خواص جادویی سیر برای سلامتی

سیر حاوی ترکیباتی با خاصیت دارویی قوی ، بسیار مغذی با کالری بسیار کم است. سیر می تواند به محافظت در برابر بیماری ها از جمله سرماخوردگی کمک کند و ترکیبات فعال در سیر می تواند فشار خون را کاهش دهد. سیر سطح کلسترول را بهبود می بخشد و ممکن است خطر ابتلا به بیماری قلبی را کاهش دهد.
Isna نوشت: سیر حاوی آنتی اکسیدان هایی است که ممکن است به جلوگیری از بیماری آلزایمر و زوال عقل کمک کند. مکمل های سیر همچنین ممکن است عملکرد ورزش را بهبود بخشد. خوردن سیر می تواند به سم زدایی فلزات سنگین در بدن و بهبود سلامت استخوان کمک کند.
سبز منبع خوبی از منگنز است ، ویتامین B2 همچنین حاوی کلسیم ، مس ، پتاسیم ، فسفر ، آهن و ویتامین B2 است. سیر در انواع مختلفی (خام ، پخته شده و ترشی) استفاده می شود و تمام اشکال آن سرشار از مواد مغذی از جمله ویتامین های B و آنتی اکسیدان های ضد سرطان است که می تواند طیف گسترده ای از فواید سلامتی را پوشش دهد. اما ممکن است در برخی از داروها تداخل داشته باشد.
نتایج برخی از مطالعات نشان می دهد که سیر ممکن است پاسخ ایمنی بدن را تقویت کند. یک مطالعه انسانی 2 هفته ای نشان می دهد که مصرف روزانه مکمل سیر در مقایسه با دارونما ، سرماخوردگی را تا 5 ٪ کاهش می دهد. همچنین ، نتایج یک مطالعه دیگر نشان داد که عصاره دوزهای قدیمی (1.5 گرم در روز) روزهای سرماخوردگی یا آنفلوانزا را تا 5 ٪ کاهش می دهد. مطالعه سوم شواهد کافی را نشان نداد و گفت که داده های بیشتری لازم است.
نتایج مطالعات بیشمار در مورد انسان نشان می دهد که سیر می تواند تأثیر قابل توجهی در فشار خون در افراد مبتلا به فشار خون بالا داشته باشد. در حقیقت ، نتایج یک مطالعه نشان داد که 1 تا 2 میلی گرم عصاره سیر قدیمی به اندازه فشار خون “آتنولول” در کاهش فشار خون در طی 2 هفته مؤثر است. برای دیدن این مزایا ، باید روزانه سیر زیادی مصرف کنید – حدود چهار مکعب.
خوردن سیر می تواند سطح LDL یا کلسترول “بد” و کلسترول کل را کاهش دهد. تحقیقات نشان داده است که مصرف مکمل های سیر ممکن است LDL و کلسترول کل را در افراد با سطح کلسترول بالا 5 ٪ به 5 ٪ کاهش دهد.
سیر ممکن است کلسترول را پایین بیاورد و به تأثیر بالقوه سیر بر سلامت قلبی عروقی توجه کند. سیر خام همچنین ممکن است از سرطان جلوگیری کند. موسسه تحقیقات سرطان ایالات متحده نشان می دهد که مصرف مقادیر زیاد سیر ممکن است خطر سرطانهای لوزالمعده ، مری ، پروستات و پستان را کاهش دهد. علاوه بر این ، موسسه ملی سرطان می گوید تجزیه و تحلیل داده ها نشان داده است که هرچه سیر خام و پخته شده بیشتر باشد ، خطر ابتلا به سرطان معده و روده بزرگ نیز کمتر است.
نشان داده شده است که ترکیبات گوگرد در سیر به محافظت در برابر آسیب بدن ناشی از سمیت فلزات سنگین در هنگام مصرف سیر در دوزهای زیاد کمک می کند. یک مطالعه توسط کارمندان یک کارخانه باتری اتومبیل – که در طول کار در معرض سطح سرب بالا قرار گرفته است – نشان داد که مصرف سیر باعث کاهش سطح سرب در خون آنها می شود. همچنین علائم سمیت مانند سردرد و فشار خون بالا را کاهش می دهد. کارمندان روزانه سه دوز سیر مصرف می کردند که در نهایت علائم را بهتر از D-penicillalamine کاهش می داد.
یک قاشق غذاخوری سیر خام حاوی 2 گرم کالری ، 2 گرم پروتئین ، 2 گرم کربوهیدرات ، صفر گرم سدیم و صفر گرم شکر است.
برخی از افراد ممکن است واکنشهای نامطلوبی نسبت به سیر تخمیر شده یا تخمیر شده داشته باشند. همچنین می تواند با برخی از داروها واکنش منفی نشان دهد. قبل از اضافه کردن سیر به رژیم غذایی یا مصرف مکمل های سیر ، به خصوص در دوزهای زیاد ، حتماً با پزشک خود مشورت کنید.
از آنجا که سیر می تواند خون را رقیق کند ، خوردن بیش از حد سیر می تواند خطر خونریزی را افزایش دهد. همچنین می تواند با سایر رقیق کننده های خون مانند سالیسیلات (آسپرین) ، وارفارین (کومادین) و کلوپیدوگرل (Plavix) واکنش نشان دهد. سیر همچنین ممکن است در داروی ضد HIV تداخل داشته باشد.
در بعضی از افراد ، سیستم ایمنی بدن به اشتباه به عنوان یک تهدید تشخیص می دهد و باعث واکنش آلرژیک می شود. علائم آلرژی سیر شامل التهاب پوست ، کهیر ، احتقان بینی یا آبریزش بینی ، خارش ، عطسه ، خارش یا آب و یا آب و هوا ، تنگی نفس یا خس خس ، حالت تهوع و استفراغ ، گرفتگی معده و اسهال است. شدت علائم می تواند متفاوت باشد.
افرادی که از ضد انعقادی استفاده می کنند باید مراقب سیر باشند. افرادی که قرار است تحت عمل جراحی قرار بگیرند نیز باید از خوردن سیر 2 تا 5 روز قبل از عمل خودداری کنند. زیرا سیر زمان خونریزی را طولانی می کند.
۴۷۲۳۶
منبع:خبرآنلاین