خواص درمانی و معجزه آسا این میوه برای سلامتی

گریپ فروت ممکن است در بین کسانی که به دلیل طعم تلخ خود به خوردن میوه های مرکبات شیرین تر عادت کرده اند ، بسیار محبوب نباشد. اما این میوه سرشار از مواد مغذی است و به تقویت سیستم ایمنی بدن و بهبود سلامت بدن کمک می کند.
مهر نوشت: این میوه منبع خوبی از فیبر ، منیزیم ، پتاسیم ، ویتامین C و ویتامین A است ، بنابراین نه تنها از کمبود مواد مغذی جلوگیری می کند. در عوض ، می تواند کیفیت زندگی را بهبود بخشد و امید به زندگی را افزایش دهد.
خواص گریپ فروت در دیابت
این میوه دارای شاخص گلیسمی کم (GI) است ، به این معنی که به سرعت یا به اندازه میان وعده های شیرین نیست. افراد مبتلا به دیابت نوع 2 از غذاهایی که دارای GI های کم هستند ، از کنترل قند خون بیشترین استفاده را می کنند.
خواص گریپ فروت برای جلوگیری از سرطان
این میوه دارای ویتامین C. ویتامین C زیادی آنتی اکسیدان است که از آسیب سلولی جلوگیری می کند. شواهد نشان می دهد که بین افزایش مصرف غذاهای غنی از ویتامین C و کاهش خطر ابتلا به سرطان ، ارتباط وجود دارد.
در بدن ، ترکیباتی به نام رادیکال های آزاد تولید می شوند که اگر سطح آنها بیش از حد افزایش یابد ، سلول ها آسیب می بینند و خطر ابتلا به سرطان افزایش می یابد. ویتامین C در مرکبات اثرات رادیکال های آزاد را خنثی می کند و خطر ابتلا به سرطان مثانه ، گردن رحم و کلیه را کاهش می دهد.
خواص گریپ فروت برای هیدراته بدن
این میوه حاوی آب زیادی است و بنابراین می تواند از کمبود آب بدن جلوگیری کند. تقریباً 2 ٪ از وزن بدن از آب تشکیل شده است. آب برای عملکرد سلول ها و اندام های بدن ضروری است. همچنین به حفظ دمای بدن ، محافظت از اتصالات و جلوگیری از یبوست کمک می کند. حدود 5 ٪ مایعات روزانه با خوردن غذا ، از جمله میوه تهیه می شوند.
خواص گریپ فروت برای لاغری
اگر این میوه را در یک رژیم غذایی متعادل و سالم بخورید ، به کنترل وزن شما کمک می کند. زیرا هم کالری و هم آب و فیبر زیادی است. بنابراین شما را برای مدت طولانی پر می کند و احتمال پرخوری را به حداقل می رساند.
خواص گریپ فروت برای فشار خون بالا
این میوه به کاهش فشار خون به دلیل پتاسیم کمک می کند. پتاسیم یک الکترولیت یا مواد معدنی مهم است که عوارض جانبی سدیم را خنثی می کند و دیواره رگ خونی را شل می کند. در نتیجه ، خطر ابتلا به بیماری های قلبی باعث کاهش نارسایی قلبی و سکته مغزی می شود.
خواص گریپ فروت در درمان عفونت های باکتریایی و بهبود زخم
مواد مغذی موجود در این میوه برای درمان عفونت مفید است و سرعت بهبودی را افزایش می دهد. طبق تحقیقات ، عصاره بذر گریپ فروت دارای خواص ضد باکتریایی است و استافیلوکوکوس اورئوس در برابر متی سیلین (MRSA) مقاوم است.
علاوه بر این ، ویتامین C در این میوه به ساخت کلاژن و افزایش تولید فیبروبلاست پوست کمک می کند. کلاژن نوعی پروتئین است که به بهبود زخم کمک می کند. فیبروبلاستها همچنین سلولهایی هستند که پس از آسیب ، پوست را ترمیم می کنند.
خواص گریپ فروت در سرماخوردگی
از آنجا که منبع خوبی از ویتامین A و ویتامین C است ، سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند و خطر ابتلا به بیماری را کاهش می دهد. تحقیقات نشان داده است که ویتامین C می تواند مدت زمان سرما و شدت آن را کاهش دهد.
خواص گریپ فروت برای سنگ کلیه
تحقیقات در مورد مزایا و مضرات گریپ فروت کلیه نشان می دهد که از تجمع زباله ها در کلیه ها جلوگیری می کند و خطر سنگ کلیه را کاهش می دهد. ضایعات باید از طریق کلیه ها فیلتر شوند و از بدن در ادرار خارج شوند. اما وقتی در کلیه ها متبلور می شوند ، سنگ ایجاد می کنند. سنگهای بزرگ می توانند باعث مسدود شدن سیستم ادراری شوند که می تواند بسیار دردناک باشد.
خواص گریپ فروت برای کبد
این ماده حاوی آنتی اکسیدان های مفیدی است که باعث کاهش التهاب در کبد و محافظت از سلولهای آن در برابر استرس اکسیداتیو می شود. برخی تحقیقات نشان داده اند که گریپ فروت می تواند از اثرات مخرب الکل بر کبد جلوگیری کند.
خواص گریپ فروت برای لیپیدهای خون
لیپیدهای خون بالا یکی از مهمترین عوامل خطر برای بیماری های قلبی عروقی است. گریپ فروت باعث کاهش چربی خون ، از جمله کلسترول بد (LDL) می شود و از رسوب آن در دیواره کشتی جلوگیری می کند.
از پوست در برابر پیری زودرس محافظت می کند
ویتامین C در گریپ فروت از پوست در برابر آسیب آفتاب محافظت می کند. این التهاب را در پوست کاهش می دهد و از پیری زودرس جلوگیری می کند. علاوه بر این ، باعث می شود پوست کلاژن تر شود و بعداً پیچیده شود.
تداخل گریپ فروت با برخی از داوران
مهمترین داروها شامل داروهای کاهش دهنده کلسترول به نام استاتین ، از جمله نمادگرایی و آتورواستاتین ، برخی از داروهای فشار خون بالا از جمله نیفدیپین ، داروهای تجویز شده برای جلوگیری از بافت پیوند مانند سیکلوسپورین ، برخی از اضطراب ها ، مانند اضطراب است. مانند داروهای آمیودارون و ضد آلرژیک یا برخی از آنتی هیستامین ها ، از جمله فاکسوفنادین ، در گریپ فروت تداخل دارند.
چه زمانی باید گریپ فروت بخوریم؟
به طور کلی ، زمان خاصی برای خوردن این میوه وجود ندارد. با این حال ، بسته به اهداف خود می توانید از آن در ساعات خاص روز استفاده کنید. به عنوان مثال ، نیمی از یک ساعت قبل از وعده های غذایی اصلی بهترین زمان برای خوردن گریپ فروت برای چربی و کاهش وزن است. زیرا به کاهش اشتها کمک می کند و از پرخوری جلوگیری می کند.
گریپ فروت باعث افزایش مصرف مواد مغذی می شود و از عملکرد ایمنی پشتیبانی می کند. با این حال ، برای برخی از افراد مناسب نیست یا در برخی از داروها دخالت می کند. برای محافظت از عوارض جانبی این میوه ، توصیه می شود از متخصص تغذیه بخواهید.
۴۷۲۳۶
منبع:خبرآنلاین