سلامت خانواده

خواص بی نظیر تخمه آفتابگردان – خبرآنلاین

به گزارش خبرنگار سلامت نیوز، تخمه آفتابگردان از سر گل گیاه آفتابگردان برداشت می شود. در حالی که خود دانه در یک پوسته راه راه سیاه و سفید قرار دارد، دانه های آفتابگردان سفید هستند و بافت نرمی دارند. شما می توانید دانه ها را به صورت خام، بو داده یا در سایر غذاها مصرف کنید زیرا طعم آجیلی متمایز و ارزش غذایی بالایی دارند. مطالعات مصرف تخمه آفتابگردان را با تعدادی از فواید سلامتی، از جمله کاهش خطر بیماری هایی مانند فشار خون بالا یا بیماری قلبی مرتبط دانسته اند. آنها همچنین حاوی مواد مغذی هستند که می توانند از سیستم ایمنی بدن شما حمایت کرده و سطح انرژی شما را افزایش دهند.

برخی از فواید تخمه آفتابگردان برای سلامتی:

کاهش التهاب

برای کسانی که التهاب کوتاه مدت یا مزمن دارند، تخمه آفتابگردان می تواند فواید ضد التهابی داشته باشد. تخمه آفتابگردان حاوی ویتامین E، فلاونوئیدها و سایر ترکیبات گیاهی است که می تواند التهاب را کاهش دهد. یک مطالعه نشان داد که مصرف تخمه‌های آفتابگردان و سایر دانه‌ها پنج بار یا بیشتر در هفته منجر به کاهش سطح التهاب می‌شود که همچنین عوامل خطر ابتلا به چندین بیماری مزمن را کاهش می‌دهد.

بهبود سلامت قلب

دانه‌های آفتابگردان سرشار از چربی‌های «سالم» از جمله چربی‌های چند غیراشباع و چربی‌های تک غیراشباع هستند. یک وعده سه چهارم فنجان تخمه آفتابگردان حاوی 14 گرم چربی است. مطالعات نشان داده اند که مصرف دانه ها – از جمله تخمه آفتابگردان – با کاهش نرخ بیماری های قلبی عروقی، کلسترول بالا و فشار خون بالا مرتبط است.

از سیستم ایمنی حمایت کنید

تخمه آفتابگردان منبع بسیاری از ویتامین ها و مواد معدنی است که می تواند از سیستم ایمنی بدن شما حمایت کرده و توانایی شما را برای مبارزه با ویروس ها افزایش دهد. اینها شامل روی و سلنیوم است. روی نقش حیاتی در سیستم ایمنی دارد و به حفظ و توسعه سلول های ایمنی کمک می کند. سلنیوم همچنین در کاهش التهاب، مبارزه با عفونت و تقویت ایمنی نقش دارد.

سطح انرژی را افزایش دهید

در حالی که سطوح بالای پروتئین موجود در تخمه آفتابگردان در حال حاضر به افزایش سطح انرژی شما کمک می کند، سایر مواد مغذی مانند ویتامین های B و سلنیوم می توانند به شما در حفظ انرژی کمک کنند. ویتامین B1 (همچنین به نام تیامین) موجود در تخمه آفتابگردان می تواند به شما کمک کند غذا را به انرژی تبدیل کنید که می تواند شما را در طول روز فعال نگه دارد و سلنیوم می تواند جریان خون را افزایش دهد. و اکسیژن بیشتری را به بدن خود برسانید.

۲۳۳۲۳۳

منبع:خبرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا