بردن سلولهای مخمر است.
عسل پاستوریزه عسل است که برای افزایش ماندگاری و جلوگیری از شکرگذاری در دمای بالا گرم می شود.
این باعث می شود عسل شفاف تر و نرم تر شود ، اما در عین حال بخشی از آنزیم ها ، آنتی اکسیدان ها و مواد مفید طبیعی از بین می رود.
یعنی ارزش غذایی عسل پاستوریزه کمتر از عسل خام یا فیلتر شده است.
با این حال ، عسل طبیعی ، حتی مطابق با MD ، حتی در صورت پردازش ، مواد مغذی و آنتی اکسیدان ها را نیز حفظ می کند.
۴۷۲۳۶
منبع:خبرآنلاین



