سلامت خانواده

خواص بی نظیر پوست این غذاها برای سلامتی

به گزارش خبرآنلاین، پوست سبزیجات اغلب سرشار از آنتی اکسیدان، فیبر و سایر مواد مغذی ضروری است و بدون فکر کردن، پوست آن را می کنیم.

سلامت نیوز در خبری نوشت: با این حال دور انداختن پوست برخی از سبزیجات می تواند شما را از محتوای غذایی کلی سبزیجات محروم کند.

سبزیجاتی که هرگز نباید پوست آنها را جدا کنید

سبزیجات بخشی ضروری از یک رژیم غذایی سالم هستند زیرا سرشار از مواد مغذی مورد نیاز برای تغذیه بدن و حفظ سلامتی هستند. پوست برخی از سبزیجات گنجینه ای از مواد مغذی ضروری را برای بدن فراهم می کند. بنابراین، به جای پوست کندن سبزیجات، با فواید سلامتی خوردن برخی سبزیجات با پوستشان آشنا شوید.

در اینجا 4 سبزی وجود دارد که بهتر است قبل از خوردن پوست آنها را جدا نکنید:

1. سیب زمینی

سیب زمینی جزء اصلی دستور العمل ها است و پوست آن منبعی غنی از فیبر، ویتامین ها و مواد معدنی است. آنها حاوی پتاسیم بیشتری نسبت به گوشت هستند که برای سلامت قلب و عملکرد عضلات ضروری است.

در واقع، پوست سیب زمینی مملو از آهن است که به حمایت از عملکرد گلبول های قرمز خون کمک می کند. از این رو، باقی ماندن پوست روی سیب زمینی نه تنها به آن بافتی لذت بخش می دهد، بلکه محتوای غذایی آن را نیز افزایش می دهد. مطمئن شوید که آنها را به درستی بشویید تا قبل از پختن همه کثیفی ها پاک شوند.

2. هویج

پوست هویج برای خوردن کاملا بی خطر و در واقع مفید است. پوست یا لایه نازک روی سطح هویج حاوی بسیاری از مواد مغذی از جمله آنتی اکسیدان ها، ویتامین C، B3، فیبر غذایی و فیتونوترینت ها است. این مواد مغذی برای تقویت سیستم ایمنی و نقش آنها در حفظ سلامت پوست و بینایی شناخته شده اند.

همچنین، محتوای بتاکاروتن که به هویج رنگ نارنجی پر جنب و جوش می دهد به بهبود هضم و سلامت کلی کمک می کند.

3. خیار

خیار را باید با پوست خورد. پوست خیار سرشار از فیبر، ویتامین ها و مواد معدنی از جمله ویتامین K است که برای جلوگیری از لخته شدن خون و استخوان های سالم ضروری است.

پوست خیار همچنین منبع سیلیس است، ترکیبی که از پوست، مو و ناخن های سالم حمایت می کند.

پوست خیار را در سالاد یا میان وعده های خود بگنجانید تا تغذیه بیشتری داشته باشید و هیدراته بمانید.

4. کدو سبز

هم گوشت و هم پوست کدو سبز فواید زیادی برای سلامتی دارند، مانند هضم بهتر، بهبود خلق و خو و استخوان سازی.

پوست کدو تنبل منبع عالی فیبر غذایی، ویتامین C و پتاسیم است. چه در حال تفت دادن، تفت دادن یا اضافه کردن به غذاهای دیگر باشید، باقی ماندن پوست روی کدو سبز راهی عالی برای افزایش ارزش غذایی آن است.

بنابراین، اکنون می دانید که کدام سبزیجات را هرگز نباید پوست بگیرید. اما مطمئن شوید که قبل از خوردن یا استفاده از این سبزیجات برای پخت و پز، آنها را کاملا بشویید تا آلودگی و آفت کش ها از بین برود!

۲۳۳۲۳۳

منبع:خبرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا